|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 35 godina i 10tero djece
5.5.2011 7:44:35   
Bebys
i ponovo drzava...problem...kakava CE BUDUCNOST TE DJECE BITI...SAMO TO SE PITAM

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
5.5.2011 8:05:10   
modesty blaise
Moj komentar je :
mislim da su totalno neodgovorni prema svojoj djeci....koja će sigurno biti zakinuta za štošta  u životu kako god mi to obrtali i s koje god mi to strane gledali...uza svu sreću ovoga svijeta....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
5.5.2011 8:11:58   
Ninaa
Nemam neki pametan komentar jel nisam u njihovim cipelama pa neznam, samo mi je nepojmljivo da toliko ljudi može živjeti od jedne porodiljne naknade i naknade s burze. Vremena su teška. A kod nas ima jedna obitelj sa 7 djece, siromašni i socijalni slučaj, djeca raspuštena, loše u školi, nemaju za osnovne životne potrebe. E sad jesu sretni ili nisu ne ulazim u to. Čak i naš svećenik veli da svatko treba imati onoliko djece za koju se može brinuti da mu ništa ne fali.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 28
5.5.2011 8:38:19   
jagodicabobica
ova tema je vrlo interesantna.. ne posebno neki slucaj...meni je interesantno da sto su siromasnije zemlje i sto su ljudi siromasniji vise se djece radza..
mislim da i u Bosni i Hrvatskoj kao i ostalim zemljama Evrope natalitet je u padu...a vecina Evropskih zemalja su jako bogate ako usporedimo sa nekim drugim kontinentima i njihovim zemljama....
iskreno da vam "kazem" meni mnogo strasnije zvuci da jedna nacija/e izumiru jer ne zele porodicu i djecu nego neko sto zeli vise djece...
i sama imam jedno djete i pitam se zasto sam toliko cekala da imam jos jedno?!

sto se tice te familije pa Boze dragi ako covjek ne radi danas ne mora znaciti da nece ni sutra...ako ima neko u  blizini pa da ga moze zaposliti pa organizirajte se pa neka ga neko zaposli..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 5.5.2011 8:48:12 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 29
5.5.2011 8:43:48   
ema55
ne znam šta reći, sigurno imaju neki izvor prihoda za koji mi ne znamo. 12 osoba ne može živjeti od dječjeg doplatka. roditelji su dužni djeci pružiti ljubav, sigurnost.... po meni to nije dobar primjer za tu djecu, jel ih se uči kako se provlačiti po svijetu, tribali bi se zaposliti konačno i stati sa rađanjem.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 30
5.5.2011 8:48:14   
Duve
IZVORNA PORUKA: Bebys

i ponovo drzava...problem...kakava CE BUDUCNOST TE DJECE BITI...SAMO TO SE PITAM

Država je kriva što imaju 10 djece, a ne rade ništa....ne slažem se

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
5.5.2011 8:49:04   
mariola
IZVORNA PORUKA: lilia

Ok ako nitko od njih ništa ne pita, nek žive sretno u 50-ak kvadrata njih 12 iako meni to nije normalno.
Ali kosa mi se diže na glavi kad pokažu na tv prilog: pomozite obitelji xxx da dostojno dočekaju Božić.
Nezaposleni roditelji žive sa 8-oro djece u trošnoj kućici bez sanitarnih uvjeta a donacijom dobrih ljudi imaju se čime pokriti i na čemu spavati.
Ne rade jer se nemaju gdje zaposliti pa "štancaju" djecu, jedno za drugim.

potpisujem svako slovo.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 32
5.5.2011 8:55:21   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: ema55

ne znam šta reći, sigurno imaju neki izvor prihoda za koji mi ne znamo. 12 osoba ne može živjeti od dječjeg doplatka. roditelji su dužni djeci pružiti ljubav, sigurnost.... po meni to nije dobar primjer za tu djecu, jel ih se uči kako se provlačiti po svijetu, tribali bi se zaposliti konačno i stati sa rađanjem.

U nas se kaze bolja je ona ruka sto daje nego ona sto uzima.....

