nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: nemirna mama IZVORNA PORUKA: dominik E jedino ne razumijem koje kažu da nemaju volje za tim...to mi nikako u glavu neide... dizanje u 6, navlacenje sa klincima oko oblacenja i dovlacenje do vrtica...trcanje i uguravanje u tramvaj krcat ljudima, na poslu od 8-16 okruzena nevidjenom netolerancijom i katastrofa atmosferom, trcanje po klince i hod od vrtica do doma punih 30 minuta jer moraju svaki kamen okrenut, od 17 do 21 od smijeha, svadje medjusobne, natezanja oko hrane, kuhanja...kad klinci zaspu (nakon sat vremena natezanja i nagovaranja) krece treci posao, pranje vesa i pospremanje...u 00 ako se uspijem dovuc do kreveta moja sreca...ne kazem da su klinci nemoguci, ne kazem da je biti majka katastrofa tesko i nemoguce ali nadam se da ces sada malo lakse "razumijeti" zene kojima se ne sevi svaki ili svaki drugi dan draga moja koliko vidim imaš dvoje dječice, ja ih imam troje, od 5,3,i godinu dana...uz djecu imamo još oko 100 krava, oko 25-30 konja, ovce, svinje,srećom što konji i krave nisu od proljeća do zime doma ali imamo bikove u tovu i draga moja dako ja njih troje spremim, svakom dam jesti, pripremim doručak za nas odrasle jer uvijek imam neke radnike pošto dosta toag imamo još se stignem i ševit, al doslovno ševit, nije bitno kad ni gdje bitno je da se radi i ševi kao zečevi ...i sve stignem uz sav posao koji radim, od fizičkog, do onog s papirima i još stignem i na raju ne kuzim, kaj da ti dignem spomenik, ok ja sam bolesna u glavu sa sjebanom dijagnozom pa mi nije do jebacine...ovo je drugi tj treci faul koji sam u zadnje vrijeme tu dozivjela...i sad stvarno kazem BOOOOK nisam rekla da si bolesna....ne trebaš mi dizati spomenik...svatko je drugačiji...samo sam usporedila tvoj način života i moj.....nisam mislila ništa loše....evo npr. ovako od muževog brata cura njoj NIKAD nije dobro, vrlo često joj se neće, umorna je a nema ni djece niti bilo šta drugo radi....dok je uz djecu i sav posao stignem se i poševit, za to nikad nisam umorna...jer kad ćemo ako nećemo sad dok smo mladi i puni života