Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:39:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
I samo da javim ostalim curama da mi je comp juce poludio pa nisam stigla adrese da prepisem, tako da cu veceras sve da organizujem za koga je sta i cim prije saljem
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:41:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane I samo da javim ostalim curama da mi je comp juce poludio pa nisam stigla adrese da prepisem, tako da cu veceras sve da organizujem za koga je sta i cim prije saljem imas koje za mene broj40-41
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:41:57
|
|
|
|
Ninaa
|
I za mene 39 i još kakvu pripadajuću torbu uz njih
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:42:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane I samo da javim ostalim curama da mi je comp juce poludio pa nisam stigla adrese da prepisem, tako da cu veceras sve da organizujem za koga je sta i cim prije saljem imas koje za mene broj40-41 Te sam vec rezervisala, sorry zakasnila si
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:43:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa I za mene 39 i još kakvu pripadajuću torbu uz njih
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:46:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane I samo da javim ostalim curama da mi je comp juce poludio pa nisam stigla adrese da prepisem, tako da cu veceras sve da organizujem za koga je sta i cim prije saljem imas koje za mene broj40-41 Te sam vec rezervisala, sorry zakasnila si a sto cu kad mi steka raja pa nisam brza
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:46:30
|
|
|
|
leilany
|
mamika i ja bi crtice....saljem prazne dvd-e!!
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 5.12.2010 22:49:50
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane I samo da javim ostalim curama da mi je comp juce poludio pa nisam stigla adrese da prepisem, tako da cu veceras sve da organizujem za koga je sta i cim prije saljem imas koje za mene broj40-41 ja nosim br.37, samo da znas
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 5.12.2010 22:51:50
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mamika evo draga od STARIJIH našla Evoksi Pčelica MAja Sport Bili Štrumpfovi Eustahije Brzić a novijih ima tona. rađe recite koga kaj zanima pa ću reći ak ima.. jer bogme ići pisat cijeli spisak,trebao bi mi cijeli dan.. he he ja bih evokse, kako sam ih voljela gledati
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 6.12.2010 8:49:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mamika IZVORNA PORUKA: leilany mamika i ja bi crtice....saljem prazne dvd-e!! koje? moze evokse i strumpfice ?
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 6.12.2010 14:00:32
|
|
|
|
Šime
|
Zahvaljujući jednoj dobroj teti i moja su djeca imala ljepšeg Sv. Nikolu. Pakić hvala ti
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 7.12.2010 8:56:46
|
|
|
|
ZVRK
|
danery stigao paketić
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 13:50:34
|
|
|
|
zozo1
|
Poklanjam nove nenošene cipelice FRODO br. 18 za dečka, plave boje, gležnjače. Nek se javi netko kome treba, mi smo taj broj prerasli a dobili ih na poklon.Slikica u albumu.
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:07:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
Odlična tema Ja sam sve što sam imala odnjela u crveni križ, a puno robice dala sam ovdje onima kojima je sve uništeno u poplavi.
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:11:21
|
|
|
|
zozo1
|
Ja redovno šaljem robicu na sve strane. Mjesečno ode od mene po nekoliko paketa kome treba. Meni je tema isto super jer imamo doma puno lijepih stvari koje se gomilaju a nekome bi to puno značilo.
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:17:37
|
|
|
|
leilany
|
zozo cipke su prekrasne.nadam se da ce doc nekom u ruke kom fakat trebaju
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:31:41
|
|
|
|
buduća mamica
|
Ja imam HRPU robe za mamu ili curu srednjoškolku, ili jaču osnovnoškolku, uredila sam ormar i izbacala van sve u što ne stanem, ako nekome treba neka se slobodno javi. Roba je čitava, oprana, uredna, u raznim bojama, ima jedan baloner kratki skoro nenošen u baby roza boji, veličina L, mekan i fin. Suknjica, hlače, veste, dolčevite, maje pamučne, puna kutija. Ako se nitko ne javi morat ću baciti jer mi smeta. Imam i dječjih torbica nekoliko, jednu veću pogodnu za plažu (prekrasna je, meni ne treba) Nekoliko remenja ukrasnog. Imam dva i pol paketa pelena, pampres 1 (onaj bijeli ) pola paketa, dva paketa dvojke, iz svakog uzeta po jedna pelena da probamo, nisu nikada došle na red jer je Miha brzo mijenjala brojeve pelena. (ova dva paketa su babylove i beauty baby). Ako netko ima obuću za curu 20, 21, 22 neka me se sjeti.
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:41:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja darujem popuste od konzuma neznam jel se to negdje može naći na internetu imamo duplo jel imamo dvije kartice pa šteta da propadne. Ak netko zna zakačiti link bila bi mu zahvalna da ne pretipkavam sve, ali ako nema onda ću pojedinačno. Moraju se iskoristiti do 19.12.
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 14:43:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Mamika može za mene Štrumfova, Doru i Jagodicu bobicu ako imaš, pošaljem ti prazne cd ili kak ti već paše javi mi se.
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 15:51:39
|
|
|
|
ikica84
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Ja imam HRPU robe za mamu ili curu srednjoškolku, ili jaču osnovnoškolku, uredila sam ormar i izbacala van sve u što ne stanem, ako nekome treba neka se slobodno javi. Roba je čitava, oprana, uredna, u raznim bojama, ima jedan baloner kratki skoro nenošen u baby roza boji, veličina L, mekan i fin. Suknjica, hlače, veste, dolčevite, maje pamučne, puna kutija. Ako se nitko ne javi morat ću baciti jer mi smeta. Imam i dječjih torbica nekoliko, jednu veću pogodnu za plažu (prekrasna je, meni ne treba) Nekoliko remenja ukrasnog. Imam dva i pol paketa pelena, pampres 1 (onaj bijeli ) pola paketa, dva paketa dvojke, iz svakog uzeta po jedna pelena da probamo, nisu nikada došle na red jer je Miha brzo mijenjala brojeve pelena. (ova dva paketa su babylove i beauty baby). Ako netko ima obuću za curu 20, 21, 22 neka me se sjeti. koje su velicine majice?otprilike za koliko kg?imam jednu prijateljicu kojoj bi dobro dosla roba. i ima djevojcicu od 9 godina pa bi joj se svidele torbe.
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 8.12.2010 16:40:09
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Ja imam HRPU robe za mamu ili curu srednjoškolku, ili jaču osnovnoškolku, uredila sam ormar i izbacala van sve u što ne stanem, ako nekome treba neka se slobodno javi. Roba je čitava, oprana, uredna, u raznim bojama, ima jedan baloner kratki skoro nenošen u baby roza boji, veličina L, mekan i fin. Suknjica, hlače, veste, dolčevite, maje pamučne, puna kutija. Ako se nitko ne javi morat ću baciti jer mi smeta. Imam i dječjih torbica nekoliko, jednu veću pogodnu za plažu (prekrasna je, meni ne treba) Nekoliko remenja ukrasnog. Imam dva i pol paketa pelena, pampres 1 (onaj bijeli ) pola paketa, dva paketa dvojke, iz svakog uzeta po jedna pelena da probamo, nisu nikada došle na red jer je Miha brzo mijenjala brojeve pelena. (ova dva paketa su babylove i beauty baby). Ako netko ima obuću za curu 20, 21, 22 neka me se sjeti. Ostale su samo dječje torbice i paketić robe za bebu što sam prije objavila.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!