|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 35 godina i 10tero djece
9.5.2011 13:31:05   
antiša
nisam ženica, imam 30 godina, muško sam, oženjen, imam kćer od godinu dana, a imat ću djece koliko mi Bog da. Ako vidim da ih više neću moć hranit, neću se više ni seksat. Inače sam po zanimanju zaostali čoban primitivnih nazora ha ha ha!
Pozdravljam vas drage "žene", i želim vam ugodnu pedikuru, manikuru i sve ostale metode koje su vam neophodne jer bi vas inače vjerovatno muževi napustili! Mala šala, bez ljutnje:-)
Zbogom!:-)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 126
9.5.2011 13:34:18   
mariola
Antiša ti se ipak s nama slažeš. prestat ćeš pravit djecu kad ih ne budeš mogao hranit. koji preobrat, do zadnjeg posta si zagovarao siromaštvo i socijalu.
možda si ti ipak frustrirana žena koja ne zna šta piše.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 127
9.5.2011 13:36:39   
mamice
Kak je antisa zagovarao puno djece ja misla ima doma copor a ono SAMO jedno a vec 30 godina sramota neki imaju i vise u tim godinamauser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 128
9.5.2011 13:38:52   
mm1209
Svašta ćemo još pročitati od 'antiše' user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 129
9.5.2011 13:44:34   
njanja

IZVORNA PORUKA: antiša

nisam ženica, imam 30 godina, muško sam, oženjen, imam kćer od godinu dana, a imat ću djece koliko mi Bog da.

Znate što kažu za ISTINU.
Istina se svaki put ispriča drugačije.
Laž se svaki put ispriča isto.

Antiša tvoje dijete je i prije 6 mj imalo godinu dana...
Da govoriš istinu, sada bi imalo 18mj....

Ne igraj se s nama babetinama i kvočkama na raji....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 130
9.5.2011 14:15:05   
antiša
dijete mi ima godinu dana i 2 mjeseca, a ko mi ne vjeruje, možemo na piće otić svi skupa pa da se upoznamo. Ja bi volio da sam imao do 20 godine već petoro, šestero djece, ali eto, izgleda da mi nije bilo suđeno.
Ja nisam licemjer kao neki ovdje pa da ću ić čačkat po tuđim životima i davat neke svoje "pravedničke" sudove nego mi se gadi kad vidim da se ispravna, pozitivna, dobra stvar pokušava ocrnit na sve moguće načine i to samo zato da bi se prikrila sitničavost i manjkavost vlastite duše.
Žena o kojoj pričamo je socijalni slučaj, možda je i malo "udarena" u glavu, ko to zna, ali joj svaka čast jer ima hrabrosti i vjere donosit djecu na ovaj žalosni svijet di je pametnije čuvat pare da bi se imalo za pedikure i manikure nego da bi se nedajbože skromnije živilo ali podizalo brojnu dicu i odgajalo ih se kršćanski, bratski i drugarski! Ali šta ćeš, takvo je doba, takvo vrijeme, di je sve što je dobro i ispravno proglašeno zaostalim, a svaka sebičnost i pohlepa proglašena naprednim i zdravim razmišljanjem! Neka vam bude, sitne moje duše! Adios mučačos!user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 131
9.5.2011 14:17:23   
mariola
Ja mislim da bi se ti spasio da odeš na jednu pedikuruuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 132
9.5.2011 14:20:17   
anaxx
pa cijelo vrijeme ''čačkaš i ocrnjuješ'' živote nas ''modernih'' žena s manikurom!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 133
9.5.2011 14:22:39   
Anoniman
Onda samo pravi djecu i čekaj premijerku da bi ti dijete dobilo sveti sakrament i da se pritom jadaš po novinama. Baš me zanima hoćeš li i takav savjet dati svojoj kćeri kad odraste? Licemjeru.
Cure, potpisujem vas u svemu. Najbolje bi bilo nekako maknut ovog "pravednika" koji svojim stavovima vrijeđa sve one žene koje nisu za to da se štancaju i eto naslikavaju i.po novinama čineće time štetu svojoj djeci.

(Odgovor članu antiša)
  Neposredna veza do poruke: 134
9.5.2011 14:38:09   
njanja

IZVORNA PORUKA: antiša

Žena o kojoj pričamo je socijalni slučaj, možda je i malo "udarena" u glavu, ko to zna, ali joj svaka čast jer ima hrabrosti i vjere donosit djecu na ovaj žalosni svijet di je pametnije čuvat pare da bi se imalo za pedikure i manikure nego da bi se nedajbože skromnije živilo ali podizalo brojnu dicu i odgajalo ih se kršćanski, bratski i drugarski!

Bezobraznik jedan, ti ćeš suditi svima nama i reći da 1 odlaskom na pedikuru mi odgajamo našu djecu manje kršćanski, bratski i drugarski....

A za aktericu iz glavne priče nitko od nas koji smo pričali PROTIV nje nije rekao tako ružnu riječ da je "udrena", a ti koji ju podržavaš možeš to reći. SRAM TE BILO!!!!

-Tagore-

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 135
9.5.2011 15:07:59   
anaxx
izgleda da si ga ušutkala! user posted image

...ili je otišao na paštašutu...

