Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:38:23
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: BUMBI E,da mariola zaboravila te i ja pitati za stanje? stanje ne promijenjeno. popodne ću ići po test opaaaa jupiiiiiiiiiiii
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:38:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Je, 4.-tog je. U 13h ručak za obitelj (nas 12) i u 16:30 mame s djecom dolaze. Za njih će biti hladna plata ( pršut-sir, pašteta od tune, pizza rolat) kolači i torte Idem sad, jer sutra neću imati puno vremena, nane neće biti doma. Kasnije vam napišem jedan dobar recept. (pizza rolat). Tako nekako je bilo i kod nas. Sretni s kolačima i sa spremanjem!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:38:26
|
|
|
|
BUMBI
|
bumbi mislila sam od sutra ostavit T na spavanju i ako bas nije odusevljen Ma da,a jel možete samo tako ih ostaviti?Mi moramo javiti prije 1 da promjene ugovor.A možda bi i nama dali jedan dan za probu,nisam to pitala Ajde mariola samo ti radi,da sve stigneš Čekamo taj recept
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:39:11
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: BUMBI E,da mariola zaboravila te i ja pitati za stanje? stanje ne promijenjeno. popodne ću ići po test Čekamo te s nadam se dobrim vijestima
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:39:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga bumbi mislila sam od sutra ostavit T na spavanju i ako bas nije odusevljen A jel ti T jede ručak u vrtiću? ruca on u vrticu jos od lani i ja ga kupim u podne kad oni idu spavat,sad ga misli ostavit i ako nisam pametna jer R jos nebi,onda moram po jednog u podne,po drugog u tri...ma nemam pojma,sama sebi sve zakompliciram
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:40:21
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ...ma nemam pojma,sama sebi sve zakompliciram ovo mi je poznato...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:40:47
|
|
|
|
novamama
|
bumbi, ništa od mog kroasana?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:42:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
bumbi ovdi ne mi njas nista,ja sam odma pri upisu napisala da ce on biti od 7 do 4 bez obzira sto nije
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:42:39
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ga
< Poruku je uredio Kejt -- 2.11.2010 9:45:26 >
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:43:00
|
|
|
|
BUMBI
|
A draga zaboravila za tebe,ti sutra dobivaš i to 2 komada
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:43:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Pepe a koliko onda platiš,za koji boravak? I ja sma na upisu rekla da će biti s ručkom,pa su kasnije mjenjali ugovor
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:44:29
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: novamama cuba, i ti si leteća? Jutros nisam R mi je na kraju spavao do 8.45h pa sam u miru popila kavicu...presvukla ga i dala mu doručak, sad se igra, pokušava oblike kockica ubaciti u kutiju mariola, navijam da se pokaže
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:44:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja idem,moram nešta i raditi
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:46:07
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A draga zaboravila za tebe,ti sutra dobivaš i to 2 komada
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:47:10
|
|
|
|
novamama
|
cure idem i ja slagati garažu
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:49:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Pepe a koliko onda platiš,za koji boravak? I ja sma na upisu rekla da će biti s ručkom,pa su kasnije mjenjali ugovor za R 200 kn a za T 300,inace bi za T tribalo biti 400 al s obzirom da su oba onda je za jednog jeftinije
< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.11.2010 9:54:30 >
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:53:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure gibam i ja,idem do pike na kofi
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:56:08
|
|
|
|
Imra
|
jutro sta se ovdje kafa ne pije ili ste vi vec popile?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:01:23
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure gibam i ja,idem do pike na kofi pozdravi ju i lijepo se zabavite... moram ti priznat da i ja jedva čekam vrtić
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:01:47
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Imra jutro sta se ovdje kafa ne pije ili ste vi vec popile? popile i probavile imra, kako si ti jutros, naspavano?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:03:01
|
|
|
|
cuba
|
Imra, ima nas još kavopija Kako si? Jesi uspila oprati cipele?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:12:10
|
|
|
|
novamama
|
kad skužiš kako oprati patike, javi, jer je moj O, dekorirao stolice od skaja.... sa permanent flomasterom
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:12:54
|
|
|
|
Imra
|
ja sam odlicno, naspavano,cak mi se cini da sam i pretjerala sa spavanjem izgleda da ce tene biti dobro, malo je spalo nakon jednog pranja, sad cu ih opet staviti u masinu
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:13:37
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: novamama kad skužiš kako oprati patike, javi, jer je moj O, dekorirao stolice od skaja.... sa permanent flomasterom ne vjerujem da ti stanu u masinu
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 10:18:43
|
|
|
|
Imra
|
vec skoro pa mjesec dana trzim crtani pinokia da kupim,al nigdje nema, nasla skoro kod jednog tipa, rasprodaje cijelu videoteku,al nece da prodaje na komad,treba se kupici cijeli inventar,idiot,nije htio da mi proda jedan crtani,ne znam sta bi mu falilo da je to uradio, al eto
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!