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 33
5.5.2011 9:02:15   
mariola
IZVORNA PORUKA: Bebys

ma sve bi ovo bilo super DA DRZAVA POMAZE...i tekako super...to je sve kriva drzava..

da su ovdje sa toliko djece BILI BI BOGATASI....stoga...ovake obitelji su divne problem je drzava a i taj covjek bi radio ALI NEMA POSLA...znaci obitelj je uredu...problem je u drzavi....user posted image

Ne bi ja rekla da je problem u državi. Zašto bi država njih morala pomagat. Pomagali bimo ih moj muž i ja i slični koji pune proračun. Mi mjesečno izdvajamo par tisuća kuna u proračun pa onda bi od tog trebalo pomagat siromašnima, ma daj molim te. Na nas  pod navodnike bogate jer imamo više stambenih kvadrata nego je porebno bi pojedini političari uveli i porez, kao imamo viška kvadrata, ne treba vam,. treba dat siromašnima. Ti viškovi kvadrata su stečeni krvavim radoma naših roditelja i ne znam zašto ne bismo živjeli u 600 kvadrata ako su naši, nismo im nikom ukrali. A dosta tih istih siromašnih ni ne želi radit jer im je dosta socijala i puste naknade. navikli su s tih malo novaca živit pa se ni ne trude nać posao.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
5.5.2011 9:11:54   
njanja

IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

Nemam neki poseban komentar za ovouser posted image izgledaju sretno i dobro pa hvala Bogu ako se tako osjecaju..neka im je sa srecom...

user posted image  slažem se jagodica s tobom, meni je bezobrazno, moralno neetično uopće uzeti u obzir nečiji život i stavtiti ga u thread kao podlogu za skeniranje, da ne kažem omaložovanje nečijeg stila i shvaćanja života, a pri tom koliko je evidentno ne čine nikom loše.

ma daj malizia....
komentiramo ovdje svašta, a sada je ovo najednom bezobrazno...
štoviše, svi osim tebe imamo slično mišljenje...

ako oni evidentno NIKOM ne čine loše, evidentno je da čine svojoj djeci kojoj ne mogu priuštiti DOVOLJNO (ne govorim ljubavi) sa primanjima koje imaju...

Što više razmišljam o ovom slučaju, sve više vidim da oni zapravo žive na račun onih koji RADE jer od kuda idu porodiljne naknade nego iz državnog budgeta koji punimo svi mi koji radimo....

Ako je ljubav dovoljna, nek se odreknu dječjih doplataka i por. naknada pa neka svi žive od ljubavi....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 35
5.5.2011 9:31:00   
mamacita
Ja sam najprije rekla neka svatko ima onoliko djece koliko ih moze sebi priustiti. user posted image No, moram priznati da MALIZIA ima pravo.user posted image Jako je jednostavno upirati prstom u neciji drugi zivot i tumaciti ga po svome. Dakle, ako je vecina okej sa prvim postom, to znaci da sve drugo nije u redu???user posted image Ono sta je savrseno normalno za mene (tipa romantika u braku i izljevi njeznosti user posted image - sjetite se nekih drugih postova), to je suvisno i sasvim bez vezeuser posted image nekome drugome. Prema tome, slazem se sa svim aonima koji misle da je ogovaranje drugih u bilo kojem obliku jako nezrelo, ajmo malo iznositi svoje "prljavo rublje" na vidjelo, tako da svi ostali, ovdje prisutni, mogu malo upirati prst u nas i u nase mane.
No, ako njih drzava ne pita zasto imaju toliko djece, i ako im zakonski to ne zabrani (kao KINA svome narodu), onda, mislim da ljudi mogu i smiju imati onoliko djece koliko mogu prehraniti. S tim, da moramo uzeti u obzir to, da neki od nas razmaze svoje jedino dijeteuser posted image , misleci da mu sve (materijalno) to ite kako treba, dok , oni koji imaju vise djece to isto ne mogu priustiti svojoj djeci, no ti roditelji pronadju nacina udovoljiti djecjoj potrebiuser posted image , rasporediti ono sto se ima na najbolji moguci nacin, napraviti nesto veliko iz necega sasvim malogauser posted image .
I na kraju, ovog mog razmatranja, upitati se trebamo kakvi su nasi vidici i razmisljanja o imanju cak dvoje, troje ili vise djece. Neki se ovdje zgrazaju user posted image pri pomisli na samo dvoje djece, a kamoli ne bi negativno reagirali na ovoliko koliko ova obitelj ima. Sta bi bilo, da oni koji su najzesci protivnici radjanja puno djece, u slijedecoj neplaniranoj trudnoci zatrudne sa trojcekima user posted image LOL?!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 36
5.5.2011 9:46:44   
njanja
IZVORNA PORUKA: mamacita
ajmo malo iznositi svoje "prljavo rublje" na vidjelo, tako da svi ostali, ovdje prisutni, mogu malo upirati prst u nas i u nase mane.

