Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 13:31:05
|
|
|
|
antiša
|
nisam ženica, imam 30 godina, muško sam, oženjen, imam kćer od godinu dana, a imat ću djece koliko mi Bog da. Ako vidim da ih više neću moć hranit, neću se više ni seksat. Inače sam po zanimanju zaostali čoban primitivnih nazora ha ha ha! Pozdravljam vas drage "žene", i želim vam ugodnu pedikuru, manikuru i sve ostale metode koje su vam neophodne jer bi vas inače vjerovatno muževi napustili! Mala šala, bez ljutnje:-) Zbogom!:-)
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 13:34:18
|
|
|
|
mariola
|
Antiša ti se ipak s nama slažeš. prestat ćeš pravit djecu kad ih ne budeš mogao hranit. koji preobrat, do zadnjeg posta si zagovarao siromaštvo i socijalu. možda si ti ipak frustrirana žena koja ne zna šta piše.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 13:36:39
|
|
|
|
mamice
|
Kak je antisa zagovarao puno djece ja misla ima doma copor a ono SAMO jedno a vec 30 godina sramota neki imaju i vise u tim godinama
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 13:38:52
|
|
|
|
mm1209
|
Svašta ćemo još pročitati od 'antiše'
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 13:44:34
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: antiša nisam ženica, imam 30 godina, muško sam, oženjen, imam kćer od godinu dana, a imat ću djece koliko mi Bog da. Znate što kažu za ISTINU. Istina se svaki put ispriča drugačije. Laž se svaki put ispriča isto. Antiša tvoje dijete je i prije 6 mj imalo godinu dana... Da govoriš istinu, sada bi imalo 18mj.... Ne igraj se s nama babetinama i kvočkama na raji....
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 14:15:05
|
|
|
|
antiša
|
dijete mi ima godinu dana i 2 mjeseca, a ko mi ne vjeruje, možemo na piće otić svi skupa pa da se upoznamo. Ja bi volio da sam imao do 20 godine već petoro, šestero djece, ali eto, izgleda da mi nije bilo suđeno. Ja nisam licemjer kao neki ovdje pa da ću ić čačkat po tuđim životima i davat neke svoje "pravedničke" sudove nego mi se gadi kad vidim da se ispravna, pozitivna, dobra stvar pokušava ocrnit na sve moguće načine i to samo zato da bi se prikrila sitničavost i manjkavost vlastite duše. Žena o kojoj pričamo je socijalni slučaj, možda je i malo "udarena" u glavu, ko to zna, ali joj svaka čast jer ima hrabrosti i vjere donosit djecu na ovaj žalosni svijet di je pametnije čuvat pare da bi se imalo za pedikure i manikure nego da bi se nedajbože skromnije živilo ali podizalo brojnu dicu i odgajalo ih se kršćanski, bratski i drugarski! Ali šta ćeš, takvo je doba, takvo vrijeme, di je sve što je dobro i ispravno proglašeno zaostalim, a svaka sebičnost i pohlepa proglašena naprednim i zdravim razmišljanjem! Neka vam bude, sitne moje duše! Adios mučačos!
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 14:17:23
|
|
|
|
mariola
|
Ja mislim da bi se ti spasio da odeš na jednu pedikuru
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 14:20:17
|
|
|
|
anaxx
|
pa cijelo vrijeme ''čačkaš i ocrnjuješ'' živote nas ''modernih'' žena s manikurom!
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 14:22:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda samo pravi djecu i čekaj premijerku da bi ti dijete dobilo sveti sakrament i da se pritom jadaš po novinama. Baš me zanima hoćeš li i takav savjet dati svojoj kćeri kad odraste? Licemjeru. Cure, potpisujem vas u svemu. Najbolje bi bilo nekako maknut ovog "pravednika" koji svojim stavovima vrijeđa sve one žene koje nisu za to da se štancaju i eto naslikavaju i.po novinama čineće time štetu svojoj djeci.
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 14:38:09
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: antiša Žena o kojoj pričamo je socijalni slučaj, možda je i malo "udarena" u glavu, ko to zna, ali joj svaka čast jer ima hrabrosti i vjere donosit djecu na ovaj žalosni svijet di je pametnije čuvat pare da bi se imalo za pedikure i manikure nego da bi se nedajbože skromnije živilo ali podizalo brojnu dicu i odgajalo ih se kršćanski, bratski i drugarski! Bezobraznik jedan, ti ćeš suditi svima nama i reći da 1 odlaskom na pedikuru mi odgajamo našu djecu manje kršćanski, bratski i drugarski.... A za aktericu iz glavne priče nitko od nas koji smo pričali PROTIV nje nije rekao tako ružnu riječ da je "udrena", a ti koji ju podržavaš možeš to reći. SRAM TE BILO!!!!
