pikachu -> RE: Mijenjanje teta u vrtiću (2.2.2011 10:49:09)
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Iskreno ne mogu vjerovati da na ovakvoj temi dođe do rasprava, jel koliko sam shvatila lili je htjela čuti mišljenje i iskustva s tetama koje se mijenjaju,a ne o tome jesu stažisti kompetentni ili jesu nečija djeca pekmezasta, stvarno svašta. Kod nas u vrtiću su tri grupe u svakoj grupi dvije tete. Naša jaslička grupa se spaja sa srednjom na dežurstvu znači nekad ujutro ili poslije 3 bude teta iz srednje grupe. Moja K. ih je prihvatila dobo, ali primjećujem da kad idemo ujutro a nema naših teta da neće ući unutra već je teta mora uzeti na ruke, dok kad je njena teta utrči u sobu s veseljem. Djeci treba stabilnost i neki red, a ne da svakih tjedan dana budu s dvoje novih ljudi koje ne poznaju. DA je kod nas tako i ja bi se bunila. Mada se roditelji bune za svaku glupost i bezveze, kod nas u grupi ima jedna mama koja je grozna i nitko je ne voli. Non stop napada tete za gluposti i mislim da zbog takvih je uprava ili roditelji kivni i na sve ostale roditelje koji traže razgovor. Moje dijete je zadovoljno, naučilo je puno novih stvari, uvijek je čista guza, nos i presvučena, lijepo jede i vidim da je općenito i klima u vrtiću super, neznam kaj bi više trebalo biti za onih 500 kn koje platim. Potpisujem... Moje dijete ne ide u vrtić i ja plaćam dadilju, ali mi je bilo kristalno jasno o čemu lilivana pišei da samo želi vidjeti tuđa iskistva...
|
|
|
|