Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:19:19
|
|
|
|
Domy
|
olaaaaaaaaaa evo samo da vas pozdravim... ipak nemogu samo tako otiči a da vas povremeno ne škicnem.. jače od mene i falite mi jakoooooooooo
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:22:07
|
|
|
|
Bebys
|
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR. DOMY... drzavo nedaj se.............................
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:22:56
|
|
|
|
Bebys
|
pa sta si sada ZDIMILA ODMAH...i vrati si slikicu avatar...ajde.. OVO JE VAS BIRC...VRATITE SE OTPISANI...halo....
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:48:41
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Domy olaaaaaaaaaa evo samo da vas pozdravim... ipak nemogu samo tako otiči a da vas povremeno ne škicnem.. jače od mene i falite mi jakoooooooooo eeej, domy, i ja sam se tako dva puta borila sama sa sobom, pa sam opet ovdje ma tko voli nek voli, a tko ne voli ne zna što propušta
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:49:59
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Imra IZVORNA PORUKA: novamama kad skužiš kako oprati patike, javi, jer je moj O, dekorirao stolice od skaja.... sa permanent flomasterom ne vjerujem da ti stanu u masinu ne vjerujem ni ja probala sam sa cifom i ge čuda, ne ide....sa opal pastom ne ide...još se nadam detrdžentu za rublje, ali sve me strah probati
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:11:14
|
|
|
|
cuba
|
Evo mene nazad. R opet zaspao, a šta je grintav jutros pa to je za pop...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:40:05
|
|
|
|
Anoniman
|
bok, dekle! malo virkam, sama sam doma, perem rublje, uskoro idem na jedan sprovod pa neću dugo. kak ste kaj?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:42:26
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
ima koga?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajme kerida, super ovo zgleda. Ima mene. ostat će nacija danas bez vijesti iz kulture. Em se ništa ne događa, em ja surfam okolo i ne delam, em ne mogu nikog dobit na telefon (valjda su si još malo produžili vikend, ne) eto, to je to
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:48:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ma, kaj mora biti baš svaki dan neka nova vijest? napiši da svi hodaju po grobljima i nemaju vremena
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
sorry, curke, moram se ić spremat, virnem kad se vratim, bye
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 11:52:28
|
|
|
|
ZVRK
|
eto mene na friško skuhanu kavicu dan mi započeo super veselo a sada sam malo''spuštena''na zemlju jer mi se sušilica pokvarila(jučer navečer odradila bez ikakvih naznaka da će sae pokvariti) pa sada ćekam da vidimo koliko će nas koštati popravak ili........
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:00:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ma, kaj mora biti baš svaki dan neka nova vijest? napiši da svi hodaju po grobljima i nemaju vremena Upravo tako! Zapalite jednu svijeću i za kulturu!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:06:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK eto mene na friško skuhanu kavicu dan mi započeo super veselo a sada sam malo''''spuštena''''na zemlju jer mi se sušilica pokvarila(jučer navečer odradila bez ikakvih naznaka da će sae pokvariti) pa sada ćekam da vidimo koliko će nas koštati popravak ili........ da se nadovežem na loše vijesti. upravo dfobila pismo od hzzo-a da po prestanku police dop.osiguranja koje mi ističe u 1mjesecu moram plačati premiju iako sam do sada bila na teret države kao nezaposena osoba- za našu pametnu državu vratio se sanader pa im fali kuna odmah
< Poruku je uredio ZVRK -- 2.11.2010 12:08:45 >
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:50:17
|
|
|
|
mariola
|
hej, ima koga? Ja sam se došla odmorit 5 minuta pa idem dalje. Jednu tortu završavam, pregača mi je kao da sam pitur, sva od boja
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:53:01
|
|
|
|
cuba
|
ej mariola, ima mene Odspavala sat i po sa R i dobro mi je došlo Pa ti si se onda dobrano uvatila posla koju si to radila, ledeni vjetar?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:57:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej vas dvije,evo i mene malo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 12:58:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariola ajde i ti po test,pa tamo s Martom na njenu temu,pa zajedno napraviti i javite nam lijepe vijesti
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:10:47
|
|
|
|
cuba
|
Ćao Bumbi Ti si biće već i ručala i sve obavila meni se danas ništa neda...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:11:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
juhu jel ima koga
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:11:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Jesem,jesam A sad si razmišljam kako bi mogla malo leći dok D spava
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:13:54
|
|
|
|
cuba
|
Ima nas Pepe ima Jesi pokupila klince iz vrtića? Bumbi ja sam sad odspavala uru i po sa R i došlo mi je ko naručeno ajde se i ti odmorit
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:16:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
pokupila rucala i sad spavaju,bar se nadam jutros bila kod pike na kavi,malo se iscakulali
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 13:19:08
|
|
|
|
mamice
|
Pozdrav cure
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!