|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
21.1.2011 13:07:59   
ikica84
user posted image mmmmmmm!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1001
21.1.2011 13:13:19   
pepeljuga
ikice super ti je avionuser posted image ja vas cekamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1002
21.1.2011 13:16:53   
ikica84
to je moj privatni avion user posted image
ja cu poneti malo user posted image
user posted image
user posted image
pa cemo uzivati!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1003
21.1.2011 13:20:40   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma daj cuba na kakvoj si ti opet faken dijetiuser posted image user posted image user posted image

Ma početkom 11mj sam počela piti antibebi pilule (Yasmin) koje sam pila i prije trudnoće. Međutim ovaj put je nuspojava bila debljanje iako imaju najmanji udio hormonauser posted image  tako da sam u ova 2mj dobila sigurno 5-6kg. Jela sam stalno. Prije 2tjedna sam ih prestala piti i apetit mi se skroz smanjio. Uopće me ne traži više jesti a počela sam i paziti što i kada jedem (osim onog izleta sa toplim sendvičem od neku večer al to je mm krivuser posted image ) Očito mi sada više te ne odgovaraju...

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1004
21.1.2011 13:22:15   
cuba
IZVORNA PORUKA: ikica84

i do 10 dana user posted image user posted image nakon!!!

Ma da i mene je začudilo kad mi je pedica to rekla. Ali valjda ona zna..

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1005
21.1.2011 13:23:06   
ikica84
joj znaci ugojila si se od njih...i ja sam planirala da se vratim na njih,prije trudnoce sam ih pila i sad planiram kao opet al cu bolje razmisliti onda...hormoni mi se jos nisu vratili u normalu od poroda?!!stalno mi kasniuser posted image ,nikako da se ustali!!i bas me nervira!!user posted image
cuba jel ti se svidja moj avion?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1006
21.1.2011 13:27:17   
pepeljuga
A cuda,vidis kako nesto sto ti je prije odgovarala sad ne odgovara.bas bez veze,pa jesi juce prekjuce isla kod ginica,sto on kazeuser posted image

Ikice ja pojela pizzu a sad jedem sladoleduser posted image
U ovoj trudnoci mi se jede sladoled i ciklauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1007
21.1.2011 13:30:16   
ikica84
user posted image user posted image
ja cekam da sveki zavrsi juhu,a tako bi slatko jela pizzu aaaaaaaa!!moracu za veceru da je napravimuser posted image
tako je ledeno,bura dereeeeeee user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1008
21.1.2011 13:32:48   
danery
user posted image user posted image user posted image ikice,ova slikica ti krvava,pokočih se od smijeha user posted image user posted image user posted image

e...ajd mudrosti malo...kak da zaigram dijete?majke ti,ta samo leži ko panj user posted image i to onak 0 bodova što god probam oko nje...strava u zadnje vrijeme...
a kao što su veći trebali bi se više migoljiti...user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1009
21.1.2011 13:35:12   
cuba

A cuda,vidis kako nesto sto ti je prije odgovarala sad ne odgovara.bas bez veze,pa jesi juce prekjuce isla kod ginica,sto on kazeuser posted image

Ma bila sam, sve je za pet, ginić je prezadovoljan kako mi je maternica zarasla a i šav na stomaku od carskog reza. Još čekam nalaz papa testa ali mislim da će i on biti ok. Pitala sam ga za pilule a kaže on da ako mi ove smetaju da bi mi od drugih bilo još gore jer sve ostale imaju još i veći udio hormona. Tako da se ne usuđujem piti ništa drugo.