Molim te mamacita, DA, ajmo:
* sin jedinac mi ne priča još u rečenicama, ima 3 godine
* da, ne želim 2 dijete, makar ne još nekoliko godina
*da, želim i smatram da nam treba veći stan da bi imali još 1 dijete i smatgram da jan treba biti stariji
* da, ne smatram se katolikom, vjerujem u Boga, ali ne i u ono što crkva propagira
*da, imam super muža s kojim se savršeno slažem i razumijem, ali ne treba mi da trčkara zamnom i nosi mi cvijeće

dovoljno prljavog rublja???
i da li je zaista prljavo??? ajde slobodno komentiraj što hoćeš, ali bome ću i ja komentirati da mi nije normalno imati 10-tero djece dok nemaš UVIJETA za njih, a oni ih nemaju.

< Poruku je uredio njanja -- 5.5.2011 9:48:36 >

-Tagore-

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 37
5.5.2011 9:57:43   
ema55
Već sam i napisala da treba imati onoliko djece koliko ih imaš za prihraniti. ali  opet različiti smo svi mi. evo ja npr. imam jedno dijete i još dugo ne planiram još djece. iman nesiguran posao i nerješeno stambeno pitanje. to je moj stav. ali isto tako ima onih kojima je cilj imati mnogo djece, i kad se sve to zbroji ili oduzme dođe da svi mi imamo možda oko dvoje u prosjeku. obično oni koji nemaju uvjete žele mnogo djece, njima su djeca cilj, obično ti nisu mnogo ni obrazovani, npr., pa i nemogu puno ni u poslu napredovati. i možda zbog tog razloga bi im nekako trebalo pomoći, u prvom redu država. ali svakako ne na način da onima koji su svojim radom, mukom i trudom stekli da im se udaraju porezi, jel to nije pošteno. na puno gluposti se novac razbaciva od države počevši od milijunskih zahoda do otvaranja radnih mjesta u službama gdje nema potrebe za to, samo da bi se nečiji rođak zaposlio. ali dobro ovo  je sad već druga tema.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 38
5.5.2011 10:42:15   
keksić
ma meni je to super slatko, i ja bi htjela 10-ero dječice i još nekog zidara....user posted image  i sreči nema kraja....

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 39
5.5.2011 14:43:28   
leilany
da ne trkeljam isto ko i vecina cura,samo cu reci slazem se sa curama....
njanja je sve ok napisala,pa cu rec-njanja potpisujem te user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 40
5.5.2011 16:39:57   
lavica81
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: lilia

Ok ako nitko od njih ništa ne pita, nek žive sretno u 50-ak kvadrata njih 12 iako meni to nije normalno.
Ali kosa mi se diže na glavi kad pokažu na tv prilog: pomozite obitelji xxx da dostojno dočekaju Božić.
Nezaposleni roditelji žive sa 8-oro djece u trošnoj kućici bez sanitarnih uvjeta a donacijom dobrih ljudi imaju se čime pokriti i na čemu spavati.
Ne rade jer se nemaju gdje zaposliti pa "štancaju" djecu, jedno za drugim.

potpisujem svako slovo.

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 41
5.5.2011 16:48:39   
mm1209
user posted image njanja slažem se s tobom u potpunosti i za obitelj sa 10-ero djece, vjeru, tvoje dijete, ma sve! user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 42
5.5.2011 16:50:20   
malizia
iznošenje tako prljavog rublja user posted image  zaista nije bilo potrebno, dapače neke stavke su predegutantne user posted image , ja svoje ne mislim iznositi, isto tako moja svijest mi ne dozvoljava da nečiji način života komentiram iz već navedenog, fakat ne volim ponavljati user posted image . vidim pozitivnu budućnost naše domovine sve dok imamo da ne kažem (al ipak kažem user posted image ) cicije koje se brinu i vode računa za šta i koga ide novac iz državne blagajne. al molim lijepo kod nas se kaže :oću sve bilo na crno da se vidi, da ne bi ispalo da od dosade i vlastite dokonosti izmišljamo kojekakve nebuloze, a to ne odgovara nekim nazovimo intelektualcima, opet kažem, nazovimo user posted image .

