tiny -> puse,pusice... (21.1.2011 16:39:56)
|
kako to kod vas ide? kod nas npr.kad mm ide nekud iz kuce onako mi da pusu,nekad i ne.nekad mi da pusu u obraz i to mi stvarno ide na jetru,najradije bi vristala tad.maloprije je izlazio iz kuce i stao da mi da pusu i ja mu okrenem obraz i on popiz....kao zasto sam okrenula obraz.iskreno pun mi je kufer tih pusica,tako ljubi svoju mamicu svaki dan! ja se vise i ne sjecam kad smo se zadnji put poljubili,ali onako kao ljubavnici,a ne ko da smo brat i sestra. a ja kad njega ocu poljubiti isto okrene obraz jer kao "nije oprao zube".mos mislit! cak ni kad se keksamo ne ljubimo se,i meni je vec dosta toga. i jos,da ne otvaram novu temu,danas mi je poceo opet prigovarat kako ja njemu nista necu da pomognem,a onda sam ja njemu pocela kako ja vec 2 godine idem po bolnicama i radim sve pretrage a on nije ni prstom makeo,i kad ja krenem s razgovorom o trudnoci on samo suti,kao da se njega to ne tice,i sav komentar mu je "dat ce bog".dat ce ako i mi se potrudimo.i kad sam rekla da nisam glupa i da ja primjecujem da izbjegava seks kad su meni plodni dani,jer je umoran ili ga nesto boli,on opet suti i ja mu kazem da cu ovaj ciklus popiti klomifen samo ako cemo imati odnose i do dva,tri puta u jednom danu,a ne mjesecno,u protivnom ja se vise necu trovati tabletama. naravno,on je opet poceo kako sam ja bezobrazna i na neku desetu temu i ostalo je na tome.i sad on ocekuje da ja glumim poniznu zenicu koja ce ga gledati ko boga! i jos kaze da sam ja u stanju covjeka u zatvor otjerati,sta mu to znaci?! ljuta sam ja na njega,on na mene,ali sad mi je stvarno dosta,a svoje pusice nek cuva za mamicu.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley7.gif[/image]
|
|
|
|