tiny -> RE: puse,pusice... (22.1.2011 8:41:33)
|
da,i zeli. a njegova mama me smeta zato sto ga stalno odvlaci tamo kod nje,a njemu je zao i sam kaze da mu je tesko tako,ali sam mu ja rekla da s njom necu jer se petlja u sve,ali kulturno i nikad mi pred njim nece nista,ali kad njega nema onda krene s podj....a kad ja mm to kazem on ne vjeruje jer je ona pred njim svetica,a kad jos dođu i sestre mu onda se sve tri okome na mene s provociranjem,a on se ne zeli zamjeriti nikome pa se pravi lud,a mene ko jebe. npr.prosle godine ja sam upisala doskolovanje u drugom gradu jer mi je tu jeftinije bilo,i otisli mi tamo kad zove njega sestra,kao zasto je on mene tamo upisao pa ima to i u livnu,to kosta bla,bla...ko da mi ona placa,zamisli!onda je on popiz...i reko joj da ni on nju ne pita di ce svoje pare trosit.a u cemu je bit?u tome sto one misle da sam ja glupa i zele da takva ostanem cili zivot,da mi se one mogu smijati,i jos kad sam im rekla da cu upisati pedagogiju ove godine,od muke su ostale bez rijeci.prosli mjesec sam polozila maturu i nijedna me nije upitala kako je proslo,a ja nisam namjerno htjela nista govoriti,cak ni svekrva nije upitala.e tu je mm stao na moju stranu,i jasno im dao do znanja da se ne petljaju u to.
|
|
|
|