|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zašto i dalje šutimo?
13.2.2011 21:38:27   
Tata
Mi smo se već pokupili van. U Zg-u za 250 kuna nosimo vrečicu iz dućana a "vani" napunimo kolica. Troškovi života su nam se prepolovili.

Kad pričam sa našima oni ne mogu vjerovati da postoji i život gdje se može živjeti koliko toliko normalno jer nisu na to navikli! Zato se ljudi ne bune nego samo jamraju jer se boje i misle "može i gore".

Bacit ću vas u "bad" ako lupim moje prognoze ali žena veli da sam vještac jer sve sam do sada pogodio daleko unaprijed , odvagao i pokupio krpice.

Javim se još za one s jakim živcima da ne ubijem raspravu u korijenu.
Mogu reči samo ovo: "Mislite na vašu djecu ako sad mislite "nekako će već biti..."

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zašto i dalje šutimo?
13.2.2011 21:57:50   
malizia
IZVORNA PORUKA: Suzn

Evo da vam javim i ja svoja iskustva. Doma, u Zagrebu, borba, šljakanje i jurnjava 100 na sat a nemreš živjet kako treba. Do neke plaće od 5 tis. te niko ne dira, al čim se malo počneš izdvajat od prosjeka, zarađivat više odmah te počnu "tuč po glavi". Mi smo odlučili otić van, Njemačka. MM dobio tu ponudu, i u roku 2 tjedna se odlučili i otišli probat. Ok, bilo nam je lakše, jer sam trudna i nezaposlena recimo, iako nekaj kemijam privatno, al to sam nastavila i tu.

CIJENE!! Niže, puuuno niže. Bilo moji, koji paze na svaku kunu u Zagrebu, i veli mama, one osnovne stvari, brašno, mlijeko, ulje... jeftinije. Da ne vjeruješ. Živit mirniji, nema frke, gužve, nitko ne trubi po cesti, ne maše i ne psuje.

Ne znam da li ovo kod nas ima perspektive.... ko će se pobunit? Jedan po jedan nećemo sigurno... a koga izabrat, svi samo misle kak će sebi ukrast prvo. Kad se smije!!! Nitko za to ne odgovara.
Ja ne vidim svjetlu budućnost u HR, na žalost...

e ovo sam morala boldati, trube, beštimaju za svaku glupost u prometu, prije neki dan neka bakica preko pješačkog , a on zasija na trubu, meni neugodno šta sam posmatrač tog čina, a njemu nije, užas.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!