Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 25.10.2011 20:45:49
|
|
|
|
mišica 666
|
meni je nekako prazno, fale mi neki ljudi ali većina ovih koji su ostali su mi dragi tako da sam još tu. i drago mi je kad nam se pridruže novi članovi.
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 25.10.2011 21:02:22
|
|
|
|
Ira_
|
Ja se osjećam isto kao i prije 3,5 godine, to što smo svadljivije i prgavije nema veze s tim kako se ja osjećam na RR. I dalje ova stranica služi svojoj svrsi, da pročitam nešto novo, nešto drugačije, da se informiram i nasmijem, ponekad i rasplačem. To što netko odlazi sa RR je po meni ok, netko se naprosto zasiti i ode bez velike pompe i drame. One koje se naveliko opraštaju, brišu svoje postove itd, rade to isključivo zato da se o njima i dalje piše i moli ih se da se "vrate natrag". RR je forum kao i svaki drugi gdje se možemo dobro zabaviti ako znamo kako!
|
|
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 25.10.2011 21:02:50
|
|
|
|
mala99
|
Ma ja ću vam ovako reći: Mene se nećete lako rješiti! Malo se šalim, ali mene ne diraju te stvari, dok je meni tu ok, dok su teme dobre i cure tu, ostajem i ja. Neću sutra otići jer me neko, ko je član na raji kao i ja izvrijeđao i rekao nešto šta meni nije pravo. Vidim da ima dosta starih cura i to mi je drago, a neki su i otišli. A to je tako u životu, stari ljudi odlaze, a neki drugi odlaze... Jednog dana i ja možda odem, a do tada nadam se cure da ćemo se družiti i uživati na našoj raji!
|
|
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 25.10.2011 22:58:14
|
|
|
|
maryann01
|
trenutno se osjećam super,ima puno zanimljivih tema i dragih cura a kad se više neću osjećati dobro otići ću i gotovo
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 25.10.2011 23:01:17
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ Ja se osjećam isto kao i prije 3,5 godine, to što smo svadljivije i prgavije nema veze s tim kako se ja osjećam na RR. I dalje ova stranica služi svojoj svrsi, da pročitam nešto novo, nešto drugačije, da se informiram i nasmijem, ponekad i rasplačem. To što netko odlazi sa RR je po meni ok, netko se naprosto zasiti i ode bez velike pompe i drame. One koje se naveliko opraštaju, brišu svoje postove itd, rade to isključivo zato da se o njima i dalje piše i moli ih se da se "vrate natrag". RR je forum kao i svaki drugi gdje se možemo dobro zabaviti ako znamo kako! potpisujem
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 26.10.2011 0:15:50
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 meni je nekako prazno, fale mi neki ljudi ali većina ovih koji su ostali su mi dragi tako da sam još tu. i drago mi je kad nam se pridruže novi članovi. Isto ovako...
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 26.10.2011 8:00:19
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler meni je i dalje sasvim ok
|
|
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 26.10.2011 11:20:49
|
|
|
|
lilia
|
Meni je još uvijek ok.
|
|
RE: Kako se osjećate na rr? 26.10.2011 11:27:12
|
|
|
|
sarah_zg
|
ja sam se bila zasitila i odvikla od raje i nije me bilo pola godine. Vratila sam se, uključim se povremeno, pročitam ko je rodio, itd.itd. Vidim da ima odlazaka, ali bit će i dolazaka. Nisam, nažalost, nikoga upoznala s raje. Vidim da ima tenzija, prepucavanja, odlazaka itd. Trudim se ne zamariti s tim previše. Kad je mene raja počela živcirati, otišla sam. Sad sam se vrnula i sve ok.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!