emab -> RE: Big Brother!!! (25.3.2011 12:05:10)
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ne gledam show, niti budem. No, na zalost sve su novine jutros prepune one Sibencanke. On ja dobila sto je i htjela, a to je slava na 15 minuta. Nije bilo upitno hoce li takva osoba prevariti muza i dijete, nego je to bilo pitanje vremena. Takvima je to u krvi i to je to. Da je osoba iti kakvog moralnog integriteta, ne bi se niti prijavila za taj show. Bolje je biti siromasan nego javno se poniziti do te mjere. Eto... Citam sta joj otac govori u Vecernjem listu, i mislim si, koja je to bijeda od zene. Također ne gledam, ali sam u toku jer u svim novinama pišu o njoj. Nije da ne vjerujem da postoje takve žene, nažalost svašta sam se već naslušala o takvim "ženama-mamama" , ali uvijek me to toliko izbaci iz takta. Ma nije čak ni bitno da se radilo i o "tati-mužu", pa zar takvo nešto napraviti na TV-u, gledaju te svi koji te znaju, nije te sram tvojih roditelja, djeteta, muža, žene, svekra, svekrve...pa nećeš tamo ostati cijeli život, jednom ćeš se morati vratiti u stvarnost... a sve da i osvoji te novce, kao da će joj to nadoknaditi bližnje...a jeftine kuce pilećeg mozga!!!! Ajme meni jadni njeni bliži, tata i mama su joj skroz u šoku, a još se luda s djetetom naslikavala...muž na brodu, a ona malu ostavi samu....i onda još sve to napravi....JOOOOJ!!!!! Čak da sve to radi dok je doma...ali ne možaš se tako sramotiti na Tv-u...ali eto kaj god da mi napisali, takvih vjerojatno ima svugdje...i niš ne možemo promijeniti.
|
|
|
|