Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 22:36:24
|
|
|
|
jaruska
|
Trazila sam ima li kakva slicna tema i nisam nasla....Naime, inace me ne smeta i imam razumjevanja za sve, ali danas sam stvarno popi..... moja tzv najbolja frendica jos iz osnovne mene od kad sam rodila dozivljava kao zadnju slamku s kojom ce se doc druzit, samo ako valjda stvarno nema s kim drugim. Rodila sam prije 3 god. Da ne kazem da nije niti jednom bila na rodendanu. I sad si je zenska nasla decka i totalno nema vremena da navrati, da se nademo, ma nista...i danas se javi da ce doc "ako stigne jer je u strasnoj guzvi", i jos ja reko nek dopelja decka da ga upoznam jer su zajedno 2 mj (od onda ju nisam ni vidjela) i rekla da ce vidjet..bla bla.. i naravno da nije dosla... E ali kad su oni prohodali rekla mi je da je ona upoznala sve njegove prijatelje i da je cak bila na rockasu od necijeg djeteta (na nasem nije bila!), a ja imam takav osjecaj da je nju sram njega upoznat samnom... Da kazem nismo balavice, blizu tridesete smo. Ma tako sam se nazivcirala i onak ko da sam u skoli mislim da joj se vise necu javljat, tolko mi je digla tlak! Sori ak vam je tema glupa, morala sam to izbacit!
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 22:43:01
|
|
|
|
natalijax
|
pitaj ju jel ju sram,a čuj nemora ona vodit dečka na ročkaš može doć i sama,ja opet da zovem svoju najbolju prijateljicu na rođoš djeteta i da nedođe nebi mi možda bilo pravo,neuzimam sad u obzir da očekujem poklon nego zato što sam htjela da proslavimo zajedno,neznam kaj da ti kažem više
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 22:49:36
|
|
|
|
jaruska
|
Ma nije stvar u tome da sam ja rekla da ona mora dovesti decka, ja sam ju pozvala da dode na rodendan, pa posto je ona s tim tipom postala nerazdvojna rekla sam da moze i njega dovest ako hoce, i naglasila da ne mora niti ona ni on donjeti poklon, e ali su oni taj vikend otisli kod njega na vikendicu da budu sami i da uzivaju...
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 22:58:13
|
|
|
|
danery
|
jaruska.....frendica ti je fest zacopana i to ti je trenutno stanje stvari ZASAD....za ono prije što si rekla kad si rodila ne znam zašto te zapostavila... meni eto isti scenarij ovaj vikend:došla mi frendica u os kod dečka na vikend,najavila se na kavu....čekamo ju cijeli dan,pitam hoće doći,ona komotno napiše sms TEK OKO &,SAD IDEMO U ŠOPING....ja napišem da u pola 8 kupamo dijete,u 8 mala već spava.... i naravno,nisu došli....nisam to zamjerila,nego mi bude malo blesavo što ona očekuje da ću ja s njom lajsat po trgovinama cijeli dan....mogu na par sati,ali ipak se ne možemo dogovoriti,pa eto,na kraju se i ne vidimo....ali ne smatram da me zapostavila
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 23:03:41
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: jaruska Trazila sam ima li kakva slicna tema i nisam nasla....Naime, inace me ne smeta i imam razumjevanja za sve, ali danas sam stvarno popi..... moja tzv najbolja frendica jos iz osnovne mene od kad sam rodila dozivljava kao zadnju slamku s kojom ce se doc druzit, samo ako valjda stvarno nema s kim drugim. Rodila sam prije 3 god. Da ne kazem da nije niti jednom bila na rodendanu. I sad si je zenska nasla decka i totalno nema vremena da navrati, da se nademo, ma nista...i danas se javi da ce doc "ako stigne jer je u strasnoj guzvi", i jos ja reko nek dopelja decka da ga upoznam jer su zajedno 2 mj (od onda ju nisam ni vidjela) i rekla da ce vidjet..bla bla.. i naravno da nije dosla... E ali kad su oni prohodali rekla mi je da je ona upoznala sve njegove prijatelje i da je cak bila na rockasu od necijeg djeteta (na nasem nije bila!), a ja imam takav osjecaj da je nju sram njega upoznat samnom... Da kazem nismo balavice, blizu trideset_e smo. Ma tako sam se nazivcirala i onak ko da sam u skoli mislim da joj se vise necu javljat, tolko mi je digla tlak! Sori ak vam je tema glupa, morala sam to izbacit! mislim da ona nije prava prijateljica..3 godine djete slavi a ona niti jednom nije dosla na djetetov rodendan..pa ako je prava prijateljica voli ce tvoje djete kao i tebe i nece te zapostavljati...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 15.5.2011 23:04:56 >
