Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljeni filmovi :-) 31.8.2011 11:07:04
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: novamama a one koje pamtim, ali ih ne bi opet gledala jer su mi prestresni: la vita e bella - nenadmašna filmčina za ridanje potoka suza....nikad ni na jednom filmu nisam tako plakala.... braveheart novamama tu te potpisujem, inače ja općenito volim filmove gledati...kad nađem vremena , volim romantične komedije tipa Moj dečko se ženi, Bridget Jones, volim dobar krimić, triler, obiteljske: Billy Eliot ... James Bond je uvijek dobar, Mel Gibson po meni nema lošeg filma, ne volim baš jako razvikane filmove, meni recimo Titanik nije nešto posebno... ne volim horor...
< Poruku je uredio anaxx -- 31.8.2011 11:08:31 >
|
|
RE: Omiljeni filmovi :-) 31.8.2011 20:41:40
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: njanja Veliko plavetnilo i Prljavi ples mogu pogledati milijun puta.... a obožavam gledati stare filmove, pogotovo s cary grantom, a film koji me uvijek nasmije i rasplače je: Afera za sijećanje, savršen je..... OMG, "An Affair to Remember" LOVE IT... LOVE IT... LOVE IT... Obozavam Cary Granta, u bilo kojem filmu, u bilo kojem zanru, taj pogled, taj osmijeh... Novija verzija tog filma "Sleepless in Seatle" je pre dobra isto, jer je u tom filmu malti ne, ismijan, film sa Grantom. Jako dobro. Svaki put, obavezno ronim suze .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!