|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 35 godina i 10tero djece
6.5.2011 15:27:03   
njanja

IZVORNA PORUKA: malizia

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ljudi imaju djecu bez obzira na to što mi mislili o tome user posted image

Što se ima napisati - sprdnja ? Netko treba te jadne ljude podučiti da se mogu sexati bez da dobiju dijete, hahahaaa user posted image user posted image user posted image  
Ne volim kad se stavi nekoga na tapetu i po njima. Ljudi su u novinama jer nije da baš svaka obitelj ima deset_ere djece a ne zato da ih se pljuje. Uostalom, meni ni ne izgledaju kao socijala već kao prosječna obitelj.user posted image

user posted image user posted image user posted image , predobro, mogli bi im čak  nekoga sa raje (uz dopuštenje naravno )preporučiti vezano za poduku user posted image .

I ja ću imati mišljenje o tome bez obzira koliko oni još imaju djece.

A što se tiče malizijinog posta-ja se javljam za obuku, probnala sam popriličan broj kontrac. srddstava pa tu imam puno znanja i iskustava.... Imaš DOPUŠTENJE da me preporučiš.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 76
6.5.2011 17:50:47   
Bebys
IZVORNA PORUKA: anaxx

IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: Bebys

i ponovo drzava...problem...kakava CE BUDUCNOST TE DJECE BITI...SAMO TO SE PITAM

Država je kriva što imaju 10 djece, a ne rade ništa....ne slažem se

APOSLUTNO NISTA LOSE NEMA U TOME IMATI PUNO DJECE tko ima zivaca i dobre volje a najvise zdravlja SAMO NAPRIJED

O DA DRZAVA JE I TEKEKO KRIVA...ovdje i u svakoj drugoj zapadnoj zemlji...ZIVE LJUDI OD DJECIJEG DOPLATKA jer je toliko veliki na tako puno djece da ljudi UOPCE NEMAJU POTREBE RADITI...nego DOSLOVNO UZIVAJU U SVOJOJ DJECI I APSOLUTNO IM NISTA NE NEDOSTEJE.
dobiju od drzave i drzava im placa stanarinu ogromne kuce i stanove....i jos za zivot jako puno s time da se nista neplaca kod lijecnika
zato I NEVOLE ISTOCNJACKE OBITELJI JER IH IMA JAKO PUNO...oni to masovno koriste...

kada bi takvo nesto u hr. bilo SIGURNO NEBI BILO POTREBE DOLAZITI U NOVINE...

zanimljivo, baš me zanima koja to država samo daje novce, kuće stanove, besplatno zdravstvo, a ljudi u toj državi ne rade ništa...

djeciji doplatak sve u EU

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 77
6.5.2011 17:52:09   
Bebys
user posted image  user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: anaxx

ej, njanja... ja bi se odmah odselila i radila iz gušta u dobrotvorne svrhe.... ideš?

odgovorim ti kada se vratim iz stanja šoka....
usput idem malo trepavice namazati user posted image

Swedska njanja...trenutno sjedim zbog zdr. tegoba a primam pare u visini jedne Hr plate a znam da je i u Hrvatskoj skupo kao i ovdje....
ali to je sasvim druga tema...

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 78
6.5.2011 17:54:00   
Bebys

I btw bebys Hrvatska drržava(čitaj malobrojni koji rade) ionako uzdržavaju previše onih koji ne rade. U Švedskoj je taj omjer puno veći u korist zaposlenih i tamo je sramota primati socijalnu pomoć.