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 15.5.2011 23:25:34
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: jaruska Trazila sam ima li kakva slicna tema i nisam nasla....Naime, inace me ne smeta i imam razumjevanja za sve, ali danas sam stvarno popi..... moja tzv najbolja frendica jos iz osnovne mene od kad sam rodila dozivljava kao zadnju slamku s kojom ce se doc druzit, samo ako valjda stvarno nema s kim drugim. Rodila sam prije 3 god. Da ne kazem da nije niti jednom bila na rodendanu. I sad si je zenska nasla decka i totalno nema vremena da navrati, da se nademo, ma nista...i danas se javi da ce doc "ako stigne jer je u strasnoj guzvi", i jos ja reko nek dopelja decka da ga upoznam jer su zajedno 2 mj (od onda ju nisam ni vidjela) i rekla da ce vidjet..bla bla.. i naravno da nije dosla... E ali kad su oni prohodali rekla mi je da je ona upoznala sve njegove prijatelje i da je cak bila na rockasu od necijeg djeteta (na nasem nije bila!), a ja imam takav osjecaj da je nju sram njega upoznat samnom... Da kazem nismo balavice, blizu trideset_e smo. Ma tako sam se nazivcirala i onak ko da sam u skoli mislim da joj se vise necu javljat, tolko mi je digla tlak! Sori ak vam je tema glupa, morala sam to izbacit! mislim da ona nije prava prijateljica..3 godine djete slavi a ona niti jednom nije dosla na djetetov rodendan..pa ako je prava prijateljica voli ce tvoje djete kao i tebe i nece te zapostavljati... kontam mozda je i ljubomorna na tebe?...jer ti imas sada obaveze,djete ,momka/muza a ona nista od tog i mozda sada mjenja drustvo i zeli nekog pored sebe da bi mozda ostvarila ono sto si ti uspjela a i ona zeljela...kako god je ruzno se ponasa...porazgovaraj s njom ako se ne promjeni onda se i ne brini za nju...
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 0:20:21
|
|
|
|
mm1209
|
To ti nije frendica, slažem se s jagodicom da je možda ljubomorna jer nema takav život kao ti, ali moj savjet ti je da se uopće ne živciras i ne trošiš vrijeme na nju, vjerujem da imaš prijateljice koje te poštuju više i s kojima se viđaš više nego s njom, drži se njih
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 8:38:29
|
|
|
|
mišica 666
|
nije to f od frendice. nemoj se živcirati oko toga ali ako ti je bitna ja bi joj baš sve rekla kako se osjećam pa ako će se malo potrudit super a ako ne nek prošeće...
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 8:45:40
|
|
|
|
mamice
|
Pusti ju nek ona tebe izbjegava a ti uzivaj u svojoj obitelji
< Poruku je uredio mamice -- 16.5.2011 8:47:35 >
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 9:23:47
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamice Pusti ju nek ona tebe izbjegava a ti uzivaj u svojoj obitelji bolje je i da je izbjegava zbog svoje ljubomore i bezobrazluka nego da gleda da joj pokvari vezu zbog ljubomore..od tvog posta sam procjenila da si ti bolji covjek od nje i da trebas sebi traziti bolju prijateljicu na istom nivou.. a snjom povrsno...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 16.5.2011 9:25:50 >
|
|
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 10:03:10
|
|
|
|
Točkica28
|
činjenica je da ja odkad imam bebu imam i nekolicinu novih prijateljica koje takoder imaju bebe jer imamo hrpu zajednickih tema.isto tako mi je jasno da sam se udaljila sa frendicama koje nemaju djecu jer ja njihom tempo nemrem i ne želim pratiti.i mislim da je to normalno, bas sam neki dan rekla best frendici da bumo sve to nadoknadile kad i ona rodi bebicu, pa bumo opet na istpj valnoj.
