|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja dinastija
5.4.2011 18:04:35   
Tanjica Tanja
Pa ja ne vjerujem da još ima takvih ljudi??'!!!!user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 26
5.4.2011 18:35:24   
nemirna mama
ima, ima i te kako....moraju sve znati šta sam danas kupila osim kruha a pošto ja neću reći kopaju po smeću...ma nek kopaju, kad su toliko znsižrljni nrk dsmo izvoleuser posted image  user posted image

njima je sve rasipanj novca....a nama nije žao kupiti npr. hrenovke i salamu za djecu...njima je sve luksuz...dok smo bili svi zajedno JA sam ta koja je kupovala krh i sve ostale stvari u kuću...a sad više nemaju budalu koja sve kupuje pa im je sve skupo.....čak  ni kruh ne kupuju nego madamuser posted image  ga peče...a luksuz

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 27
6.4.2011 14:16:01   
nemirna mama
 evo odvozimo polako kravice u polje na ispašu gdje će ostati sve do 11 mjeseca......
stigli su mi pilići od 3 tjedna....napokon i to više....za nekih mjesec dana bit će spremni za klanje i za kištricu....

sinoć nam se otelila jedna kravica...ima muško crveno tele.....pravi bičić...
e da i još nešto...prilikom telenja svekar je glavi za to i kako je gurnuo ruku u kravu ona ga je od silnih napona i pritiska lijepo posrala i lijepo ga uredilauser posted image  user posted image
ja sam se strgala od smijeha kad sam ga vidjela onako usranog od glave do pete...user posted image user posted image

pitam ja njega dejde šta ste vi radili...telili kravu ili gurali glavu u...nisam ni završila bilo je user posted image user posted image  i kravi i ko je izmisliuser posted image  user posted image

bio je sav uljepljen....trebala sam ga slikat da sam imala aparat uza se user posted image  user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 28
6.4.2011 14:41:32   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 29
6.4.2011 14:47:43   
patka
ja kad dodjem na RR prvo dodjem citati dinastiju......svaki put krepajem od smjeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 30
6.4.2011 14:51:44   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 31
6.4.2011 17:24:15   
Rebeka
totalna komedijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jedva čekam nastavakuser posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 32
6.4.2011 18:09:36   
nemirna mama
evo nastavka user posted image
kao što sam već napisala stigli nam pilići, ali ne samo nama nego i drugoj snajki...i tako gospon user posted image
otvori kokošinjac od druge snajke (moji pilići su u štali ograđeni) nabi glavu unutra kad ono pilići bjež pšo cijelom dvorištu..ja krepavam user posted image  user posted image  a druga snajka user posted image user posted image user posted image user posted image  i onome tko je otvorio kokošinjac...te user posted image user posted image znatiželjnom djedu kojemu poplašeni pilići skoro su oko iskopali šta iam zavirivat kod njezinih pilića....šta ga svrbi dupe za njne kokoši i šta stalno njuva po dvorištu...djed user posted image  vraća istom mjerom user posted image user posted image  bezobraznu...a mm i ja user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 33
10.4.2011 14:46:13   
nemirna mama
napokon mir....M spava a ovo dvoje su otišli s gospodom user posted image  i user posted image  u polje obići životinje....

veli meni svekar jutros kako njegov sin ima kozuuser posted image  a to bi bila ja...a ja njemu laganini spustim...ima i baba jarca koji na sve ima komentar....odmah nastao tajac...on će meni da sam koza...jarac stari neotesani...user posted image  user posted image

a sve je počelo prije par dana kad je mm brat dobio neke koze na pokloni jednu je poklonio mom najstarijem sinu...stari jarac nije imao mira pa ej kozu ispustio iz štale i koza pobjegla iza kuće u šumu (srećom pa je ograđeno) i sad je njemu netko drugi kriv a lijepo smo mu rekli da ej ne ispušta ali ne....mi smo budale i nemamo pojma...aj dobro...
sad mali non stop dreči za kozom a djed je neće ići naći...ludnica
kao nisam je ja pustiouser posted image  izgubio pamćenjeuser posted image

još veli mom sinu user posted image  koza mater,...pa aj sad recite jel taj čovjek normalanuser posted image

< Poruku je uredio nemirna mama -- 10.4.2011 14:47:10 >

Neposredna veza do poruke: 34
10.4.2011 14:51:10   
ZVRK
user posted image   za  ''gospodina'' user posted image
ja se bunim za svoje user posted image gove ali moji su ''zlato''naspram tvojih

kako će se zvati koza ???(koja je pobjegla)user posted image možda po user posted image ????