joj ima ih jako jako puno koji zive od socijale....i to masovno stranciuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 79
8.5.2011 11:02:12   
antiša
najjači su mi komentari "ja financiram tuđu djecu jer pošto ja financiram državu, država financira sirotinju."
Koji jad i bijeda od komentara. Pa ako je tim siromasima toliko divno i krasno, šta onda i vi ne rađate po desetoro djece nego maksimalno jedno, dva, da vam se slučajno vaš komfor ne bi poremetio. e moji licemjeri, žalosno vas je čitat...narod nam izumire, neće nas bit za 50 godina, ali glavno da vi imate za svoje manikure, pedikure, frizure i markice od robe...i još jadni morate državi plaćat da bi sirotinja donosila djecu na ovaj svijet. Jadna ta djeca, ali ne radi siromaštva u kojem su se rodila jer se i Bog Isus rodio u siromaštvu nego jadna i bijedna radi ljudi koji će ih gledat sa sažaljenjem i prezirom, a to sažaljenje i prezir zaslužuju upravo ti licemjeri kojih je očito puna ova naša žalosna država!!
Zbogom i neka vam se Bog smiluje!!!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 80
8.5.2011 11:45:57   
sig
Prije svega, ja kao vijernik idem za onim "ne sudi i neće ti biti suđeno"
Ali ovo moram komentirati: Neću im suditi jer tko sam ja da im sudim - ali... ja danas otišla sa svojom obitelji u Mercator i potrošila 700 kn - na ništa, osnovne životne namirnice... (higijena i sredstva za prati robu i kuću) i sve što smo od hrane kupili jest: curkama jednoj čokolino drugoj frutolino i sladolef za svih!!!

I sada me zanima kako oni sebi od tih mini prihoda priušte te osnovne životne potrebe???

Jer kao što je netko napisao nije stvar u markiranoj robi... nego je stvar u tim nekim sitnicama koje čine život slađim - npr. sladoled.

Ako su oni sretni - nekim im je sva sreća svita!!!
Ja sa takvim životom nebi bila sretna, jer  ja nisam rođena da bi samo djecu rađala - niti je to moj životni cilj, živjeti u 50 kvadrata i imati 10 djece a niti dana radnog iskustva...

Ali ako netko to voli i to želi... neka da!!! Ja nemam ništa protiv, kako se kaže "tko voli nek izvoli!!"

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 81
8.5.2011 11:49:59   
sig
IZVORNA PORUKA: antiša

najjači su mi komentari "ja financiram tuđu djecu jer pošto ja financiram državu, država financira sirotinju."
Koji jad i bijeda od komentara. Pa ako je tim siromasima toliko divno i krasno, šta onda i vi ne rađate po desetoro djece nego maksimalno jedno, dva, da vam se slučajno vaš komfor ne bi poremetio. e moji licemjeri, žalosno vas je čitat...narod nam izumire, neće nas bit za 50 godina, ali glavno da vi imate za svoje manikure, pedikure, frizure i markice od robe...i još jadni morate državi plaćat da bi sirotinja donosila djecu na ovaj svijet. Jadna ta djeca, ali ne radi siromaštva u kojem su se rodila jer se i Bog Isus rodio u siromaštvu nego jadna i bijedna radi ljudi koji će ih gledat sa sažaljenjem i prezirom, a to sažaljenje i prezir zaslužuju upravo ti licemjeri kojih je očito puna ova naša žalosna država!!
Zbogom i neka vam se Bog smiluje!!!

A tebi bih samo komentirala - to što ću ja sebi kupiti furlinu torbu ili otići u toplice na 5 dana to je moja stvar - jer svatko sa svojim novcem radi što hoće!!! A ti ako želiš imati kao Nazarećani 12 sinova - imaj!!! Ja neću!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 82
8.5.2011 12:31:34   
antiša
ma živite kako oćete, samo nemojte druge s visoka gledat ili još gore napadat jer ih kao država hrani?!?
to je licemjervto najgore vrste i ko tako priča nije čovjek nego demon. Eto, aj laku noć i daj Bože još takvih "ludih" siromaških obitelji!!!