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 43
5.5.2011 17:18:25   
Zvonki
Kako bi nam lijepo bilo da svi gledamo u svoje dvorište i brinemo svoje brige user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 44
5.5.2011 18:13:22   
Rebeka
Ne razumijem čemu potreba komentirati nečije živote. Stavite se svi vi u poziciju da vas komentiraju. Ukoliko je to njima ok, onda neka ljudi žive kako znaju.
Imam primjer iz susjedstva: muž i žena imaju 7 djece, žive u svojoj ne baš velikoj kućici. Muž radi, ima dobar posao, a žena je kući sa djecom jer je tako sama izabrala. Mogla se vratiti na svoj posao, ali nije htjela. Djeca su im tako ustrojena, odgojena da se sama nekada posramim koliko sam nekulturna i nepismena (a imam magisterij) u odnosu na njihovu djecu. Pomažu u kućanstvu i u odgoju mlađe braće i sestara, imaju jako dobre ocjene u školi, a vanškolske aktivnosti se podrazumijevaju za svakoga od njih. Majka kaže da je sama odabrala žrtvovati se za svoju djecu jer oni to zaslužuju. Ni od koga ne traže pomoć jer je stvarno i ne trebaju. Uvijek su uredni, disciplinirani i osvajaju simpatije svih ljudi. A postoje mnogi zlobnici koji ih, ne znam zbog čega, žale. Pa halo, ljudi žive bolje i organiziranije od onih koji imaju jedno ili nijedno dijete. Čemu potreba za komentiranjem nečijeg života i privatnosti, to mi nije jasno???
Evo i ja to činim, ali sam samo htjela pokazati i pozitivne primjere brojnih obitelji. Njihova stvar, nemamo se tu što petljati...
Ako je to njima ok, ako nikome ne smetaju, ako su im sretna djeca i ne opterećuju ih materijalna dobra, u čemu je onda problem???
Pa nisam ni ja imala ništa u djetinjstvu u odnosu na drugu djecu, kao ni moja braća, ali smo sasvim normalni ispali. Ništa nam ne fali, skromni smo i cijenimo ono što imamo...
Treba učiti djecu da nije sve u materijalnom:jer netko može imati blaga i zlata, a sreće i ljubavi nikada, a neki će možda samo sa jednim obrokom dnevno biti sretni što su zdravi, na okupu i imaju blago zvano obitelj. Neće djeca cijeli život biti mala, odrast će i oni...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 45
5.5.2011 18:27:27   
mm1209
Meni je svejedno hoće oni imati 10 ili 20-ero djece, samo mi je žao te djece ukoliko nemaju UVJETA da žive donekle normalno...

Evo, moja prijateljica (bivša, više se ne viđamo, odselila je u zg) je 12-ero dijete u svojoj obitelji, uvijek su ih povlačili po novinama i darivali su ih sa svih strana, preko novina, radija... (što je njihovim roditeljima bilo baš simpatično, jer nisu to smatrali tragedijom)...Pričala mi je kako su svi znali jesti iz jednog velikog lavora user posted image dok su bili mali, nije baš presretna time, nije da joj je falilo nešto puno, ali nisu im roditelji posvetili dovoljno pažnje kod odgoja, pogotovo ne njoj koja je najmlađa, puno toga se je učila od svojih prijateljica....I iskreno, večina ih je jako ljubomorna na djecu kojoj roditelji donekle daju što im je potrebno, možda nije lijepo da to tako kažem, ali je stvarno istina...a da ne govorim kako nisu naučeni cijeniti tuđe stvari i kako su im svi drugi krivi za sve (ali roditelji koje sada baš i nije previše briga kako oni svi žive nikada nisu okrivili za nijednu poteškoću u životu!) i ima puno toga vezano uz ovaj slučaj al neću duljiti...

nije ni mene briga za nečiji život i neka rade što hoće, komentiram samo zato što sam iz prve ruke gledala život tih ljudi upravo kada su odrasle osobe koje imaju već sada vlastitu djecu

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 46
5.5.2011 18:32:57   
malizia
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Kako bi nam lijepo bilo da svi gledamo u svoje dvorište i brinemo svoje brige user posted image

