|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
2.4.2011 15:54:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dami)
  Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Popis stanovništva??!!
3.4.2011 23:48:46   
Ally
Pa mislim da me dovoljno poznas i da sam krenula od sebe. Tamo gdje vidim nepravdu, borim se. Na poslu, u braku, u prijateljstvu, u vrticu za jana. I jest, to je tezi put jer te svi gledaju kao da si pao s marsa, ali ja u nekom duzem vremenskom periodu postizem rezultate. Kad ga ne postignem, tada sam ponovno ponosna na sebe jer sam pokusala. To znaju svi koji me poznaju. I mijenjati se necu, iako ce mi u zivoru biti teze od onih koji "prihvacaju".
Protiv popisa se na zalost nemam cime boriti, osim ovako raspravom i isticanjem nezadovoljstva.

Potpuno te razumijem i potpisujem jer je i kod mene same ista situacija. Teško podnosim nepravdu iako tako često ispadam puno gora od onih koji šutke sve prihvaćaju. Ne kažem da treba po svemu pljuvati niti uvijek istjerivati neku pravdu, ali preko nekih stvari ne idem. Kad je riječ o ovom popisu trebala bi postojati još jedna opcija kod svakog pitanja a to je -ne želim odgovoriti. Zašto bi ikoga prisiljavali da odgovori na pitanja na koja ne želi odgovoriti iz ovog ili onog razloga?!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 52
4.4.2011 8:13:06   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cvrčak

I ne vidim smisao popisa vodokotlića i kokoši po dvorištu.
Popis treba napraviti ali bi netko trebao imati i koristi od statistike koju će dobiti iz toga.

Ma ja ipak vjerujem da su pitanja smislili pametni statističari i da ipak nečemu služe

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 53
6.4.2011 21:14:25   
natalijax
bili danas kod nas,pitanja su svakakva od imate kupatilo i imate li zahod,koliko peradi,dal ste sposobni za rad,da li bi se htjeli zaposliti u narednih dva tjedna,kolko imate spavačih soba plus dnevna,imate li računalo i kolko znate raditi na njemu i još svakakvih

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 54
6.4.2011 21:21:13   
danery
kod nas večeras bili,pokomirali se od smijeha....
a vrhunac je bio kad je ženska prešla kod dede i babe....deda se uzvikao kako je to NAŠA kuća,otkud dva kućanstva ako su dva stana,a baba napol gluha pola pitanja nije razumjela....pa je mm prevodio rukama i nogama user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 55
7.4.2011 7:22:59   
pincirotvajler
i kod nas bila jučer,sasvim ok bilo,20min

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 56
7.4.2011 8:29:50   
ribica1
Bili i kod nas jučer, brzo gotovo i ništa komplicirano, sve ok!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 57
7.4.2011 12:03:13   
ZVRK
kod mene bila jučer teta i za nas 4 napisala za pola sata

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 58
7.4.2011 13:58:46   
mama mery
kod mene jos nisu bili, ali sam citala pitanje i ok su mi...
npr. to famozno pitanje o vodokotlicu( moja misljenje)  sta mislite kad na tv-u pricaju o nekim statistickim podatcim pa kazu u toj i toj drzavi toliko stanovnista koristi wc a toliko i toliko ga nema ili nije u upotrebi... isto tak o vjeri i ostalo

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 59
7.4.2011 14:25:19   
BruMa
Bila ženska i kod nas.Nije bilo pitanja da li imamo vodokotlić.Otkud vam to?Pitala je dal imamo gradski vodovod,kanalizaciju,plin...da li imamo kupaonu i wc.Uglavnom nikakva neugodna i blesava pitanja.Sve OK.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 60
7.4.2011 15:09:18   
BruMa

IZVORNA PORUKA: BruMa

Bila ženska i kod nas.Nije bilo pitanja da li imamo vodokotlić.Otkud vam to?Pitala je dal imamo gradski vodovod,kanalizaciju,plin...da li imamo kupaonu i wc.Uglavnom nikakva neugodna i blesava pitanja.Sve OK.

Ovo za vodokotlić se vjerojatno podrazumijeva pošto imamo wc.Nije nas pitala da li ga imamo i kakve vrste.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 61
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!