|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 35 godina i 10tero djece
8.5.2011 23:14:26   
mm1209
Imaš pravo MB, tko zna tko je uopće iza tog imena....

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 101
9.5.2011 1:52:25   
lilia
Antiša, moram priznati da me fascinira tvoj pravopis obzirom da sam već po  prijašnjim postovima primjetila ga gotovo nemaš pravopisnih grešaka osim što na početak rečenice ne stavljaš veliko slovo ali to je zaista zanemarivo.

Ili si visokoobrazovan muškarac sa staromodnim stajalištima kojeg ne bi poželjela ni zaposlena žena sa malim primanjima i ogromnom ratom kredita ( i ona bi koji puta otišla barem na frizuru jer isplesti đemperić đukeli može i sama) a kamoli emancipirana i potpuno neovisna žena.
Ili si možda žena koja bi svome Antiši rodila 10-oro djece i sa viklerima na glavi ih dočekivala i ispraćala jer manikure i pedikure su uzaludno ulaganje u sebe? U 21-om stoljeću???

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 102
9.5.2011 2:21:15   
Krky
Ajmeee, zar se ova tema još puni....a nije me bilo tu valjda tjedan dana. Kaj da ja kažem, ja sam "luda" kojoj su trudnoće i iščekivanje najljepši periodi u životu, a rođenja malaca - najljepši događaji (imala sam i teških i lakših i carski s duplićima, da ne bi mislila da meni to lako ide). Čim mi bebač sigurno prohoda i počne zauzimat svoje stavove (oko 2. godine), ja bih po novu bebu. Iskreno, kad sam rodila 1., rekla sam da želim 5. Kad sam žicala muža za 3. dobili smo i 4. gratis, a 5. nas iznenadilo, zaista. O uvjetima ne bih, jer smo iznad hr-prosjeka, muž ima dobru plaću (koja zbrojene s mojom kad radim, i podijeljena na sve nas) daje rezultat malo iznad cifre za socijalu. To nije žalba, ni kukanje, samo okvirno kažem. Klinci ne pate za brendiranim krpicama, iako imaju ponešto i od toga. Idu na izlete, treninge, zajedničko ljetovanje. Dan plaćanja računa je dan uzdisanja i razmišljanja kako ćemo uokvirit sve skupa. Da ne kažem da, hvala Bogu, ne razmišljamo o tome što ćemo jesti, čokolade se uredno tamane. U roditeljskoj smo kući (u zasebnom stanu) - režije ogromne, vozimo se u velikom autu za koje su troškovi također takvi, ali u njemu više nema mjesta ni za jedno dijete. Dakle: ja više nemam uvjeta za više malaca! Naravno ovo se ja šalim, moje srce i naručje je uvijek spremno, ali moje krilo prima samo dvoje - troje odjednom, ruke maze dvoje, i koliko got ja bila spremna umnožiti svoju ljubav, neke stvari ne mogu množiti...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 103
9.5.2011 8:49:26   
mariola
krky vi ste totalna suprotnost obitelji s početka priče.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 104
9.5.2011 9:11:39   
njanja

IZVORNA PORUKA: lilia

Antiša, moram priznati da me fascinira tvoj pravopis obzirom da sam već po  prijašnjim postovima primjetila ga gotovo nemaš pravopisnih grešaka osim što na početak rečenice ne stavljaš veliko slovo ali to je zaista zanemarivo.

Ili si visokoobrazovan muškarac sa staromodnim stajalištima kojeg ne bi poželjela ni zaposlena žena sa malim primanjima i ogromnom ratom kredita ( i ona bi koji puta otišla barem na frizuru jer isplesti đemperić đukeli može i sama) a kamoli emancipirana i potpuno neovisna žena.
Ili si možda žena koja bi svome Antiši rodila 10-oro djece i sa viklerima na glavi ih dočekivala i ispraćala jer manikure i pedikure su uzaludno ulaganje u sebe? U 21-om stoljeću???

