|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
1.2.2011 14:48:27   
mariola
Ma cure, bolje da ih ne spominjemouser posted image
mz pozz, šta je novoga

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2126
1.2.2011 14:52:33   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

si, pika, u planu mi je doći u sub ... barem je to meni blizu ;))
znači dolaze i "posvuduše" :D

ah, mislila sam da ima izroda u tim muškim, ali sve isto, ne isplati se trošit riječi ... hihihi

Pepi, tvoje dijete i ja smo posvuduše...user posted image user posted image user posted image user posted image   Nadam se da ću naletit...user posted image
MZ, kava teče mojim venama... Uvijek može...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2127
1.2.2011 14:58:39   
mariola
Cure gibam, moje radno vrijeme je završilo. Ljubac djeci. Uživajteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2128
1.2.2011 14:59:32   
mamino zlateko
a evo ponosna sam na svoju curku,nocas spavala od 22 do 5 ujutro...user posted image user posted image user posted image user posted image ..a i da se ne zaboravim pohvaliti da imam najboljeg muza na svijetu...ispunio mi najvecu zelju... ;))

evo kavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2129
1.2.2011 20:37:59   
cuba
Večeruser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2130
1.2.2011 20:48:03   
danery
večer cuba user posted image
šta ima? r spava? bejb se onesvijestila u 8:15 user posted image user posted image user posted image
ja giljam pod tuš,pa se vraćam...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2131
1.2.2011 20:51:56   
cuba
Ohojuser posted image
Ajde, ajde operi seuser posted image
R je isto u snovima kao i bejb od 8:15huser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2132
1.2.2011 20:52:03   
ikica84
vecer danery i cuba!!
ja dosla da vidim sta ima i idem spavati,prvo da odgledam Ezela user posted image .A se uspavljuje pa onda na miru gledam tv user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2133
1.2.2011 20:54:10   
cuba
Večer ikice, novopečena trudniceuser posted image
Šta gledaš Ezela? Ja ti nisam više od tih serija, prave su navlakuše, čim pogledaš jednu već si sutra ispred tv-a kao samo da vidim šta će bituser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2134
1.2.2011 21:00:18   
pepeljuga
Vecer cureuser posted image
Decki spavaju,mm otisao sa frendom na pice a ja malo ovdiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2135
1.2.2011 21:02:28   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Vecer cureuser posted image
Decki spavaju,mm otisao sa frendom na pice a ja malo ovdiuser posted image

Ej dragauser posted image
E da smo malo bliže poslala bi ja svoga m sa tm a mi bi bacile pravu ćakuluuser posted image
I moj je sa prijateljem na pićuuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2136
1.2.2011 21:04:28   
pepeljuga
Ah ti muskiuser posted image user posted image user posted image
Ma sve razmisljam kad dođem za Uskrs u Zd da bi se mogla jedan dan zaletit do St,bas nisam dugo bilauser posted image

Vec ti par dana hocu reci da sam isla viditi kolica i da su mi uzivo jos bolja,definitivno njih uzimam i necu vise ni gledatiuser posted image samo moram cekat za boju,ona ljubicasta mi je mrakuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2137
1.2.2011 21:09:17   
cuba
Ti onda uzmi ljubičastu pa kud puklo da puklouser posted image user posted image user posted image
Oćeš na idućem pregledu moć znati koji je spol (mislim ako se bebač odluči pokazatiuser posted image )?
A kolica su i meni strava user posted image user posted image user posted image  za odabir. I ja tebi oću reć već par dana da otkako smo onu večer pričale o njima da ih nekako stalno viđam po graduuser posted image  večeras sam ih baš vidila u crnoj boji.

Ajde doooooođiiiiiuser posted image user posted image user posted image  popit ćemo D kofiuser posted image  ja ti imam auto ali nemam vozački, planiram upisati u 5 misec. A pješke do Zd nebum išla, neuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2138
1.2.2011 21:14:16   
pepeljuga
A nadam se da ce se bebac pokazat,vec sam nestrplivauser posted image user posted image user posted image
Nije losa ni svjetlo plava kombinacija al ljubicasta mi je bas nekako leglauser posted image user posted image user posted image

Morat cu nesto iskombinirati pa se zaletit jedan dan,imam skoro cili 5 misec na raspolaganjuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2139
1.2.2011 21:15:06   
BUMBI
Hej komadi..evo i mene malo.
Pepe kakva si kolica to našla?
Cuba vidim da si se i danas ponovila

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2140
1.2.2011 21:16:11   
cuba
Ej Bumbi, večeruser posted image  Kako si mi?
Da, da i danas je pao shopinguser posted image  al još nisam gotova. Još me čekaju tenisice i donje rubljeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2141
1.2.2011 21:17:18   
cuba

Morat cu nesto iskombinirati pa se zaletit jedan dan,imam skoro cili 5 misec na raspolaganjuuser posted image

Ajme, baš bi mi bilo extra drago kad bi uspila doćiuser posted image  Nadam se da ćeš uspiti. A znaš da kod mene imaš i jest i pit i di spavatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2142
1.2.2011 21:17:49   
pepeljuga
Ej bumbi stigla siuser posted image user posted image user posted image
Ma kolica neka Mc Laren,tribaju mi sto manja i sto malo mista zauzimaju s obzirom da ce nas puno biti u autuuser posted image user posted image

Cuba i ja narucila opet gacice iz VSuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2143
1.2.2011 21:18:59   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ajme, baš bi mi bilo extra drago kad bi uspila doćiuser posted image  Nadam se da ćeš uspiti. A znaš da kod mene imaš i jest i pit i di spavatuser posted image

Jesti i piti mogu al valjda ceme do tad proci popodnevno spavanjeuser posted image user posted image  necu valjda doci na kavu pa ici malo ubit okouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 1.2.2011 21:19:24 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2144
1.2.2011 21:19:41   
BUMBI
Pa jel kod vas već došlo toliko nove kolekcije il isi to još na sniženju našla?
Ajde super za kolica pepe što si našla.Ma kupuj ljubičasta,šta sam ti ja rekla da stiže cura
izluđuje me što nemogu staviti nikakve smajliće,ni one ljute...

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 2145
1.2.2011 21:20:38   
BUMBI
A vidi nje ,opet neka druženja planirašuser posted image -ovo je onaj što se smije

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2146
1.2.2011 21:21:13   
BUMBI
aaa vidi mogu ih sada stavljatiuser posted image user posted image user posted image
Samo meni piše bravo,a ne on

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2147
1.2.2011 21:24:27   
cuba
Pepe, ja sam se ponudila pa ako te uvati znaš da imaš diuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za gaćice njih nikad dostauser posted image

Bumbi, trenerku sam kupila na sniženju, bila je 760kn ja sam je platila 380kn a ovo ostalo je iz nove kolekcije koja je zbilja povoljnauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2148
1.2.2011 21:24:52   
danery
eto me nazad...
user posted image user posted image user posted image bumbi,jesi ovoga stavila,smije se bome,smije...user posted image
pepe se navukla na ljubičasto,ha? ma s tim nemo'š mašit user posted image
ja se kao durim na mm i ne pričamo...i dobro mi ide user posted image zapravo se i durim,al me popustilo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2149
1.2.2011 21:24:54   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

A vidi nje ,opet neka druženja planirašuser posted image -ovo je onaj što se smije

a sto cu ,pa mora posvudusa svugdi iciuser posted image user posted image user posted image

Bumbi duzna simi veceru ako nije curauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!