Rebeka -> RE: CB "ALLO, ALLO :)" (17.3.2011 15:25:30)
|
Drage moje, evo mene sa kontrole-ne znam odakle krenuti: Hvala dragom Bogu, s bebom je sve u redu, velika je, lijepo napreduje, teži 240 g, kralježnica, srce i udovi su u redu, sve je kako treba biti za bebicu od 19 tjedana. Međutim, zločesta bakterija je još uvijek tu:kao da nisam popila niti jednu jedinu tabletu, a kamoli 5 kutija po 16 komada unutra. Broj je isti, kao da terapije nije ni bilo. Budući da su mi gotova samo dva nalaza od tri, taj treći je ujutro gotov, a na njemu je tablica s lijekom na koji bi bakterije trebale reagirati. Ukoliko taj lijek bude isti kao i prethodna dva puta, nema koristi da mi ga opet propisuje nego će me ostaviti u bolnici na inekcijama... Možete misliti kako sam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Znam da je to za moje bolje, ali hvata me depresija od same pomisli... Za nefalit, pođem kupiti spavaćicu i ogrtač:obiđem doslovno cijeli grad i nigdje ništa ne nađem jer su sve brojevi od 42 pa nadalje, a ja bi u tome doslovno mogla plivati... Na kraju sam uzela neku ljubičastu spavaćicu do koljena na bretelice od Lisce i ogrtač od istog materijala, ali crne boje, također Lisca i do koljena. Je li mi glupo što je tako kratko?Da sam našla bilo što drugo, rado bi kupila, ali kad NEMA!!! Eto, ukoliko se sutra ne budem javljala, znači da sam u bolnici...[sm=smiley13.gif] Jako sam nervozna i [sm=smiley19.gif], ali sjetim se lupkanja moje male bebice od jutros i odmah mi bude lakše, nadam se da ću izdržati psihički... Još me kući gnjave, zašto ova spavaćica, bit će ti hladno, ajme neće ti biti udobna za spavanje, pa hoćeš da zovnemo doktora da ga pitamo što ćemo, pa koliko ćeš ostati, pa joj zašto ti je to trebalo......... Izluđuju me, nemam snage slušati ih, ne bi da sam ja ovo htjela i tražila... Nitko ne pita kako sam ja, je li me strah, NIŠTA apsolutno ništa... Želim mir i tišinu, biti sama sa mojom bebicom i vama koje me razumijete i ne davite glupim podpitanjima... Očito tražim previše[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|