|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja dinastija
20.4.2011 13:00:37   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ste smislili ime ?

moj najstariji sin bi da se kozica zove Gumuš ili Asi user posted image  a može bit i najbolje godineuser posted image
dijete opterećeno serijamauser posted image  kad stignem stavit ću slikice i tu i na fejs pa je bute vidle

jutros nam se jedna junica sama otelila...mm našao tele .....još jedna curka....ime će vjerovatno biti Zera po baki user posted image

a jučer nam je jedna junica pobacila tele u polju user posted image  ...bila je nekih 7 mj stelna ali eto....ne može sve bit bajno

sve u svemu jako smo zadovoljni s ostalom situacijom u dinastiji

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 51
20.4.2011 13:03:08   
ZVRK
širi se tvoja ''šarena''familijauser posted image

a imena će biti ona u tokuuser posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 52
25.4.2011 12:45:56   
nemirna mama
pa ja ću poludit....svekar je opet pustio kozu i jare i opet je pobjegla u šumu iza kuće
taj čovjek zaista ne razmišlja svojom glavomuser posted image

jutros mm i ja izmjenjujemo nježnosti....djeca su u svojoj sobi još spavaju kad u pol posla netko na vrat bez kucanja...kad ono sveki....jel šta raditeuser posted image ....mi onouser posted image  ništa, šta bi radili.....
dobro oćete se vas dvoje ustat došla je seka i cure iz siska.....mm mami pa dobro doći ćemo pa neće odmah ić nazad i uostalom jel ti ne znaš kucat....ti uopće ne razmišljaš svojom glavaom...ovo vam nije prvi put da ste nam upali u sobu bez kucanja....baba user posted image user posted image  i van

kao prvo za božić smo se podjelili i uprkos tome još moramo dočekivati njenu kćer kao kad smo bili skupa...
silazim ja kad gospa mama veli kćeri: ta snaja samo bi se user posted image user posted image  koliko puta sam im ušla u sobu samo da ih prekinem i dignem živceuser posted image mislim stvarno
a ja na sav glas....uzalud vam trud svirači user posted image  mi kad hoćemo onda hoćemo neće nam neka znatiželjna baba pokvarit trenutak....bab aje  samo zašutila pa ja produžila do šogorice koja je bila totalno zbunjena user posted image  user posted image  user posted image  

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 53
25.4.2011 12:47:27   
BUMBI
Ajme,ja bi poludila da mi tako upada...user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 54
25.4.2011 12:50:57   
nemirna mama
ma ludo sve...a o seksu je zabranjno uopće pričati jer to je sramota...mojoj sveki i susjedi...ja stvarno ne znam kako su njih dvije uopće rodile jer je sve sramotauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 55
25.4.2011 14:39:41   
mišica 666
pa ako ste odjeljeni kako vam može upadat u kuću , šta niste zaključani ???

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 56
25.4.2011 14:51:01   
mariola
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

ta snaja samo bi se user posted image user posted image  koliko puta sam im ušla u sobu samo da ih prekinem i dignem živceuser posted image mislim stvarno
a ja na sav glas....uzalud vam trud svirači user posted image  mi kad hoćemo onda hoćemo neće nam neka znatiželjna baba pokvarit trenutak....bab aje  samo zašutila pa ja produžila do šogorice koja je bila totalno zbunjena user posted image  user posted image  user posted image  

ja sebi ovo uopće ne mogu pojmit. Zar takvi ljudi postoje. OMGuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 57
25.4.2011 15:35:51   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 58
25.4.2011 16:02:25   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: mišica 666

pa ako ste odjeljeni kako vam može upadat u kuću , šta niste zaključani ???

mi smo na katu ali idemo na isti ulaz...imamo vrata n astepenicama ali ne možemo ih zaključat zato što gospoda se dolaze gore kupat jer u prizemlju nema kupaonice nego samo wc
ma znam atotalnikas u kućui katastrofalan rasporeduser posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 59
25.4.2011 16:05:53   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: mariola

ta snaja samo bi se user posted image user posted image  koliko puta sam im ušla u sobu samo da ih prekinem i dignem živceuser posted image mislim stvarno

ma joj draga postoje ali to mene uopće više ne hebe jer ona to i hoće...a ja fino noge u zrak i ožežiuser posted image  kad si toliko znatiželjna ti gledaj user posted image
kad nema ona svoj seksualni život znači ne moram ga imat i ja....malo sutra...kad mi se hebe hebem se...prosto rečenouser posted image
neće mi jedna baba određivat kad će se seksat s mužom ak me kužite user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 60
25.4.2011 16:11:50   
pincirotvajler

