pakić -> RE: krštenje,pričest,krizma...koliko su zapravo važni? (21.10.2010 11:03:48)
|
e, danery, i meni je to pitanje aktualno, ja sam se krstila i sve ostalo prije braka, jer moji roditelji nisu bili pobožni, pa su nam dali na volju tko želi, neka ide u crkvu. Ja nisam... i vjenčali smo se u crkvi, i ja ponekad odem, sad malo rjeđe kad su klinci mali. Isto se pomolim kad osjetim potrebu. Starijeg smo krstili, a mlađeg nismo, jer nam je svećenik umro, pa dok je došla zamjena, bla bla... uglavnom sad bi trebali to obaviti, mm je lud od toga, on bi najrađe to sve preskočio i prespavao, a mene bombardiraju sa svih strana- pa daj, pa kad ćeš? Već je i janje jadno zaklano u ledari, a ja nikako da krenem. Nego, šta je ono ustvari pitanje???? Ne znam, meni nije važno, pošto nisam odgojena u vjeri, ne shvaćam tako ozbiljno sakramente isto mislim da je važno kako živiš, što nosiš u srcu i kako se osjećaš? A ne koliko često ideš na pričest i moliš li svaki dan. Sori ako sam ti okupirala temu. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|