|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zajedništvo na RR
19.1.2011 21:49:16   
leilany
IZVORNA PORUKA: maja

A gle već sam dugo tu i mogu skužiti ko mi je više drag ko manje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 26
19.1.2011 21:54:42   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: drugasrecica

život je prekratak za nerviranje, a rr je za opuštanje od svakodnevice, barem meni user posted image

bilo je par tema na kojima sam bila napadnuta i iskreno u tom momentu mi se rr smucila...al sam se uvijek vracala...imam previse svojih briga i nerviranja da se jos zamaram i sa svadjama na forumu i ko sta misli o meni i mom mišljenju user posted image ....to redovno preskocim user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.1.2011 21:58:17 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 27
19.1.2011 21:55:24   
maja

IZVORNA PORUKA: leilany

A gle već sam dugo tu i mogu skužiti ko mi je više drag ko manje user posted image

eto vidiš, ovo je jedna koja mi je manje draga user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 28
19.1.2011 21:57:22   
leilany

IZVORNA PORUKA: leilany

eto vidiš, ovo je jedna koja mi je VIŠE draga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 29
19.1.2011 22:00:07   
maja
user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 30
19.1.2011 22:09:35   
leilany
lili,mene joma nagovara na budne radnje....user posted image user posted image user posted image
svasta mi preslaze tam na fejsu...mene struh ....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 31
19.1.2011 22:11:38   
maja
na kakve? budne user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 32
19.1.2011 22:14:16   
mamacita
Lijepo receno user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 22:36:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 34
20.1.2011 12:30:40   
Anoniman
elinamama - bravissimo!  user posted image  Ž!

user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!