< Poruku je uredio anaxx -- 9.5.2011 15:13:56 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 136
9.5.2011 15:11:49   
Ninaa
Mislim antiša svaka čast. Kak veli moj svećenik kloni se onih kojima su puna usta vjere i koji sjede u prvoj klupi u Crkvi, ne želim te vrijeđati,ali mislim da si ti veliki kršćanin samo na jeziku. Izvrijeđao si sve nas žene jel smo valjda maloumne jel nam je stalo samo do pedikure i manikure. Ovu ženu si ti prozvao maloumnom, a uostalom imaš jedno dijete(manje nego većina žena ovdje).Sva sreća kaj nema puno ovakvih kršćana kao ti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 137
9.5.2011 15:18:54   
leilany
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Mislim antiša svaka čast. Kak veli moj svećenik kloni se onih kojima su puna usta vjere i koji sjede u prvoj klupi u Crkvi, ne želim te vrijeđati,ali mislim da si ti veliki kršćanin samo na jeziku. Izvrijeđao si sve nas žene jel smo valjda maloumne jel nam je stalo samo do pedikure i manikure. Ovu ženu si ti prozvao maloumnom, a uostalom imaš jedno dijete(manje nego većina žena ovdje).Sva sreća kaj nema puno ovakvih kršćana kao ti.

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 138
9.5.2011 15:22:26   
ejmama
Da Nemam vremena komentirati jer žurim na manikuru!!@

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 139
9.5.2011 17:35:22   
mm1209
Kako se antišina priča promijenila otkad je valjda malo bolje pročitao što je u prethodnim porukama pisao, o Bože, mi nismo ništa rekle protiv te žene, a on koji ju podržava kaže da je 'udrena'
Ovo već stvarno postaje smiješno user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 140
9.5.2011 18:22:01   
koka
Idem stavit vitlereuser posted image
Šalim se. Ja ću se samo nasmijat i reći njanji da mi je drago da se vratilauser posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 141
9.5.2011 18:28:07   
mišica 666
neko antišu mako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 142
14.5.2011 21:53:21   
Indy
neki dan sam gledala na opri, naravno to se dogodilo u americi. mlada samohrana majka ima 14djece, sve ih je dobila umjetnom oplodnjom, naravno iz banke sperme. nakon 6 djeteta odlučila se na još jedno i dobila osmorke. danas te osmorke imaju 2godine i svi su različiti kao da ih je posvojila. sad, naravno ona treba pomoć države. neka netko kaže da je to normalno. kako se dopusti samohranoj majci da ide 7. put na još jedno dijete?

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 143
19.5.2011 11:42:29   
ginger
ja sam odrasla u velikoj obitelji. Nije nas bilo bas previse samo petero djece user posted image . Financijski je bilo jako teško i dosta toga nam je znalo faliti, ali to nikad ne bih mijanjala ni za kakve novce.

Sad konacno ocekujem prvo i ako Bog da necemo na tome ostati user posted image

Uvijek kazem bolje 5 nego samo jedno user posted image

ocekivali 28.06.2011

docekali Luku 27.06. 2011

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 144
19.5.2011 11:49:22   
ginger
čula sam za slučaj te žene, to je pak pre strašno, i još umjetnom oplodnjom....

što je previše je previše user posted image ,

da oprostite na izrazu ali mi nismo životinje (zna se na koje mislim) user posted image

ocekivali 28.06.2011

docekali Luku 27.06. 2011

(Odgovor članu ginger)
Neposredna veza do poruke: 145
19.5.2011 12:04:06   
bubaMaja
nekad je bio Tito kum 10 djetetu, pa poslije Francek - jel sad bude Jaca??? ili možda Sevka...
ja samo zato ne bih nikada imala toliko djece user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu ginger)
Neposredna veza do poruke: 146
19.5.2011 12:14:07   
mamacita

IZVORNA PORUKA: Indy

neki dan sam gledala na opri, naravno to se dogodilo u americi. mlada samohrana majka ima 14djece, sve ih je dobila umjetnom oplodnjom, naravno iz banke sperme. nakon 6 djeteta odlučila se na još jedno i dobila osmorke. danas te osmorke imaju 2godine i svi su različiti kao da ih je posvojila. sad, naravno ona treba pomoć države. neka netko kaže da je to normalno. kako se dopusti samohranoj majci da ide 7. put na još jedno dijete?

U Americi je to trenutak slave. Ta zena je unovcila svoju djecu, dobiva sponzore i masovne donacije. Tamo je sve prepuno reality-show emisija koje na taj nacin dizu gledanost svojim TV kucama.
Slazem se, samohrana majka sa njih 14 ... to se ne da ni zamisliti.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 147
19.5.2011 12:15:40   
bubaMaja
ali ta žena ima njih 10 koji joj pomažu svakodnevno

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 148
23.8.2011 23:03:09   
njanja
još jedna takva obitelj

http://www.24sata.hr/news/tanja-33-ima-desetero-djece-ukljucujuci-trojke-i-blizance-231912

možete i dolje čitati komentare

-Tagore-

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 149
24.8.2011 8:32:21   
Bebys
ova obitelj mi izgleda super i bas mi je drago da ima i takvih....sretno im svima bilo sa mnogo zivaca snage i LJUBAVI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!