Rebeka -> RE: CB "ALLO, ALLO :)" (18.3.2011 7:24:59)
|
Dobro jutro drage moje cure... Evo ja se spremam lagano nakon neprospavane noći, kupila sam još jednu običnu, normalnu pidžamu i ogrtač, iako nisam imala volje ni snage ni za što... Još uvijek se nadam da neću ostati u bolnici, a ukoliko se to dogodi, pokušat ću vam nekako javiti... Najteže mi pada odvojiti se od mm, čim ga zamislim samog u ovome prostoru, srce mi se rastuži-toliko smo se navikli jedno na drugo da nikada nismo bili odvojeni preko noći. Vidim da je i njemu teško, ali ne želi pokazivati preda mnom. Mislim, ne želim dramatizirati, to je za moje i bebino dobro, bit ću samo na inekcijama, ali budući da nikada nisam ostajala u bolnici, sve mi je to malo novo... Znam da se mora u životu sve proći, da ima puno gorih i težih situacija i zato ne želim biti sebična, ali jednostavno čovjeku tako dođe... Pozdravljam vas sve, ja ću se spremiti za svaki slučaj, kao da ću ostati, ali se nadam da ću već poslijepodne biti kući i tipkati vam novosti... Ako ostanem, znajte da ćete mi jaaako nedostajati[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jako sam vas zavoljela u ovom periodu od kada sam ovdje... Pusa svima...[sm=smiley28.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley28.gif][sm=smiley28.gif][sm=smiley28.gif]
|
|
|
|