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 83
8.5.2011 12:37:43   
ribica1
Hmmm toliko djece, a ja bi barem jednouser posted image user posted image
Njanja veliki potpis!!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 84
8.5.2011 12:42:42   
Točkica28
Heheheheh, vidi se njanja da si se vrnula, mam je postalo zabavno user posted image user posted image user posted image
nebum komentirala niš na temu 10-oro dijece, nego samo da mi je naprosto smješno kako se svi gnušamo kako je grozno komentirati nečiji život, a vala imam 4 duge straniceuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 85
8.5.2011 12:43:47   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: Točkica28

Heheheheh, vidi se njanja da si se vrnula, mam je postalo zabavno user posted image user posted image user posted image
nebum komentirala niš na temu 10-oro dijece, nego samo da mi je naprosto smješno kako se svi gnušamo, kako je grooozno komentirati nečiji život, a tema već  ima 4 duge straniceuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 86
8.5.2011 12:51:59   
olivija
Čisto sumnjam da ima puno mnogobrojnih obitelji koje su to ciljano i odgovorno ostvarili tj. da  imaju toliko djece,nego tu ima svašta,neznanja,neodgovornosti itd.,ima ljudi koji vole i žele puno djece i imaju ih,a više ima tih neukih koji neznaju kad su im plodni dani,stoga po meni je ovo diskutabilna tema,a ja osobno sam stava da ja volim djecu ,a i da sebe isto volim,zadovoljna mama je i dobra mama........

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 87
8.5.2011 13:48:18   
natalijax

ma živite kako oćete, samo nemojte druge s visoka gledat ili još gore napadat jer ih kao država hrani?!?
to je licemjervto najgore vrste i ko tako priča nije čovjek nego demon. Eto, aj laku noć i daj Bože još takvih "ludih" siromaških obitelji!!!

hehe joj antiša ,što ti misliš da je samo tako lijepo živjeti od ljubavi,da ti djeca imaju krov nad glavom kruh i vodu ,da su boljeg ponašanja nego neki koji imaju sve,ako je u tome bit svaka čast,Dobro je tebi osobno rekla nisi ti okusio što znači živjet sirotinjski,kada ti roditelji nemaju pružit neke osobne potrebe,kada sam sa ljutnjom slušala svoje prijateljice e danas smo bili u šopingu garderobe,kada sam u školu morala nosit jaknu kojoj je hit prošao prije deset godina,kada sam bila željna čokolade,da nepričam o ostalom ,što misliš da to neboli danas,neprigovaram ja svojim roditeljima nego me srce još više boli nego njih zato što su htjeli a nisu mogli,Nikad nisu tražili pomoć od nikog ni javno,ni po susjedstvu,A ti sa takvim svojim razmišljanjem sumnjam da je prošao dan a da nisi pojeo sam cjelu čokoladu,sumnjam da si jednu kockicu čokolade djelio sa svojim sestrama i bratomuser posted image A da država financira takve e financira ih,dok če oni imat sva prava od države a moja prijateljica koja če otić radit četiri mjeseca na more i vratit se kući neče imat pravo ni na zdravstveno ,Ma fuj povrača mi se od nekih ljudi koji kad bude socijala bude ih puna trgovina gdje se kupuje pivo i cigare a doma djeca željna čokolade,koji kad dobiju od karitasa odječu neče je oprat nego če je bacit u kantu za smeće i otić ponovo po drugu sljedeći mjesec,A tebi želim mnogobrojnu obitelj gdje nečete djelit kockicu ćokolade

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 88
8.5.2011 13:57:36   
mm1209
Antiša ti zvučiš grozno, oprosti, ali mislim da ti nije mjesto na raji jer ako nešto ne želiš komentirati onda nemoj ni biti član!
Natalijax žao mi je zbog toga što si proživjela user posted image
Potpisujem te user posted image jer možeš komentirati iz iskustva ovaj slučaj, a ne kao neki pričati o nekakvim demonima i glupostima koje nemaju veze sa zdravim razumom?!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 89
8.5.2011 14:10:50   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: mm1209

Antiša ti zvučiš grozno, oprosti, ali mislim da ti nije mjesto na raji jer ako nešto ne želiš komentirati onda nemoj ni biti član!
Natalijax žao mi je zbog toga što si proživjela user posted image
Potpisujem te user posted image jer možeš komentirati iz iskustva ovaj slučaj, a ne kao neki pričati o nekakvim demonima i glupostima koje nemaju veze sa zdravim razumom?!

