Fever -> RE: kolki su istinski vjernici hrvat (5.6.2011 9:34:32)
|
IZVORNA PORUKA: Bebys cuj zivot je u hr. jako tezak financijski a zato nije kriva crkva od tuda ti POLAZI SVA NERASPOLOZENJA I RUZNA RAZMISLJANJA JER COVJEK KADA NEMA LOVE SVE MU IDE NA ZIVCE...sto je donekle i normalno... isto mi nije jasno zašto si otvorila ovu temu, radi podizanja tenzija....ali uglavnom VI šta ne živite odi NE MOŽETE doživit kako je ljudima, pogotovo mladim obiteljima kojima nema NIKO da ih pogurne, iako se većina kaći na nasljedstva, rijekto ko može svoje uzet, ali eto ja i mm smo jedni od njih koji smo SNAĐI SE DRUŽE, nego dignemo kredite i onda svaki dan hebeni euro i franak skače, a plaća niotkud.... Tila san reć, da u nas ljudi JAKO teško žive i jedva, a crkva iz proračuna ionako sje***og grabi 20 milja kn i više jer neznamo, UZIMAJU od ljudi, nameću politiku onih koji im daju i još nabijaju grižnju savjesti! Ja u Boga virujen, i znan da Njega nema, da nebi bilo ni mene, ni moje sriće najveće M, ali u Crkvu ko instituciju sve manje, a u drugim državama crkve ne financira država, što je po meni i skroz normalno!
|
|
|
|