|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pitanje
13.4.2011 13:14:25   
natalijax
Nešto bi pitala i žao mi je što baš moram otvorit temu da nebi dirnula nekog u srce,Kod moje malene na grobu je pukao križ i sad smo odlučili napraviti ploču i mm bi stavio ime,stavila bi i ja al problem je u tome što ona nije dobila ime nego se vodi pod prezimenom i ž kao spol,strah me da neču imat problema s tim da neče tko dić frku na groblju zbog mjenjanja,Da li je ikoja napravila isto,nadam se da ima i forumašica koje prate pa nek barem ostave svoje iskustvo,Hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pitanje
13.4.2011 13:23:08   
pepeljuga
Nato ja ti nemam pojma,nadamse da ce se netko javitiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
13.4.2011 13:38:50   
Zvonki
Pošalji na pp pitanje lilivani, mislim da ti možda ona može pomoći jer je to njena struka

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 3
13.4.2011 13:50:25   
Bablica
Kako nema ime? Naša Korina jedino ima moje prezime jer nismo u braku. Ako budemo stavljali ploču ili nešto slično mislili smo stavit oba prezimena jer nam nisu dali u bolnici da stavimo mm prezime (čak nije upisao ni kao tata! user posted image )

Mislim da možeš stavit što god hoćeš. Kod nas ima svega, svašta su ljudi stavljali. Jedino neznam jer je Korina na dječjem groblju, gdje su samo dječica ...

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
13.4.2011 14:19:25   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Bablica

Kako nema ime? Naša Korina jedino ima moje prezime jer nismo u braku. Ako budemo stavljali ploču ili nešto slično mislili smo stavit oba prezimena jer nam nisu dali u bolnici da stavimo mm prezime (čak nije upisao ni kao tata! user posted image )

Mislim da možeš stavit što god hoćeš. Kod nas ima svega, svašta su ljudi stavljali. Jedino neznam jer je Korina na dječjem groblju, gdje su samo dječica ...
nema rečeno mi je bilo da je živila minutu imala bi ime a pošto je mrtvorođeno nedaju imena,ma sva sam u nedoumici da mi neče netko nešt prigovarat,probat ču kontaktirat lilivanu

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 5
13.4.2011 14:58:37   
ELISABETH
Moja seka je mrtvorođena a moji su joj napravili ploču s imenom, ali to je bilo prije skoro 30 god, možda se nešto mijenjalo user posted image
Nadam se da će ti netko od cura znati više reći

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

Neposredna veza do poruke: 6
13.4.2011 15:02:48   
Bablica
mislim da ti nema tko što prigovarat, ali ti svakako provjeri prije da nebi imala kakvih neugodnosti

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 7
13.4.2011 15:13:47   
njanja
nato, ako se može napisati: počivao u miru ili slične tekstove, mislim da možeš napisati i ime.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 8
13.4.2011 20:10:08   
zg_cinik
nitko Ti nemre zabranit da napišeš na ploči bilo kaj...
100 %...
napišite kaj vama znači i kak ste vi dali ime...
čak ni prezime nemorate napisati...

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
13.4.2011 20:12:29   
novamama
user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 10
13.4.2011 20:48:30   
NIKy
user posted image

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
14.4.2011 13:19:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Pošalji na pp pitanje lilivani, mislim da ti možda ona može pomoći jer je to njena struka

nje nema baš na rr
bolje na fejsu da joj se javi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!