Možda da pitamo neku od članica da li čeka svog muža s viklerima??? Jer ovo je već duže vremena očito da Antiša nečiji muž s raje....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 105
9.5.2011 9:29:11   
Anoniman
Evo  primjera (Krky) gdje je obitelj velika al djeca imaju sve i ne prosi se okolo te djeca ne oskudjevaju u ničem (kakvi Antiša luksuzi, bar treba egzistenciju pržiti). Nije stvar amo samo rađat. Kao što rekoh čoban, treba ga ignorirati.I da- ova zla, školovana , emancipirana žena ide danas na pedikuru (prebacit ću se u hvalionicu...). Zato što me mm nagovorio da odem i usput na frizuru. user posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 106
9.5.2011 9:44:58   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: lilia

Možda da pitamo neku od članica da li čeka svog muža s viklerima??? Jer ovo je već duže vremena očito da Antiša nečiji muž s raje....

... cure super ste to naškrabale .....lilia fino si sve posložila a njanja i ja bi rado da se javi ova "s viklerima", tek da znamo bit obazrivijeuser posted image   jer nije lako imat jednog "antišu" kraj sebe

< Poruku je uredio modesty blaise -- 9.5.2011 9:58:09 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 107
9.5.2011 9:59:12   
mamice
Gledala sam emisiju i ostala mi je jedna recenica u glavi a to je da " nismo ni jedno dijete krstili jer cekamo potvrdu Jadranke Kosor za kumu valjda je izgubila broj" i sad sta reci na to nego da zele zivjeti na teret drzave nebi isli u novine i sve emisije da nezele pomoc sam oni to na finjaka ko fol a sad vec imaju sponzore i donose im stvari i dat ce im stan da oni netrebaju raditi vec raditi socijalne slucajeve od djece user posted image

< Poruku je uredio mamice -- 9.5.2011 10:00:26 >

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 108
9.5.2011 10:16:26   
ema55
ti roditelji djecu uče kako živjeti bez rada i na tuđoj grbači. kosa mi se diže od toga. neznam što više reći na to kad je već sve napisano. a Antiša- iskompleksirana budala koja samo govori i govori, neka pokaže to djelima. baš bi volila znati ko je i kako živi.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 109
9.5.2011 10:33:33   
lavica81
potpisujem i prepisujem

IZVORNA PORUKA: pticica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Otišla ova tema skroz u sprdnju..

Članak je ovu familiju prikazao kao požitivan primjer i ideal obitelji. S obzirom da je objavljen u novinama,dajem si za pravo reći svoje mišljenje(a to u Hr još nije zakonski zabranjeno) da to ne da nije ideal,ni svijetli primjer,nego je primjer dvoje neodgovornih odraslih ljudi koji štancaju djecu,žive kao podstanari,jedu na smjenu jer nemaju stol dovoljno velik da bi jeli zajedno,on je na birou,žive od socijale.. To je užas.

Samim tim što su izašli u medije stavili su se u poziciju da svatko ima pravo reći svoje mišljenje.
To što netko nešto pravda bogom,ne znači da bi se bog složio s njim i ne znači da je nedodirljiv.
Ne sudim,briga me,samo mi žao te djece,jer NIJE ISTINA da je samo ljubav dovoljna.

I za kraj,prestanite roditeljsku ljubav i kvalitetu obitelji vrednovati brojem djece. To što ih je netko narodio 50 pa im nema što dati,osim ljubavi ne čini ga boljim roditeljem.Dapače,trebalo bi ga zakonski sterilizirati.

Meni je super vidjeti obitelji s puno djece koja imaju sve,a to uključuje od patika,mjesta za stolom,igrački,knjiga,maturalnih putovanja,sladoleda,kazališta nadalje. I bravo za takve obitelji. Oni mogu biti uzor.A rađati sirotinju na teret svih nas i još k tome im pljeskati. E,pa ja neću.

I btw bebys Hrvatska drržava(čitaj malobrojni koji rade) ionako uzdržavaju previše onih koji ne rade. U Švedskoj je taj omjer puno veći u korist zaposlenih i tamo je sramota primati socijalnu pomoć.

user posted image odlicno receno, u potpunosti se slazem

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 110
9.5.2011 10:40:20   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Krky