Neposredna veza do poruke: 1010
21.1.2011 13:37:37   
ikica84
user posted image user posted image moj voli mobitel i onda ga stavim dalje od njega i on se trudio da ga uzmeuser posted image user posted image bas sam vestica!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1011
21.1.2011 13:38:46   
anaxx
Cure samo da vas pozdravim da znate da sam živa i da vas tu i tamo posjetim i letim dalje...
mi smo dobro, rastemo, divljamo, vrištimo da nas i susjedi  preko ceste čuju, mama je počela malo raditi od doma pa za rr ima malo vremena, a i nije nas bilo doma od Božića pa do pred par dana...
pusa svima!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 1012
21.1.2011 13:40:51   
ikica84
pozz anaxx!!!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1013
21.1.2011 13:41:41   
cuba
Ej anaxx, ajde neka ste vi nama živi, zdravi i veseli to je najbitnijeuser posted image user posted image
Nadam se da ćeš ipak uspjeti uhvatiti malo više vremena za rajuuser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1014
21.1.2011 13:44:38   
anaxx
do kraja 1. mjeseca su mi obadvojica doma pa je ludo... ni jedan ni drugi nisu od spavanja, a mlađi se i po noći budi min. dva, tri puta tako da je akcija cijeli dan i noć... veselo, ma neka je i onako sve to prebrzo prođe...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1015
21.1.2011 13:46:21   
pepeljuga
A cuba nema druge nego se ne seksatiuser posted image user posted image user posted image

Anax zeno pa di si ti,bas sam razmisljala da se dugo nisi javilauser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1016
21.1.2011 13:47:31   
pepeljuga
Ja cu izludit danas sa ova moja dva,vuku međusobno jedan drugog po podu,bit ce ovo dugi danuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1017
21.1.2011 13:48:40   
ikica84

Ja cu izludit danas sa ova moja dva,vuku međusobno jedan drugog po podu,bit ce ovo dugi danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
evo moj se upravo probudio!!
pozdravljam vas cure odosmo papati!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1018
21.1.2011 13:52:53   
anaxx

ej pepeljugo, mogu si misliti kako ti je jer evo mali ima 9 i pol mjeseci, a već je jurnjava ( na koljenima, za sada hodamo samo uz kauč i slično) po cijeloj kući ja samo trčim za njima i moram pohvaliti velikog brata dobar je i mogu se već pouzdati u njega tako da ako su njih dvojica kod Gregora u sobi, a ja u kuhinji dobivam izvještaj svakih par sekundi : mama Teodor se penje, mama Teodor stavlja autić u usta, maaamaaaaa.... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1019
21.1.2011 13:56:12   
cuba

A cuba nema druge nego se ne seksatiuser posted image user posted image user posted image

Iš, iš, ionako apstiniram dok je mm na broduuser posted image  uvijek postoje kondomi, bome su već u upotrebi. Mm se nešto žali a šta ću mu ja, nek trpiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1020
21.1.2011 13:57:13   
cuba
ikice ćao, ljubi mališana svogauser posted image

Pepe oćete di vani danas? Ja ću sa prijama na kavu popodne, mm dadiljauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1021
21.1.2011 14:06:16   
pepeljuga
Anax bravo za velikog bratauser posted image user posted image ubrzo ce ti biti zanimljivo kao i meniuser posted image
Glavna igra im je skidanje guma sa svih velikih autauser posted image user posted image user posted image

Cuba kabanicauser posted image user posted image user posted image  je i kod nas uvik u upotrebi,a tko sljivi muskeuser posted image user posted image user posted image
Mislim da necemo jos danas nigdi,ja sam bas jos uvik nekako koma a i vani je bas hladnouser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 21.1.2011 14:09:15 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1022
21.1.2011 14:12:38   
Marta j
Bog kako ste.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 1023
21.1.2011 14:13:51   
pepeljuga
Ej marta pozdrav,kako si tiuser posted image  sto radi Mateuser posted image
Jesu jos baklave u điruuser posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1024
21.1.2011 14:15:47   
Marta j
Baklava me davno prosla nemam vise zeljauser posted image

Mate je ok spava pa malo mira.
Ja guram nekako bas tesko podnosim ovu trudnocu skroz kontra od prve.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!