Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 8:57:22
|
|
|
|
nenaspavana
|
znam,znam ELENA,nisam ni ja već dugo... sanjam dan kad će cure prespavati cijelu noć,ali oba dvije...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 8:59:09
|
|
|
|
cuba
|
Evo mene natrag. R se probudio pa sam ga išla presvući...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 8:59:26
|
|
|
|
ELENA35
|
hoće draga,kad se budeš najmanje nadala evo S spava već par noći mirno
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:01:16
|
|
|
|
ZVRK
|
nije baš za utjehu ali meni zvrkić onako čvrsto bez ikakvog buđenja tek počeo da spava cijelu noć kada je krenuo u vrtić sa 2g i 3mj
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:01:37
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: nenaspavana sanjam dan kad će cure prespavati cijelu noć,ali oba dvije... I ja sanjam taj dan i tu noć
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:05:49
|
|
|
|
nenaspavana
|
em što ne mogu spavati ne mogu više ni tipkati sa vama...Dora mi sjedi u krilu i tuče po tastaturi... šaljem vam svima veliki pozdravi tipkamo se kad šefice budu spavale... ELENA ipak si me našla...ljubac tvojoj dječici
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:09:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene nazad,pripremila sve za ručak
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:13:06
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure, evo mene na jednu brzinsku pa se bacam na spremanje torta
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:13:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro svima. Ja sam stvarno sretna. G. je imao 2 mj. i 2 dana kad je počeo spavati cijelu noć. Danas ima 13 mjeseci i ja skoro godinu dana spavam u komadu!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:14:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro mariola i kejt Kejt blago tebi Mariola kako je bilo?Hočeš stići sve napraviti?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:22:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo i mene nazad,jer ima jos koga
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:23:29
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure Bumbi jesi mi kupila slano pecivo Kejt ne guli nam mast sa spavanjem pored nas jadnih nenaspavanih
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:25:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej vas dvije Cuba otvaraj prozor stižeeeee Pepe jesu dečki u vrtiću?I jeste mijenjali borovak ili?Mi još nismo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:26:54
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas pozdravljam. komp mi jaaaaaaako spor. pa pa
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:28:17
|
|
|
|
mariola
|
Kejt tako je i kod nas sa spavanjem Bumbi, bilo nam je super, vrijeme je bilo super pa smo stalno bili u điru Toni naravno cijelo vrijeme s nama, to dijete nije zaplakalo svih ovih dana i 10 sati vožnje. Sad je otišao kod nane pa mi je puno lakše za sređivanje kuće i pravljenje torti. mama će napraviti baklavu, i kupila sam 2kg suhih kolača. Napravit ću ledeni vjetar i jednu čokoladnu tortu. Imam dvi pećnice pa kad se sad bacim na posao neće mi biti kraja
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:29:36
|
|
|
|
cuba
|
Zvrk pa-pa Bubmi pecivo je njami tnx
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:30:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš mi je drago što vam je bilo lijepo A baš sam te htjela pitati kako češ sve to napraviti pokraj T,a on otišao Jel slavlje baš 4 ili?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:33:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajme Mariola, prava si, nema šta. Jel još stanje nepromijenjeno? Navijam, navijam. Žao mi je svih vas koji ne spavate. Ali iskreno!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:34:43
|
|
|
|
BUMBI
|
E,da mariola zaboravila te i ja pitati za stanje?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:34:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
bumbi mislila sam od sutra ostavit T na spavanju i ako bas nije odusevljen
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:35:49
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bumbi mislila sam od sutra ostavit T na spavanju i ako bas nije odusevljen A jel ti T jede ručak u vrtiću?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:36:14
|
|
|
|
novamama
|
evo i mene malo nazad, mariola, ma toni je zakon baš mi je drago da ste se lijepo proveli, mi planiramo u ri, baš me zanima kako će to izgledati s njih dvoje meni se ručak kuha, roza još spava (kako i ne bi, od 5 je budna, zijevala je ko zijevko ) oliver baulja, i njemu se spava, ali nema prije podne spavanja...možda ustalim i bolji ritam, jer nema smisla ovo....popodne spava do 4ipo i onda je mrak, kako i gdje bi se trebao umoriti? doma? no chance... cuba, i ti si leteća? pepi, kakvo vam je vrime gori?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:36:18
|
|
|
|
mariola
|
Je, 4.-tog je. U 13h ručak za obitelj (nas 12) i u 16:30 mame s djecom dolaze. Za njih će biti hladna plata ( pršut-sir, pašteta od tune, pizza rolat) kolači i torte Idem sad, jer sutra neću imati puno vremena, nane neće biti doma. Kasnije vam napišem jedan dobar recept. (pizza rolat).
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:36:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bumbi mislila sam od sutra ostavit T na spavanju i ako bas nije odusevljen Ja sam se više od svega užasavala spavanja u jaslicama, a na kraju ispalo da teta s tim ima najmanje problema. Kaže da legne pored njega, malo ga pomazi po glavi i on zaspi. Probaj jedan dan pa ćeš vidjeti. Možda bude bolje nego što si očekivala.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 9:37:14
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI E,da mariola zaboravila te i ja pitati za stanje? stanje ne promijenjeno. popodne ću ići po test
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!