|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
23.1.2011 21:05:51   
pepeljuga
Da super su mi ta chiccova,gledala i njih al ova mclaren su mi jos nekako uzauser posted image user posted image sad moram mislit na sve a prvi put sam mogla i tenk kupituser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1226
23.1.2011 21:12:37   
cuba
A znam. Ma imaš ti sada prakse sa kolicima, nećeš falit sigurnouser posted image
Jedna poznanica je kupila Mclarenova kolica, nisu ona mala kišobran, imaju i mekanu podlogu na kojoj bebica leži i isto ovu navlaku za noge kad dođe zima. Kolica su strava, mislim da su oko 3000kn.
Evo ova:
user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1227
23.1.2011 21:14:55   
pepeljuga
Da,da to su slicna,probala stavit sliku al mi neceuser posted image user posted image upisi mclaren xlr,ta isto idu od rođenja i imaju te dodatke,a i triba mi tako nesto da mi netriba jos kosara a as malu za njih imamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1228
23.1.2011 21:18:42   
cuba
Ova
user posted image
da, da zapravo ta ima, ručka je na ovim kolicima čvršćauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1229
23.1.2011 21:19:49   
cuba
Pa da, super, ionako ti je termin usred lita, ova bi ti bila odlična. Lagana su i imaju te sve dodatke kad dođe zima da ne trebaš posebno kupovatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1230
23.1.2011 21:24:11   
pepeljuga
E da bas ta a i ta boja mi je superuser posted image
Jel ona odma vozila u njima iliuser posted image  vidim da se moze kupiti i neka kosara za novorođence al ja nebi s obzirom da je lito.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1231
23.1.2011 21:31:09   
cuba
Ja ti odma copy paste za curicuuser posted image
Je vozila je odma malenu u njima, mislim da je rodila lani u 5 ili 6mj nisam sigurna.
Nije kupovala tu košaru. Baš sam je nedavno srela i kaže da je ful zadovoljna sa kolicimauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1232
23.1.2011 21:33:27   
cuba
Idem se baciti pod tuš i oprati kosu pa se vratim. Ja to brzo eto me za 10min nazaduser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1233
23.1.2011 21:33:30   
pikachu
Ohhohohohoohoho... Kako ste?user posted image  Ako šmugnem, znate di sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1234
23.1.2011 21:34:05   
pepeljuga
Morat cu ih bas ici ovih dana pogledati,meni je sve kao ima vrimena a onda skuzim da sam do uskrsa tu i da se ne vracam u Zguser posted image
Super da si mi rekla da je zadovoljnauser posted image ,ja bas nikog ne znam tko ih imauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1235
23.1.2011 21:36:20   
maja
evo ja vas samo pozdravim nabrzaka...a gdje si pika kućo stara, tebe sto godina nema nigdjeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1236
23.1.2011 21:37:23   
pepeljuga
Evo nas pika udostojila posjetitiuser posted image user posted image user posted image
Ooooooooo evo nam i Jomeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 23.1.2011 21:38:09 >

Neposredna veza do poruke: 1237
23.1.2011 21:37:37   
pikachu
Ne mogu ja svugdi stići... Ali nisam pobigla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1238
23.1.2011 21:39:18   
pikachu
Ajme, ne mogu lajkati....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1239
23.1.2011 21:40:56   
pepeljuga
Pika svrati cesce a mogla bi i ti Jomauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1240
23.1.2011 21:42:47   
pepeljuga
Pika aj na temu ovlazivaci pa imas sliku od ovog moguser posted image

Neposredna veza do poruke: 1241
23.1.2011 21:42:54   
maja
nemam ti ja vremena pepeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1242
23.1.2011 21:44:48   
pikachu
Ajde tebi za ljubav...user posted image  Ne smijem se sa trudnicom zezati... Jesi čula, Majo?user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1243
23.1.2011 21:45:12   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: maja

nemam ti ja vremena pepeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a dobro si me nasmijala

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1244
23.1.2011 21:45:54   
maja
ah, kad bi je se ja bojalauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1245
23.1.2011 21:49:05   
pikachu
Di ti je ta tema? Misliš da se snalazim? Uostalom, nije važno kako izgleda nego da radi...user posted image  Da mi ne pregori kao ovaj moj...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1246
23.1.2011 21:50:42   
maja
http://www.ringeraja.hr/forum/m_305057/mpage_4/key_/tm.htm

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1247
23.1.2011 21:52:15   
pepeljuga
Idi pod obiteljski zivot,tehnika ili tako nestouser posted image
Evo nasa Maja sve znauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1248
23.1.2011 21:53:04   
pikachu
user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1249
23.1.2011 21:55:12   
maja
da, ja sam dežurna tražilica danas user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!