Vjeverica ST -> RE: Big Brother!!! (20.3.2011 20:16:54)
|
kapitalistički eksperiment: stavi ljude u zatvoren prostor (po mogućnosti konfliktne i promiskuitetne) jer to diže gledanost, pa nek se izgrađuje "zajednica" motivirana iskljčivo novcem... netko mi je rekao, pa to je kao da gledam national geographic (ponašanje životinja u kavezu) ali toliko primitivizma, loše plastične kirurgije, muljaže i pretvaranja na jednom mjestu ne bi ni životinje dobro podnjele... i najjače mi je navijanje! zašto navijanja i potpora? što će taj čovjek pametno u bb naučiti/učiniti? nažalost, tako se odgajaju naša djeca: cijeni se izgled i novac, a one tri čiste što imaš u glavi nikog ne briga...a gdje je u toj priči moral? (one majke što doma ostave djecu i odu u bb, za to nemam riječi, mislim da bi ih trebalo tužiti), pamet? pravi uspjeh koji nije samo vođen novcem? znanje? .....uf, ne želim povrijediti ljude koji to gledaju, ali mislim da se takve emisije ne bi trebalo podupirati, pa čak ni 5 minutnim gledanjemuser posted image ajoooj, grozno! potpisujem! kakav stav imate o mamama koje su ostavile djecu? za mene to nije majka, već karijeristica i blesavica kad mogu tako sitno dijete ostaviti zbog glupog realityja...ajde da oni pokazuju neki talent, pjevanje...bla bla...ali........ ali, ne ne...mi smo LJUBOMORNE, ZLE I PRIMITIVNE!
|
|
|
|