IZVORNA PORUKA: Rebeka
Ne razumijem čemu potreba komentirati nečije živote. Stavite se svi vi u poziciju da vas komentiraju. Ukoliko je to njima ok, onda neka ljudi žive kako znaju.
Imam primjer iz susjedstva: muž i žena imaju 7 djece, žive u svojoj ne baš velikoj kućici. Muž radi, ima dobar posao, a žena je kući sa djecom jer je tako sama izabrala. Mogla se vratiti na svoj posao, ali nije htjela. Djeca su im tako ustrojena, odgojena da se sama nekada posramim koliko sam nekulturna i nepismena (a imam magisterij) u odnosu na njihovu djecu. Pomažu u kućanstvu i u odgoju mlađe braće i sestara, imaju jako dobre ocjene u školi, a vanškolske aktivnosti se podrazumijevaju za svakoga od njih. Majka kaže da je sama odabrala žrtvovati se za svoju djecu jer oni to zaslužuju. Ni od koga ne traže pomoć jer je stvarno i ne trebaju. Uvijek su uredni, disciplinirani i osvajaju simpatije svih ljudi. A postoje mnogi zlobnici koji ih, ne znam zbog čega, žale. Pa halo, ljudi žive bolje i organiziranije od onih koji imaju jedno ili nijedno dijete. Čemu potreba za komentiranjem nečijeg života i privatnosti, to mi nije jasno???
Evo i ja to činim, ali sam samo htjela pokazati i pozitivne primjere brojnih obitelji. Njihova stvar, nemamo se tu što petljati...
Ako je to njima ok, ako nikome ne smetaju, ako su im sretna djeca i ne opterećuju ih materijalna dobra, u čemu je onda problem???
Pa nisam ni ja imala ništa u djetinjstvu u odnosu na drugu djecu, kao ni moja braća, ali smo sasvim normalni ispali. Ništa nam ne fali, skromni smo i cijenimo ono što imamo...
Treba učiti djecu da nije sve u materijalnom:jer netko može imati blaga i zlata, a sreće i ljubavi nikada, a neki će možda samo sa jednim obrokom dnevno biti sretni što su zdravi, na okupu i imaju blago zvano obitelj. Neće djeca cijeli život biti mala, odrast će i oni... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 47
5.5.2011 22:54:12   
ninolina
Slažem se s curama...
Po meni to više nije intimno ako su se pojavili u novinama, na tv....znači očekuju nešto od nekoga....
Ja obožavam djecu,  i samo to kaj ih je 5...možda jednog dana dobim i toliko željene blizanceuser posted image user posted image onda bi ih bilo 7 ali onako iskreno ne fali im ništa....pod ništa ne mislim samo ljubav jer to imaju maksimalno, već na materijalnu stranu znači imaju sve....pod tim mislim svaki dan novac za školu, za izvanškolske aktivnosti, za more, ali ima druga kvaka, bar po meni....ne može ta mama reči ja svojoj djeci dam potrebno, jer iz iskustva znam da im ne može dati sebe u potrebnom trenutku....a mislim da je to jako važno...ja se često kopam jel sam im danas dala sebe koliko su trebali...i moji čuvaju jedni druge ali još uvijek hvatamo konce kako im svakome dati i mamu i tatu dnevno koliko im treba...
Vjerujem da su sretni i svaka im čast ali.....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 48
6.5.2011 6:45:38   
Ruža
IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: Rebeka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U potpunosti se slažem.user posted image user posted image user posted image
Već sam komentirala koliko smo postali čangrizava nacija, sve smo spremni negativno prokomentirati, svakoga osuditi, procijeniti, staviti na tapetu i sprdati......user posted image
A osnove ljudskosti odbacujemo.  
Svatko ima svoje razloge, bez obzira koliko nama bili vidljivi ili ne, jasni ili nejasni. Ako ne mogu pomoći trudim se ne odmagati.
Neka ljudi žive svoj život i ako budu trebali pomoć, opet je na nama dali ćemo pomoći ili ne?
Što je garancija sreće??? Novac sigurno nije.

Samo luda mama...

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 49
6.5.2011 8:57:25   
njanja
MOlim svih da se prebacimo na temu MASKARA (bumbi, nije osobno)

http://www.ringeraja.hr/forum/maskara/m_714773/mpage_1/tm.htm#714984

Tu nam bolje ide-kažeš svoje mišljenje: REVLON i nitko te ne dira.....

ŽIVJELI!!!

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!