nemammaste -> RE: Idete na prosvjed (25.2.2011 13:51:24)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Jadni mi ako je jedini sposoban u državi "telasti,golobradi,nesposobnjaković". Kakvi li smo mi tek ostali koji ne radimo ništa? Nemam pojma kakva je osoba taj tip,ali činjenica je da se on jedini usudio nešto pokrenuti. Ne slažem se da je svaka vlast ista,pa ne trebamo ništa raditi. Prosvjedi i promjene su dobre. Ljudima je dosta svega,ali najveći problem je što nemamo opoziciju koja bi ujedinila nezadovoljne grupe. Mislim da je Jaca svjesna da ovi malobrojni nisu opasnost za nju i njene na vlasti. Treba ih smijeniti,pa onda smijeniti i druge. Valjda ćemo s vremenom dobiti vlast koja će raditi po zakonu i razmisliti tri puta prije nego ukrade jer će znati da će završiti u zatvoru. Inertni smo do besvijesti. To vjerojatno znači da je većini još uvijek dobro. Ili da čekamo da netko drugi riješi naš problem. Nisam za čupanje znakova,lupanje automobila,bacanje molotovljevih koktela,ali za mirne demonstracije da. Potpisujem sve! I skidam kapu svima koji ipak pokušavaju nešto promijeniti.Da nema Petre,sigurno bih bila u prvom redu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|