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 35
10.4.2011 14:58:05   
nemirna mama
ma već ćemo smislit neko egzotično imeuser posted image

prije  je gospođa a sad su zamjenili uloge zabadanja nosau tuđe stvari......
tako mm i ja jučer nešto raspravljamo , ali nismo bili glasni i nakon pol sata mm nešto počeo pričat  o čemiu smo već ranije razgovarali a gospodin.....a šta, a kak, a kad....meni je doslovno pukao filim da sam dreknula a šta pitate kad već sve znate....sad ste sve vani čuli...a on: user posted image  ko jel ja...reko ne moj ćaća pero sigurno je doššao iz drugog mjesta prisluškivat razgovore između mene i mm
samo je zašutio i izašao van

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 36
10.4.2011 15:01:14   
ZVRK
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

samo je zašutio i izašao van

kada ti se barem ne bi vratio više da ti diže tlak
moj user posted image  došao danas da gleda f1 kod svog sina.
i došao trenutak kada mi se maloj počelo spavati a trebam je uspavati šetnjom po kući i onda ona ''''priča''''a meni user posted image  počne da žviždi i priča njoj.prvi put ''''kao''''nisam čula a onda sam graknula i otišla sa malom u sonu i izašla nakon 5min šta je mala zaspala ali gospodina nije više bilo kod meneuser posted image

< Poruku je uredio ZVRK -- 10.4.2011 15:03:12 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 37
10.4.2011 16:27:17   
pincirotvajler

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 38
10.4.2011 17:03:50   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nm,krepala sam od smijeha user posted image user posted image
eto viš ideje za uskrs....samo jbg,nemam kokoši user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 39
10.4.2011 19:06:49   
nemirna mama
evo ovako ovo moram podjeliti s vama...kleberim se ko nemormalna već 2 sata i umirem user posted image  user posted image  user posted image

naime ovako, gospoda u prizemlju imaju samo wc a mi gore kupatilo s wc-om tako da se gospoda dolaze gore prati al to jednom u mjesec dana onda možete zamisliti opijajuće mirisove user posted image  al dobro

tek sad su mi rekli da im se školjka začepila i sad moja djeca krivauser posted image  premda ne i idu kod njih na wc nego svaki put gore dolaze al ajd....kao nešto su ubacili i sad sve se podiglo i to tako od jučer...jučer je još sve odlazilo a danas sve pliva u školjki...puna  školjka govana...ma to je onaj biser od svekra začepio...jednostavno čovjek ima takvu stolicu da odmah sve odvode začepiuser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
par puta je to napravio gore al uspjeli smo odčepiti...mislim si neka, tako vam i treba....kad mene hebete sad skupljajte govna po wc-uuser posted image user posted image user posted image
njmu se user posted image user posted image  a baba odštopava user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 40
10.4.2011 20:16:52   
Fever
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha e suze si mi navrla na oči od smija, čak sse i mm smija, ka šta je zvrk rekla moja je sveki onda vrhulja!! user posted image

samo nastavi nam uveseljavat dan!!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

Neposredna veza do poruke: 41
10.4.2011 20:26:48   
pincirotvajler

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 42
10.4.2011 21:14:05   
danery
brezobranjače jedne,kak se ljudima možete smijat,vidte da su U GOVNIMA,SAMA SRANJA IM U KUĆI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 43
11.4.2011 9:22:46   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

SAMA SRANJA IM U KUĆI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image     juuuuuuuuuuuuu tetice

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 44
11.4.2011 10:27:41   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 45
12.4.2011 15:04:33   
nemirna mama
što se tiče govana i dalje plutaju user posted image  user posted image
odustala i sveki od odčepljavanja školjke....cijelim prizemljem kruže opojni mirisoviuser posted image  user posted image  
neki dan bio nam majstor stavljao lajsne na stepenice i on je išao nekoliko puta u prizemlju na wc...veli svekar da mu nije ispao šarafciger u školjku i začepio odvoduser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
šta reći nego samo se od srca nasmijatiuser posted image  user posted image

što se tiče koze uspješno vraćena u staju jučer navečer user posted image  user posted image

mm, njgov brat i moj Tone išli su u gaj iza kuće i lagano je dotjerali kući....malo je falilo da opet ne pobjegne jer je stari jaracuser posted image  stajao na sred dvorišta i derao se iz petnih žila jel se koza ojarila i kako nas sve  koza user posted image .....velim ja mm al je to čuo i gdin user posted image  kud nas sve stari jarac hebe još i koza pa ko će sve to izdržat....ovaj put je izostavio komentar a mm se samo slatko nasmijaouser posted image  i rekao ženo baš si luda....velim ja njemu s kim živim super sam...ludilo me prešlo s tvog tate user posted image  user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 46
12.4.2011 15:07:14   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 47
18.4.2011 21:51:36   
nemirna mama
 evo napokon koza nam se ojarila....imamo malu kozicuuser posted image  user posted image  user posted image
toliko od ovog javljanja preumorna sam za puno pisanja pa vam javim neki drugi dan novosti iz dinastije jer ima ih bome dostauser posted image
svekar tema br. 1user posted image
laku noć curke i lijepo spavajteuser posted image user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 48
19.4.2011 7:38:35   
ZVRK
ste smislili ime ?

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 49
19.4.2011 8:30:04   
pincirotvajler
user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!