Neposredna veza do poruke: 61
25.4.2011 16:18:45   
Fever
ti bi nemirna mama tribala živce i strpljenje tribala makar dati na izvoz user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 62
25.4.2011 18:17:58   
mišica 666
onda odsad zaključaj vrata od sobe pa nek ih lipo poljubi bena stara. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 63
25.4.2011 22:11:29   
jagodicabobica

pa ja ću poludit....svekar je opet pustio kozu i jare i opet je pobjegla u šumu iza kuće
taj čovjek zaista ne razmišlja svojom glavomuser posted image

jutros mm i ja izmjenjujemo nježnosti....djeca su u svojoj sobi još spavaju kad u pol posla netko na vrat bez kucanja...kad ono sveki....jel šta raditeuser posted image ....mi onouser posted image  ništa, šta bi radili.....
dobro oćete se vas dvoje ustat došla je seka i cure iz siska.....mm mami pa dobro doći ćemo pa neće odmah ić nazad i uostalom jel ti ne znaš kucat....ti uopće ne razmišljaš svojom glavaom...ovo vam nije prvi put da ste nam upali u sobu bez kucanja....baba user posted image user posted image  i van

kao prvo za božić smo se podjelili i uprkos tome još moramo dočekivati njenu kćer kao kad smo bili skupa...
silazim ja kad gospa mama veli kćeri: ta snaja samo bi se user posted image user posted image  koliko puta sam im ušla u sobu samo da ih prekinem i dignem živceuser posted image mislim stvarno

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 64
25.4.2011 22:12:37   
jagodicabobica
user posted image

ma joj draga postoje ali to mene uopće više ne hebe jer ona to i hoće...a ja fino noge u zrak i ožežiuser posted image  kad si toliko znatiželjna ti gledaj user posted image
kad nema ona svoj seksualni život znači ne moram ga imat i ja....malo sutra...kad mi se hebe hebem se...prosto rečenouser posted image
neće mi jedna baba određivat kad će se seksat s mužom ak me kužite user posted image

aaaaaaaaaajjj  mila majko ja se smijem iz sva glasa...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 65
26.4.2011 7:13:08   
danery

user posted image user posted image user posted image user posted image mariola,kak ne bi postojali....
ja kad sam doselila kod mm,bila je stara kuća i naša "soba" je imala troja vrata.....a kroz nju se i u wc prolazilo,pa moš mislit kak je bilo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 66
27.4.2011 16:17:51   
nemirna mama
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kako što već znate u subotu idemo na svadbu kod jednih kumova i evo pečem polako kolače....
kad sve završim stavim slikice u album pa bute vidli mojih ruku djelo user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 67
27.4.2011 18:20:25   
pincirotvajler

Neposredna veza do poruke: 68
28.4.2011 18:27:37   
nemirna mama
evo napravila sam 12 vrsta kolačića i sveki 5.....sad idem torticu peć i tako....imama još nekoliko kolača nafilat i to je touser posted image  user posted image

jedna ženska osoba je rekla da će mi doć pomoć oko filanja ....sad kad saam joj rekla koliko imam još da završim sad je već izvalila a joooooj nema ona vremena.....pazi ovo a nema uopće djece a ja uz njih 3 mogu ispeć tonu kolača ali nema veze....bijesna sam i ljuta sam zašto je uopće nešto obećavala ako ne želi pomoć....nisam je ni pitala za pomoć, sam ase ponudila i mislila sam da će mi pomoća al od toga ništauser posted image

Neposredna veza do poruke: 69
28.4.2011 21:49:35   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 70
28.4.2011 21:53:01   
cuba
Wow, svaka čast na tolikom truduuser posted image user posted image user posted image
Znaš onu: uzdaj se u se i u svoj kljuse...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 71
28.4.2011 21:58:13   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Wow, svaka čast na tolikom truduuser posted image user posted image user posted image
Znaš onu: uzdaj se u se i u svoj kljuse...

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 72
29.4.2011 8:35:13   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 73
29.4.2011 8:36:09   
ZVRK

evo napravila sam 12 vrsta kolačića

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 74
5.5.2011 13:17:27   
nemirna mama
danas jednostavno nije moj danuser posted image
ali ovo moram podjeliti s vama
bijesna sam na onog šupljoglavog čovječuljkauser posted image
naime jučer, tj. sinoć ja u kupatilu i čujem da moja A vrišti iz petnih žila, mislim si sigurno su se opet potukli ona i A kao i uvijek zbog neke igračke i sl.
i tako silazim ja dolje kad user posted image  meni psuje mater i još sto sitnica kako ja pazim djeteuser posted image ....ona i A su veći i uvijek se igraju sa M u ograđenom djelu dvorišta a ponekad znaju izaći ovo dvoje većih i otići u susjedno dvorište koje je spojeno s našim kod strine....
moja A kad ej krenula tako do strine nemama pojma kako je pala i lupila je glavom o neka željezna kola...malo je čelo rasjekla ali ništa strašno....
milijun puta tim putom prođe i sad prvi put padne i razbije glavu
od mm brata žena uljepila je jodom i zamotala glavu ko da je ne znam što, uplašil.ije da će na šivanj ić i ne znam šta sve ne
srećom pa mi je susjeda medicinska pa sam nju zvala da dođe ao pogleda i došla je i hvala bogu nije ništ aduboko  razbila....sad mij e puno lakše

a s ovom šupljoglavim user posted image  uopće ne razgovaram jer me sam apojava njega kao čovjeka živcira a kad vidim još neke ljude totalno poludim koji se izdaju za prijatelja a u biti su običčno smeće al o njima drugi put

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!