Ninaa -> RE: Tolerancija na Ringeraji (27.10.2010 16:29:32)
|
Po meni nekad ima toloerancije nekad nema, svatko od nas ima i boljih i lošijih dana i to sr i vidi po postovima. Ja sam uz vas postala tolerantnija jel s nekima od vas sigurno se ne slažem i ne bi nikako našle zajednički jezik, ali sam vas naučila cijeniti i nositi se sa svim tim različitostima. A kaj se tiče Ivane i izbacivanja, nadovezujem se na Zvonki. Njezin stil pisanja je bio takav kakav je, upozorena je više puta i zadnji puta je nakon opomene izbačena, kao što i piše u pravilima foruma. Ponovo se prijavila s novim nickom i to joj se istoleriralo da bi joj se na kraju vratio i njen stari nick i upozorena je da više ne komunicira na takav način jel više oprosta neće biti. Napominjem da zabrana nije na određeno vrijeme nego zauvijek.Protiv ivane nemam ništa, draga mi je i bila mi je pomogla jednom prilikom i žao mi je što je ovako završilo. Mislim da nije u redu nikoga nazivati budalom koliko god vas nerviralo njegovo stajališe i postovi, a uostalom postoji i tipka ignore. A i sigurna sam da Renata nema osobno protiv nje ništa kao ni protiv nikog drugog, već je Ivana stalno napominjala tu neku tenziju između njih. Da je bilo koja od nas to napisala dobila bi opomenu a nakon druge opomene ide zabrana.
|
|
|
|