|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
3.5.2011 22:11:50   
danery
r je pstao u bolnici na infuziji,a pepe je doma....dečko je na zaraznoj,pa da ne ode na nju štogod zbog user posted image ....a valjda će biti ok user posted image

bumbi,voli se ljuljati,odmah se ulovila za špage i mlatara,smije se i viče....susjede iz zgrade do nas uredno plaši urlicima ABM BABMMMMMMMMMMMMM BAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 576
3.5.2011 22:12:31   
pepeljuga
Evo me samo da vam se javim,ja sam u komi,R s ostavili na infuziji a meni su preporucili da ne ostanem zbog trudnoce,mm je sa njim,on je cili jadanuser posted image user posted image user posted image
Ja sam picila o T koji je bio kod mog brata na cuvanju doslovno sa jednog kraja Zg na drugi,sad dosli doma i stavila sam ga leci.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 577
3.5.2011 22:12:55   
mariola
Bumbi LNuser posted image
U ovom se bircu slabo jedeuser posted image

user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 578
3.5.2011 22:14:16   
danery
pepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za r....
baš se sve zaredalo...user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 579
3.5.2011 22:14:35   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo me samo da vam se javim,ja sam u komi,R s ostavili na infuziji a meni su preporucili da ne ostanem zbog trudnoce,mm je sa njim,on je cili jadanuser posted image user posted image user posted image
Ja sam picila o T koji je bio kod mog brata na cuvanju doslovno sa jednog kraja Zg na drugi,sad dosli doma i stavila sam ga leci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme rasplaka i meneuser posted image user posted image  šta se toliko organizam iscrpio? Koja mu je dijagnoza? Šta su ti dr rekli?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 580
3.5.2011 22:15:57   
cuba
Mrvica mala baš ga je dobro iscrpilo ondauser posted image user posted image user posted image
Šta dr. kaže?
Kako si ti?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 581
3.5.2011 22:16:54   
danery
cure,idem i ja....vrijeme isteklo,a mm zahrkao....ako i je do spašavanja prostirki (jer sad je prešao sa zavjesa na navlake za kutnu,stoljnjake i ine krpe user posted image user posted image ),ili ću ih morat maknut ili prikeljit superlepkom da stoje user posted image user posted image
uživajte i odmarajte,nadam se da se sutra tipkamo sa dobrim vijestima user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 582
3.5.2011 22:18:15   
pepeljuga
Ajme mariola i ja placem od kad sam ga ostavila,vikao je zamnom da ne idemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma neka viroza,nisu jos nista rekli,cekaju nalaze al on se jos nije ni popiskio ni pokakao kad cili dan sve povrati,ma sutra ujutro ce on vjerojatno doma samo da malo dođe sebi,bio je bas cili klonuouser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 583
3.5.2011 22:24:07   
mariola
Smiri se pepice ,tm je s njim. Bit će sve ok, kao što si i napisala vjerojatno će biti sutra doma.
A mogu mislit kako je plakao za tobom, odmah vidim svog Tuser posted image user posted image user posted image
Curke i ja ću u krpe, sjedim već sat vremena s mokrom kosom pa se idem osušiti i speglati prije kreveta.
Pepi, drži se. Čujemo se user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 584
3.5.2011 22:24:36   
cuba
Ma ne mogu virovatiuser posted image user posted image user posted image  mišić mali...šaljemo mu puno bubamarica i hugića za šta brži oporavak ~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~

Ma pepe bit će on dobro već do sutra ujutro, infuzija će napraviti svoje. A virujem koliko ti je teškouser posted image  probaj se malo smirit zbog T i Đ..

Neposredna veza do poruke: 585
3.5.2011 22:26:28   
pepeljuga
Hvala vam cureuser posted image user posted image
I ja cu probat malo odspavat jer i nocas bas nije bilo spavanja,LN i saljem puse klincima..:-*

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 586
3.5.2011 22:32:20   
cuba
Ln i od mene :-***

Neposredna veza do poruke: 587
3.5.2011 22:49:24   
novamama
pepi draga, sad vidim na fejsu i odmah sam doletila ovdje vidjet što je bilo, baš sam se prepalauser posted image a i vidim da je ostao u bolniciuser posted image
drž' se draga, doći će brzo doma, znaš da je sigurniji tamo nego doma, a tata je s njim i sve je u redu...
misli na sebe i t i bebača, oni su sigurno u redu!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 588
3.5.2011 23:01:47   
novamama
cure moje, rado bih sa vama klafrala još, ali baš ne mogu, leđa me bole i spava mi seuser posted image  (a ionako me niste doživileuser posted image user posted image user posted image )
puno vas pozdravljam i nek sutra bude boljih vijesti...user posted image user posted image user posted image user posted image

eto, pa-pauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 589
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 9:07:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 590
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 9:10:09   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 591
4.5.2011 9:11:27   
ZVRK
jutro cvrlr.
privukla si me sa dobrom marendom
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 592
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 9:15:02   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 593
4.5.2011 9:18:18   
ZVRK
je uživam a zvrkica JOŠ SPAVA
ne pamtim kada je spavala poslije 7ipo -8 najviše.
danas sam je stavila kod mene u krevet oko 7 da se pomazimo ali sam prije otišla do wc i kada se vratila ona spavauser posted image a ja uživam u miru i tišini.samo mi fali kavica u ruci ali ok je.
puše kod nas

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 594
4.5.2011 9:23:23   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image
Kako ste mi, kikači maleni?

Kod nas napokon sunce ali vidim da i pušeuser posted image
Mi smo jutros produžili do 8.30h sa spavanjem pa sam odma bolje voljeuser posted image
Jutros imamo hrpu posla za obaviti...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 595
4.5.2011 9:27:26   
pepeljuga
Jutro i od nasuser posted image
R je stigao doma pa sam odma i ja bolje,povracanje je prestalo jedino jos ima visoku temp al vidim po njemu da je bolje voljeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.5.2011 9:28:16 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 596
4.5.2011 9:36:38   
danery
jutro user posted image
ajd super da su bolje vijesti danas tu user posted image user posted image user posted image user posted image
i cvrle i zvrk user posted image ,nisam vas dugo tu vidjela....
kakav je danas plan i program?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 597
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 9:38:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 598
4.5.2011 9:41:35   
danery
user posted image user posted image user posted image cvrle,obiljem idejama.....a šta misliš zašto pitam user posted image user posted image user posted image
kakvo je vrijeme vani uopće? mogla bi do grada na kofi....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 599
4.5.2011 9:43:59   
cuba
Ajde bar neke lipe vijesti ovo jutro, Pepe tako mi je drago zbog malog Rokićauser posted image user posted image user posted image  ma i fibra će brzo pastiuser posted image

Evo mene upravo mm zvao. Ma stvarno uvik neki problemi oko iskrcaja s broda, ja ću poluditi višeuser posted image  Smjena mu dobila vizu, sve se riješilo, čovjek išao napraviti liječnički i nešto nije ok sa srcem i neće doći na brod...
Sad mu trebaju naći novu smjenuuser posted image  a to će opet potrajatiuser posted image

Kavu mi dajteeeeeeeeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!