Ajmeee, zar se ova tema još puni....a nije me bilo tu valjda tjedan dana. Kaj da ja kažem, ja sam "luda" kojoj su trudnoće i iščekivanje najljepši periodi u životu, a rođenja malaca - najljepši događaji (imala sam i teških i lakših i carski s duplićima, da ne bi mislila da meni to lako ide). Čim mi bebač sigurno prohoda i počne zauzimat svoje stavove (oko 2. godine), ja bih po novu bebu. Iskreno, kad sam rodila 1., rekla sam da želim 5. Kad sam žicala muža za 3. dobili smo i 4. gratis, a 5. nas iznenadilo, zaista. O uvjetima ne bih, jer smo iznad hr-prosjeka, muž ima dobru plaću (koja zbrojene s mojom kad radim, i podijeljena na sve nas) daje rezultat malo iznad cifre za socijalu. To nije žalba, ni kukanje, samo okvirno kažem. Klinci ne pate za brendiranim krpicama, iako imaju ponešto i od toga. Idu na izlete, treninge, zajedničko ljetovanje. Dan plaćanja računa je dan uzdisanja i razmišljanja kako ćemo uokvirit sve skupa. Da ne kažem da, hvala Bogu, ne razmišljamo o tome što ćemo jesti, čokolade se uredno tamane. U roditeljskoj smo kući (u zasebnom stanu) - režije ogromne, vozimo se u velikom autu za koje su troškovi također takvi, ali u njemu više nema mjesta ni za jedno dijete. Dakle: ja više nemam uvjeta za više malaca! Naravno ovo se ja šalim, moje srce i naručje je uvijek spremno, ali moje krilo prima samo dvoje - troje odjednom, ruke maze dvoje, i koliko got ja bila spremna umnožiti svoju ljubav, neke stvari ne mogu množiti...

ja ću samo zapljeskati na ovo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam što reći za one kojima je cilj živjeti na teret države... imali oni jedno, nijedno ili desetero djece... politika ih je puna...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 111
9.5.2011 10:55:26   
Ninaa
Krky bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i nema te ni u jednim novinama,kao ni ninoline ni leme,a ni ostalih obitelji sa više djece. A antiša tko god da jesi, ovakav primjer komuniciranja nije primjeren na ovom forumu. Kao moderator opominjem te javno tak da znaš izvrijeđao si nas žene barem se ja osjećam izvrijeđano.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 112
9.5.2011 10:56:28   
njanja
užasno mi je žao da nisam prije ove teme što sma ju postavila malo više istražila o tome:

http://www.croatix.eu/Arhiva/zivotare-od-socijale-i-cekaju-premijerku

Eto, toliko o ljubavi...

-Tagore-

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 113
   [Brisano sporočilo]
9.5.2011 10:56:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 114
9.5.2011 11:04:00   
mamice

užasno mi je žao da nisam prije ove teme što sma ju postavila malo više istražila o tome:

http://www.croatix.eu/Arhiva/zivotare-od-socijale-i-cekaju-premijerku

Eto, toliko o ljubavi...

TOOOOO sam napisala par postova iznad i o tom govorim oni hoceju pomoc i kumu koja ce svakom dijetetu za praznike kupovati poklone. BRAVO NJANJA za clanak super su napisali user posted image a antisa sam hoce pozornost nista vise sad se negdje smije i kaze gle njih dira sta ja pisem

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 115
9.5.2011 11:07:33   
Krky
Ja pleskam onima koji su željeli, planirali i imaju puno djece, živjeli u normalnim uvjetima, al kako se vremena mijenjaju i životne situacije i više nije sve kao s početka, a treba gurat dalje. Lako meni, kad mogu bit 3 godine na porodiljno, posao me čeka, staž i socijalno ide, muž radi...znam ja da nisam ovdje primjer za temu, al zaista je teško onima koji su imali najbolje namjere, žele pošteno zarađivat i prehranjivat svoje malene, a nađeš se u situaciji gdje doslovno "krpaš kraj s krajem". Bila sam i ja jednom na socijali, kratko vrijeme: 2 male djece, 2. godina faksa, muž na civilnom služenju od 15 mjeseci, roditelji nam zaposleni u drugim gradima i drugoj državi, ne mogu dobit vrtić jer smo mi nezaposleni, a zamolbe za posao se samo vraćaju. Moram reći da me baš bilo sram: 26 godina, u punoj radnoj snazi, a kucaš za pomoć...moram priznat da mi je zaista žao ovih malenih na teretu države zbog roditejske nepromišljenosti (ili dobre promišljenosti). I onda još pričamo kak nam je Lijepa naša - koma država, socijalno i zdravstveno grozno, a kažem vam da nam je s obzirom na broj nezaposlenih i onih koji takvi žele ostati, još i - dobro.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 116
9.5.2011 11:26:36   
leilany
antiša-hm....a kaj da ti velim...ti si biiiiiiiiiiiiiip...

