tikica_69 -> RE: Tolerancija na Ringeraji (27.10.2010 12:53:56)
|
IZVORNA PORUKA: ELISABETH Potpisujem ejmamu, jučerašnje izbacivanje Ivane je meni čisti primjer netolerancije na rr Potpisujem Elisabeth koja je potpisala ejmamu… [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imam staza i kao administrator i kao moderator na nekoliko foruma i bez obzira sto sam procitala pravila ponasanja na ovom forumu (a na vecini su ista), nisam nasla ovaj puta razloga da se Ivanaa izbaci. U prijasnjim incidentima je razloga bilo. I osobno poznam i Renatu i Ivanu i obje su mi drage. Svaka zbog neceg sto ima samo ona i svaka na svoj nacin. Ovaj puta je Ivanaa samo rekla svoje misljenje a to je da joj Renata RR ide na zivce. Nije je nazivala pogrdnim imenima ni vrijedjala. Pisala je o svojim osjecajima prema njoj i sto smatra da nije ok kod nje. Osim ako nisam propustila nesto sto je obrisano, no ni to nije u redu, takve postove prvenstveno treba editirati, osim ako zaista imaju toliku kolicinu uvreda da ga je bolje i lakse obrisati. Starije cure ce se sjetiti kao je meni Zaba rekla da joj idem na zivce svojim naricaljkama, a Zaba i ja se naprosto obozavamo i dan danas smo super bez obzira sto nismo ovdje bas aktivne. Bile smo uvrijedjene jedna na drugu par dana i poslije se izljubile i izgrlile i sve je super i sve je ok. I troubled sam rekla da mi ide ne jetru i imala sa njom zustru raspravu i mislila sam to tada u tom trenu i opet smo sve izgladile bez obzira sto jos uvijek imamo o toj temi razlicita stajalista a ona mi zapravo uopce ne ide na jetru, divna je zena a zaista su teske rijeci pale. I pa sto, ovo je Ivanino misljenje. I meni povremeno Bebys ide na zivce, mislim da to i sama zna, ne moram joj posebno naglasavati, kao i ja njoj. I Njanja mi nekad ide na zivce kad ko magare zatupi s jednim stavom i ni mrc. I sama sebi cesto idem na zivce jer sam isto takvo magare ko i Njanja i znam biti i drska pa mi poslije zao, samo imam falungu da sam onaj Gibbonijevski tip pa mi je „lakse umrit nego rec oprosti“. I dalo bi se tu jos nabrajati, tako da mi spomenute cure ne uzmu za zlo....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image] I sto sad? Takva sam. Nadam se da mi nitko na tome na zamjera, jer ni ja nikome ne zamjeram i to smatram tolerancijom. Zivcanoca me prodje za minutu, dvije kao i sve vas. To je svaciji trenutak slabosti i nitko nije imun na njega. I btw, ja sam imala puno zescih postova pa me nitko nikada nije cak ni upozorio jer nije ni bilo dovoljno dobrog razloga (osim price sa troubi, kad nas je nekoliko bilo upozoreno na PP). Ako je neko tolerantan, onda ce preci preko toga na civiliziran nacin i ili ignororati ili prokometirati u svom stilu, a admin ce editirati post ako sadrzi neprimjeren sadrzaj. Ovdje vrijedjanja nije bilo. Dakle, budite mi lijepe i zdrave kao sto ste i pametne i vesele i predjite na veselije teme, bolje cete se osjecati. A vjerujem da ni Ivanaa nema vise volje tu previse biti, pa joj vjerojatno ni tesko ne pada sto ne moze na RR, zato no skiriki. Kissy – kissy svima koliko vas ima! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image] P.S - kad ce kakvo druzenje, cevapi, pizza?
|
|
|
|