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 10:54:03
|
|
|
|
chichina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 činjenica je da ja odkad imam bebu imam i nekolicinu novih prijateljica koje takoder imaju bebe jer imamo hrpu zajednickih tema.isto tako mi je jasno da sam se udaljila sa frendicama koje nemaju djecu jer ja njihom tempo nemrem i ne želim pratiti.i mislim da je to normalno, bas sam neki dan rekla best frendici da bumo sve to nadoknadile kad i ona rodi bebicu, pa bumo opet na istpj valnoj. potpisujem. imam i ja jednu frendicu još iz osnovne škole koju sam dugo godina smatrala najboljom a onda nas je život odvao različitim putevima. ostale smo mi u kontaktu, vidimo se tu i tamo ali jednostavno više nemamo zajedničkih tema-već odavno. ja sam počela raditi-ona je još studirala i ludovala, ja sam našla ozbiljnu vezu-ona je i dalje studirala i ludovala, ja sam se udala i rodila-i dalje studiranje i ludovanje. sad je ona našla ozbiljnu vezu i više nema vremena ni za one rijetke kave koje smo imale. al nije me briga, ne smatram je više najboljom već samo dragom starom prijateljicom.
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 16.5.2011 11:40:53
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 činjenica je da ja odkad imam bebu imam i nekolicinu novih prijateljica koje takoder imaju bebe jer imamo hrpu zajednickih tema.isto tako mi je jasno da sam se udaljila sa frendicama koje nemaju djecu jer ja njihom tempo nemrem i ne želim pratiti.i mislim da je to normalno, bas sam neki dan rekla best frendici da bumo sve to nadoknadile kad i ona rodi bebicu, pa bumo opet na istpj valnoj. Moja naj frendica (ja sam joj vjenčana kuma) je rodila kada je imala 24, ja 23...ja sam taman završavala fax, tražila posao i kako je njen mali rastao, tako sma ja sve bila zaposlenija i sve manje imala vremena za nju....Dolazila sam na svaki njegov rođendan, njen rođendan, 1 mjesečno smo izašle van u šetnju, ali mogu reći da smo se udaljine u odnosu na ono prije, a sad pogledam, zapravo smo živjele svaka svoj život...Ona mi je jednom rekla i zo joj nikada neću zaboraviti jer je bila poštena i realna: "Znam da sad nemaš vremena da se družimo kao prije, ali vidjeti ćeš kada i ti budeš imala djecu, lakše će nam biti družiti se"....Drugo dijete je rodila 7 mj prije neg ja Jana i sada vikendima uživamo na plaži dok nam se djeca igraju mi čakulamo, sunčamo se i tračamo....Naše prijateljstvo, iako ne tako intentivno, NIKAD nije došlo u pitanje i traje već 20 godina..... Životne situacije nas rastavljaju, svako ima svoje probleme, posao, manjak vremena, ali ako su prijateljstva prava, tada se ona samo malo udalje, ali NE NESTAJU....MIslim da svi trebamo imati razumijevanja i oni koji imaju djecu za samce i oni koju su bez djece za obiteljske ljude.... A Točkicu ću potpisati-na porodiljnom sam ja doživjela da su se frendice bez djece udaljile od mene (kao ja nekada od moje H. iz gornje priče), ali sam upoznala brdo novih ljudi i pojačala prijateljstva s nekim curama iz djetinjstva koje su isto bile na porodiljnom....
|
|
RE: Jesu li vas prijateljice zapostavile? 19.5.2011 11:34:33
|
|
|
|
ginger
|
na žalost mislim da se svi znamo naći u takvoj situaciji , kad prevladaju drugi interesi neki dragi ljudi više ne budu u prvom planu. Ipak pravi prijatelji će to ostati i u promjenjenim okolnostima . Kad se ima volje uvijek se nađe i vremena i uspije se nešto dogovoriti, makar dogovori trajali tjednima. Ponekad je potreba neke ljude izbrisati iz svog života i više se ne zamarati njima . Tek vrijeme pokaze nečije pravo lice. Svako zlo za neko dobro. Treba se veseliti novim prijeteljima koji se kroz život steknu
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!