|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
4.5.2011 9:44:31   
pepeljuga
Ako ne znate sto bi lipo svi kod mene da mi pomognete sa pakiranjemuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 601
4.5.2011 9:45:06   
mariola
Jutro, jutro i od mene. Ja sam vam danas sretna do neba. Mama mi je upravo javila da mi se najdraža moja rodica udaje. Baš sam uzbuđena. Čekam da mi se ona javi s detaljima. Bojim se da će pir biti usred ljeta pa neću moći ićiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 602
4.5.2011 9:45:43   
pepeljuga
Ajme cuba uvik neki problemi,nadam se da ce se brzo rijesiti i da tm brzo stizeuser posted image

Mariola bravo za rodicuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.5.2011 9:46:28 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 603
4.5.2011 9:45:47   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Jutro i od nasuser posted image
R je stigao doma pa sam odma i ja bolje,povracanje je prestalo jedino jos ima visoku temp al vidim po njemu da je bolje voljeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da mu je bolje

tako povračanje bilo i mojoj sestrični .4dana je povračala svakih 15minuta i kada je išla na hitnu su je slali od jednog do drugog odjela pa je na kraju zadržali još 4dana na infuziji jer je bila skroz drhidrirala i izgubila 5 kila.

ljubite se i mazite sada kada je doma pa će se prije oporaviti i od tempice
pusa od mene

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 604
4.5.2011 9:48:03   
pepeljuga
Hvala cure na lipim zeljamauser posted image user posted image user posted image
Mm je rekao da je poludio kad su tribali ici doma,nije mu dao da ga obuce nego je vikao da mama dođe,jedno po ure su se natezaliuser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 605
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 9:48:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 606
4.5.2011 9:51:57   
ZVRK
ja vas napuštam.šefica se vrti pa da budem spremna ''kada pozove''.
puse svima

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 607
4.5.2011 9:52:38   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ako ne znate sto bi lipo svi kod mene da mi pomognete sa pakiranjemuser posted image user posted image

He,he..bojim se Pepe da bi se to pretvorilo u grupnu sjedeljku sa ispijanjem kave i tračanjem i da bi slabe koristi imala od nasuser posted image

Bar bi se istracaliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 608
4.5.2011 9:53:55   
cuba
Cure drage, ja gibam, idemo se spremati pa u obavljanje svih poslića. Vani je sunčano pa da danas sve riješimuser posted image
Pozdrav svima, puse klincima a posebno našem malom imenjaku da što prije ozdravi :-****

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 609
4.5.2011 9:54:55   
pepeljuga
Cuba i zvrk uzivajte,i ja gibam,definitivno ocinjem sa pakiranjemuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 610
4.5.2011 9:59:33   
mariola
Ajme razbježale ste mi se sve. Pepi ljubi malog ljepotana, ozdravite nam brzo i vidimo se drugi tjedan. Pusauser posted image
Cvrle jesi barem ti ostala? Moram počastit u ime moje Buser posted image

user posted image

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 611
4.5.2011 9:59:53   
anaxx
pozdrav svima...
pepe sretno pakiranje...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 612
   [Obrisani korisnik]
4.5.2011 10:02:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 613
4.5.2011 10:06:45   
anaxx
ajme mariola, meni je još dugo do marende... nisam još navikla na novi ritam (da ne grickam cijeli dan user posted image )...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 614
4.5.2011 10:17:17   
mariola
Anax znam ja najbolje kako ti je. Počela sam raditi prije  5 mjeseci pa se nikako naviknut da izdržim do marende bez grickanjauser posted image
Cvrle, svadba je 10.7. u Novom Sadu. To je nama miljama daleko, praktički dva dana samo puta, aviona naravno nema,ko da smo u petom stoljećuuser posted image  i u srcu sezone nam je, kad u kući imamo 30 gostiju, stvarno ne znam kako ćemo sve to izvest. Svekrva bolesna, možda baš tad bude na kemo, i ona će imat 30 ljudi u svojoj kući. Baš će nam biti to teško izvedivo a želim ići više nego na bilo koji pir do sad.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 615
4.5.2011 10:27:02   
BUMBI
Hej..evo i mene malo u prolazu
Ajme,sad čitam da je R na kraju završio u bolnici,ajme jadničak maliuser posted image
Bitno da je sad došao kućiuser posted image user posted image
Mariola vidim tebe muči neka svadba

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 616
4.5.2011 10:33:38   
ema55
evo i mene na brzinu, da proćirim, opet nas je uhvatio period nemirnog spavanja, ali dobro nije ništa strašno.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 617
4.5.2011 10:45:50   
anaxx

Ajme,sad čitam da je R na kraju završio u bolnici,ajme jadničak maliuser posted image
Bitno da je sad došao kućiuser posted image user posted image
[/quote]

nadam se da je sad već puno bolje...

< Poruku je uredio anaxx -- 4.5.2011 10:46:25 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 618
4.5.2011 10:55:51   
mariola
A da, jadničak je ostao sinoć u bolnici. Sad su doma pa se nadamo da će brzo sve proći. Mišić maliuser posted image
Bumbi kako ste vi? Meni je dan super počeo, iznenađenje da mi se rodica udaje, lepitirići su mi u trbuhuuser posted image
Prije 20 minuta mi u kancelariju upala žene kod koje sam živila prije dok nisam imala stan. Baš me je ugodno iznenadila, nismo se dugo vidile. Muž joj je umro prije tri godine i sad mi govori da ima novu ljubav. Zamisli. S tipom je s kojim je bila kad je bila cura od 17 godina. Sad ima preko 60. Pokazala mi je sliku, on je imao njihovu zajedničku sliku od prije 50 godina, on je imao brak,ima dvoje djece ali cijeli život je čuvao njenu sliku. Bila je to velika ljubav prije 50 godina i sad su opet zajedno. Ma koja romantika. Bože, šta me još danas čekauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 619
4.5.2011 11:22:44   
anaxx
baš lijepa priča... prva ljubav...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 620
4.5.2011 11:31:02   
ema55
Prve ljubavi se ne zaboravljaju...user posted image user posted image user posted image

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 621
4.5.2011 12:21:06   
ikica84
dobar dan cure!!!
evo i mene konacno,stigli smo doma jucer i nikako da vam se javim. user posted image
upravo sam uspavala A i idem da pranje kose i sredjivanja ostatka robe od jucer user posted image
kod mojih nam je bilo super,na svadbi isto extra,A je bio dobar svo vreme je bio glavni i kod svih je hteo.
ja se danas spremam da idem na kontrolu kod dr,tamo poslije 4h.
vidim svasta sam propustila,al dobro nadam se da cu pohvatati ovih dana sta se desava.
pepe nadam se da ce malisa biti dobro danas user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 622
4.5.2011 13:54:50   
ZVRK
cure gdje je ona tema o sniženjimaauser posted image
u dm-u papers premium 2 paketa u kutiji za 150i neku kunu još ako imate i koji popust....user posted image

tko nađe temu neka copy/paste ovo moje

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 623
4.5.2011 14:32:51   
cuba
Ima koga za brzinsku kofiuser posted image
Ja upravo ručala, R spava. Kod mojih smo. Cijelo jutro u obavljanju poslova i još nisam gotova. Nadam se da ću sutra ipak sve privesti kraju.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 624
4.5.2011 14:45:37   
mariola
Ej draga, evo mene koju minutu pa i ja bježim doma.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!