Slažem se s ovim.

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 90
8.5.2011 17:06:11   
Anoniman
Ovaj čovjek ima politiku - "neka žene rađaju svake godine po jedno, nekako će se već snaći". Ako treba i 15 njih tamo do 41.godine.Djecu treba odškolovat, pružiti im i izlete, i tonu drugih stvari (a jadnog luksuza otići frizeru, pa svaka to voli.JA prva.). Možda on to ne zna ili je samo fan Don Anđelka Kaćunka..Moja baba koja živi na brdu kraj Sinja bi rekla za njega ČOBAN. Demon leži u primitivizmu i neznanju..A ova žena kaže da neće stat s porodima i ako su sretni, baš super, dobit će kući i mašala..Taman 11. na putu..user posted image .Toliko od mene na ovoj temi.

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 91
8.5.2011 18:05:54   
modesty blaise
ajme antiša ko si da si jadan si! i s komentarom i s razmišljanjem i sa ko zna još s čim.....
možda bi i tebi bolje bilo da si koji put u sebe "uložio" pa bi se ak niš drugo bar malo prosvjetlio.....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 92
8.5.2011 21:18:13   
antiša
ma najbolje da vi žene uopće ne rađate, to je za milijardere koji će djetetu za prvi rođendan poklanjat jahte i helihoptere da se jadno malo dijete ne bi osjećalo ugoženim. vijekovima su obitelji živjele skromno i puno djece donosile na svijet ali pošto je izgleda na red carpetu proglašeno da je to ove sezone out, i da je bolje ulagat u umjetne sise i pedikuru nego rađat djecu onda sam naprijed drage žene...usrećit ćete se nema šta...radije šetajte pudlice i vezite im roze đemperčiće da se đukele ne prehlade a rađanje preustite ovim maloumnim i zaostalim babama po selima. Nije to za vas, napredne, moderne, urbane žene ha ha ha

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 93
8.5.2011 21:23:17   
natalijax

ma najbolje da vi žene uopće ne rađate, to je za milijardere koji će djetetu za prvi rođendan poklanjat jahte i helihoptere da se jadno malo dijete ne bi osjećalo ugoženim. vijekovima su obitelji živjele skromno i puno djece donosile na svijet ali pošto je izgleda na red carpetu proglašeno da je to ove sezone out, i da je bolje ulagat u umjetne sise i pedikuru nego rađat djecu onda sam naprijed drage žene...usrećit ćete se nema šta...radije šetajte pudlice i vezite im roze đemperčiće da se đukele ne prehlade a rađanje preustite ovim maloumnim i zaostalim babama po selima. Nije to za vas, napredne, moderne, urbane žene ha ha ha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaš kak je moj muž neki dan rekao da ste vi svi takvi ko i ta žena sa desetoro djece zaštičeni bolje nego mrki medvjed,mislim da je stvarno dosta sa moje strane

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 94
8.5.2011 21:29:14   
anuska08
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Podstanari koji žive od porodiljne naknade(i vjerojatno socijalne pomoći ili dd),on na birouuser posted image
Razmišljaju o još djece???
Užas.

