|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjećate na rr?
25.10.2011 20:45:49   
mišica 666
meni je nekako prazno, fale mi neki ljudi ali većina ovih koji su ostali su mi dragi tako da sam još tu. i drago mi je kad nam se pridruže novi članovi.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 51
25.10.2011 21:02:22   
Ira_
Ja se osjećam isto kao i prije 3,5 godine, to što smo svadljivije i prgavije nema veze s tim kako se ja osjećam na RR. I dalje ova stranica služi svojoj svrsi, da pročitam nešto novo, nešto drugačije, da se informiram i nasmijem, ponekad i rasplačem. To što netko odlazi sa RR je po meni ok, netko se naprosto zasiti i ode bez velike pompe i drame. One koje se naveliko opraštaju, brišu svoje postove itd, rade to isključivo zato da se o njima i dalje piše i moli ih se da se "vrate natrag". RR je forum kao i svaki drugi gdje se možemo dobro zabaviti ako znamo kako!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 52
25.10.2011 21:02:50   
mala99
Ma ja ću vam ovako reći: Mene se nećete lako rješiti! Malo se šalim, ali mene ne diraju te stvari, dok je meni tu ok, dok su teme dobre i cure tu, ostajem i ja.

Neću sutra otići jer me neko, ko je član na raji kao i ja izvrijeđao i rekao nešto šta meni nije pravo. Vidim da ima dosta starih cura i to mi je drago, a neki su i otišli.

A to je tako u životu, stari ljudi odlaze, a neki drugi odlaze...
Jednog dana i ja možda odem, a do tada nadam se cure da ćemo se družiti i uživati na našoj raji!

Neposredna veza do poruke: 53
25.10.2011 22:58:14   
maryann01
trenutno se osjećam super,ima puno zanimljivih tema i dragih cura a kad se više neću osjećati dobro otići ću i gotovo

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 54
25.10.2011 23:01:17   
sina
IZVORNA PORUKA: Ira_

Ja se osjećam isto kao i prije 3,5 godine, to što smo svadljivije i prgavije nema veze s tim kako se ja osjećam na RR. I dalje ova stranica služi svojoj svrsi, da pročitam nešto novo, nešto drugačije, da se informiram i nasmijem, ponekad i rasplačem. To što netko odlazi sa RR je po meni ok, netko se naprosto zasiti i ode bez velike pompe i drame. One koje se naveliko opraštaju, brišu svoje postove itd, rade to isključivo zato da se o njima i dalje piše i moli ih se da se "vrate natrag". RR je forum kao i svaki drugi gdje se možemo dobro zabaviti ako znamo kako!

potpisujem

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 55
26.10.2011 0:15:50   
lidac0605
IZVORNA PORUKA: mišica 666

meni je nekako prazno, fale mi neki ljudi ali većina ovih koji su ostali su mi dragi tako da sam još tu. i drago mi je kad nam se pridruže novi članovi.user posted image
Isto ovako...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 56
26.10.2011 8:00:19   
pticica
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

meni je i dalje sasvim ok

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 57
26.10.2011 11:20:49   
lilia
Meni je još uvijek ok.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 58
26.10.2011 11:27:12   
sarah_zg
ja sam se bila zasitila i odvikla od raje i nije me bilo pola godine. Vratila sam se, uključim se povremeno, pročitam ko je rodio, itd.itd. Vidim da ima odlazaka, ali bit će i dolazaka. Nisam, nažalost, nikoga upoznala s raje. Vidim da ima tenzija, prepucavanja, odlazaka itd. Trudim se ne zamariti s tim previše. Kad je mene raja počela živcirati, otišla sam. Sad sam se vrnula i sve ok.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 59
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!