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 15:07:59
|
|
|
|
anaxx
|
izgleda da si ga ušutkala! ...ili je otišao na paštašutu...
< Poruku je uredio anaxx -- 9.5.2011 15:13:56 >
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 15:11:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Mislim antiša svaka čast. Kak veli moj svećenik kloni se onih kojima su puna usta vjere i koji sjede u prvoj klupi u Crkvi, ne želim te vrijeđati,ali mislim da si ti veliki kršćanin samo na jeziku. Izvrijeđao si sve nas žene jel smo valjda maloumne jel nam je stalo samo do pedikure i manikure. Ovu ženu si ti prozvao maloumnom, a uostalom imaš jedno dijete(manje nego većina žena ovdje).Sva sreća kaj nema puno ovakvih kršćana kao ti.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 15:18:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Mislim antiša svaka čast. Kak veli moj svećenik kloni se onih kojima su puna usta vjere i koji sjede u prvoj klupi u Crkvi, ne želim te vrijeđati,ali mislim da si ti veliki kršćanin samo na jeziku. Izvrijeđao si sve nas žene jel smo valjda maloumne jel nam je stalo samo do pedikure i manikure. Ovu ženu si ti prozvao maloumnom, a uostalom imaš jedno dijete(manje nego većina žena ovdje).Sva sreća kaj nema puno ovakvih kršćana kao ti.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 15:22:26
|
|
|
|
ejmama
|
Da Nemam vremena komentirati jer žurim na manikuru!!@
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 17:35:22
|
|
|
|
mm1209
|
Kako se antišina priča promijenila otkad je valjda malo bolje pročitao što je u prethodnim porukama pisao, o Bože, mi nismo ništa rekle protiv te žene, a on koji ju podržava kaže da je 'udrena' Ovo već stvarno postaje smiješno
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 9.5.2011 18:28:07
|
|
|
|
mišica 666
|
neko antišu mako
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 14.5.2011 21:53:21
|
|
|
|
Indy
|
neki dan sam gledala na opri, naravno to se dogodilo u americi. mlada samohrana majka ima 14djece, sve ih je dobila umjetnom oplodnjom, naravno iz banke sperme. nakon 6 djeteta odlučila se na još jedno i dobila osmorke. danas te osmorke imaju 2godine i svi su različiti kao da ih je posvojila. sad, naravno ona treba pomoć države. neka netko kaže da je to normalno. kako se dopusti samohranoj majci da ide 7. put na još jedno dijete?
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 19.5.2011 11:42:29
|
|
|
|
ginger
|
ja sam odrasla u velikoj obitelji. Nije nas bilo bas previse samo petero djece . Financijski je bilo jako teško i dosta toga nam je znalo faliti, ali to nikad ne bih mijanjala ni za kakve novce. Sad konacno ocekujem prvo i ako Bog da necemo na tome ostati Uvijek kazem bolje 5 nego samo jedno
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 19.5.2011 11:49:22
|
|
|
|
ginger
|
čula sam za slučaj te žene, to je pak pre strašno, i još umjetnom oplodnjom.... što je previše je previše , da oprostite na izrazu ali mi nismo životinje (zna se na koje mislim)
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 19.5.2011 12:04:06
|
|
|
|
bubaMaja
|
nekad je bio Tito kum 10 djetetu, pa poslije Francek - jel sad bude Jaca??? ili možda Sevka... ja samo zato ne bih nikada imala toliko djece
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 19.5.2011 12:14:07
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Indy neki dan sam gledala na opri, naravno to se dogodilo u americi. mlada samohrana majka ima 14djece, sve ih je dobila umjetnom oplodnjom, naravno iz banke sperme. nakon 6 djeteta odlučila se na još jedno i dobila osmorke. danas te osmorke imaju 2godine i svi su različiti kao da ih je posvojila. sad, naravno ona treba pomoć države. neka netko kaže da je to normalno. kako se dopusti samohranoj majci da ide 7. put na još jedno dijete? U Americi je to trenutak slave. Ta zena je unovcila svoju djecu, dobiva sponzore i masovne donacije. Tamo je sve prepuno reality-show emisija koje na taj nacin dizu gledanost svojim TV kucama. Slazem se, samohrana majka sa njih 14 ... to se ne da ni zamisliti.
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 19.5.2011 12:15:40
|
|
|
|
bubaMaja
|
ali ta žena ima njih 10 koji joj pomažu svakodnevno
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 24.8.2011 8:32:21
|
|
|
|
Bebys
|
ova obitelj mi izgleda super i bas mi je drago da ima i takvih....sretno im svima bilo sa mnogo zivaca snage i LJUBAVI...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!