samo cu reci jedan primjer....mm je radio u africi...i oni siroti crnci koji su bili jeftina radna snaga,po cijele dane kaj su se ubijali od posla nisu jeli apsolutno nista-jer da su si kupili nekaj za jest,placa koju su dobili po danu,nebi im bila dosta....
i sad ces ti meni seljacino jedna rec da je njima super,dragi Bog zeli da se radaju malena djeca,koja su gladna,zedna,nemaju niti osnovne stvari za zivot...
ti ces meni rec da je to super,i da je to tebi normalno....

u ovom mom mjestu di zivim,pokazem ti obitelj,gdje ciljano idu na 5 djete jer bi onda ona dobila status odgajateljice il tak nekaj-a ni on ni ona ne rade....
znaci zive od djecjeg doplatka i valjda soc pomoci...a ona je par godina mlada od mene,a on 2god stariji....

ma uopce vise neznam kaj bi rekla....TI si sramota svog roda,i bolje ti je da se pokrijes s usima po glavi,jer kolko me ljutis,tolko mi se smije...kolko si biiiiiiiip

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 117
9.5.2011 11:39:43   
drugasrecica
Ja se samo pitam šta Antiša gubi vrijeme ovdje i ne ide radit djecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 118
9.5.2011 12:28:00   
antiša
Jao šta su se neke "žene" uvrijedile, jao, jao...kako su se svi prepoznali...jake ste u osuđivanju i zgražanju žena koje rađaju puno djece, a kad se nađe netko ko prokaže vašu sebičnost i vaš kukavičluk onda je taj budala i čoban. A pa dobro, radije ću bit budala i čoban nego netko kao vi..."žene" koje osuđuju druge žene, umjesto da kažu: "ma svaka joj čast, trpit tolike porođajne bolove, trpit tolike neprospavane noći, uzimat sebi od usta da bi nahranio dijete i još tolike druge žrtve..." vi lijemjeri kažete, jer kad vidite da nečija veličina prokazuje vašu bijedu, vi kažete: vidi ove glupače, sigurno ima neki zli interes i korist, jer ne možete podnijet da netko ima iskrene vjere i dobrote...e pa ima drage moje žene, ima! A vi ajte na svoje pedikure i manikure i gledajte i dalje red carpet i čitajte gloriju! Sretno!

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 119
9.5.2011 12:30:21   
anaxx
što jedan ''muškarac'' zna o porođajnim bolovima da se usuđuje o tome govoriti?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 120
9.5.2011 12:43:46   
njanja

IZVORNA PORUKA: anaxx

što jedan ''muškarac'' zna o porođajnim bolovima da se usuđuje o tome govoriti?

a možda je antiša SAMO jedna žena s viklerima.....to mi se sad čak sve izglednije čini...
netko tko nam nema muda reći što misli pod svojim nickom...

-Tagore-

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 121
9.5.2011 13:06:05   
modesty blaise
e to ja od početka mislim...da je "antiša" neka isfrustrirana ženica , koja vjerojatno nikog niti nema a lakše joj rigat vatru skrivajući se iza muškog nicka....
a vidim i da prati red carpet i gloriu kad je to jedino kaj i spominje jer čini mi se da ni školske lektire nije propustila kroz prste koliko je pismen/a....
a vjerojatno čezne i za tim pedikurama i manikurama o kojima tako čeznutljivo piše....
e da, čisto sumnjam i da viklere doma ima, jer i to je nekaj za poljepšavanje....kaj će to antiši?
on/a voli sve  kak je priroda podarila....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 122
9.5.2011 13:12:50   
mm1209
bravo modesty bravo  user posted image
potpisujem

Neposredna veza do poruke: 123
9.5.2011 13:13:41   
Točkica28

netko tko nam nema muda reći što misli pod svojim nickom...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 124
9.5.2011 13:18:48   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image joj moram se smijat,žemske mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image   živila socijala,ja ču Josipovića za kuma,njanja bravo za tekst stvarno mislim da je dovoljn članak kako još javno prose

Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!