Najbolje se jeb.. i niš ne radit...zakonnn

< Poruku je uredio anuska08 -- 8.5.2011 21:31:34 >

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 95
8.5.2011 21:33:55   
mariola

Bebys je rekla da je problem u državi. Definitivno nije i nisam nikakav demon ako sam napisala da ih financiramo svi mi koji radimo. Za tvoju informaciju puno je ugroženih, bolesnih i sličnih koji su od mene dobili novačnu pomoć al financiranje nekog tko štampa djecu bezbrižno mi nije nimalo simpatično i neka ti zvučim kao živi demon (možda ćeš se prepast pa otić s foruma) al rađe ću otić na pedikuru nego ovakvima poslat 100kn.
Ti si jednom rekao da nemaš djecu, moje pitanje je šta čekaš? Napravi ih deset i živite skromno pa ćemo im skupljat po 10kuna kad bude trebalo za izlet.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 96
8.5.2011 22:20:34   
mamacita

Nije to za vas, napredne, moderne, urbane žene ha ha ha

Slazem se... naime, iz bilo kojeg razloga primjecujem da je zaista tako, ako je zena sklonija karijeri i sve visem skolovanju (magisterij i Dr.) to ima pomanjkanje zelje za radjanjem, jednog, a kamoli vise djece. (naravno, ovu tvrdnju ne mogu znanstveno dokazati, nego tek se sluzim odredjenim primjerima iz zivota nekih ljudi koje ja poznajem).

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 97
8.5.2011 22:55:34   
mm1209
Antiša meni je tebe stvarno žao, počeo si vrijeđati žene samo zato što te nismo podržale i vidiš da nisi u pravu..ne znam kakve veze ovi tvoji komentari imaju sa nama, ne znam tko si ti da o nama pričaš tako, odnosno vidi se iz tvojih komentara da su za tebe žene manje vrijedne i neću se uopće spuštati na tu razinu da ti objasnim(jer vidim da ne kužiš) o čemu se uopće govorilo na ovoj temi. Takvih muškaraca poput tebe ima na svu sreću sve manje na ovom svijetu...
Curke mi smo zaista sretne sa našim mm-ima koji su zlatni nasprem antiše! user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 98
8.5.2011 23:08:28   
modesty blaise
ma ko zna ko se uopće krije iza nadimka "antiša"....možda ni nije muškarac
al svejedno jer ionak samo laprda a niš ne izreče

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 99
8.5.2011 23:09:33   
pticica
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Otišla ova tema skroz u sprdnju..

Članak je ovu familiju prikazao kao požitivan primjer i ideal obitelji. S obzirom da je objavljen u novinama,dajem si za pravo reći svoje mišljenje(a to u Hr još nije zakonski zabranjeno) da to ne da nije ideal,ni svijetli primjer,nego je primjer dvoje neodgovornih odraslih ljudi koji štancaju djecu,žive kao podstanari,jedu na smjenu jer nemaju stol dovoljno velik da bi jeli zajedno,on je na birou,žive od socijale.. To je užas.

Samim tim što su izašli u medije stavili su se u poziciju da svatko ima pravo reći svoje mišljenje.
To što netko nešto pravda bogom,ne znači da bi se bog složio s njim i ne znači da je nedodirljiv.
Ne sudim,briga me,samo mi žao te djece,jer NIJE ISTINA da je samo ljubav dovoljna.

I za kraj,prestanite roditeljsku ljubav i kvalitetu obitelji vrednovati brojem djece. To što ih je netko narodio 50 pa im nema što dati,osim ljubavi ne čini ga boljim roditeljem.Dapače,trebalo bi ga zakonski sterilizirati.

Meni je super vidjeti obitelji s puno djece koja imaju sve,a to uključuje od patika,mjesta za stolom,igrački,knjiga,maturalnih putovanja,sladoleda,kazališta nadalje. I bravo za takve obitelji. Oni mogu biti uzor.A rađati sirotinju na teret svih nas i još k tome im pljeskati. E,pa ja neću.

I btw bebys Hrvatska drržava(čitaj malobrojni koji rade) ionako uzdržavaju previše onih koji ne rade. U Švedskoj je taj omjer puno veći u korist zaposlenih i tamo je sramota primati socijalnu pomoć.

user posted image odlicno receno, u potpunosti se slazem

Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!