zuti.leptirić -> Ja sam "andela1" (18.6.2011 22:20:08)
|
Pozdrav svima! Vidim da je ovdje na rr jako trazena osoba pod nickom andela1... Evo, da vam rijesim muke, reci cu vam da sam to ja. Prvo, znajte da se mjesecima ne mogu ulogirati na ovaj forum [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Drugo, ovaj nick tj. profil imam tek nekoliko dana (mozete provijeriti u mom profilu), sto znaci da nisam osoba koja ima dva profila istovremeno. Zelim najprije zahvaliti svima koji me traze, prozivaju, provociraju i izazivaju na debate .(nije me lako isprovocirati, pogotovo na određene teme) Isto tako zelim razjasniti neke stvari; - stojim čvrsto iza svake svoje izjave i stava (dok sam bila „andela1“-mogu ponoviti ako vas nesto određeno zanima...) -ne bojim se nicijeg prozivanja -kao sto neki tvrde da me znaju, nitko , ali bas nitko me ne poznaje niti zna bilo kakvu informaciju o meni. -nemam nikakvih anketa ( jer kao sto napisah, mjesecima se ni nemogu ulogirati na rr) moram isto tako spomenuti da, nekolicina vas koje me zestoko trazite, a znam da ste me zapamtile jer sam po nekim stavovima drugacija od vas, nije u redu da omalovazavate, izrugujete se i slicno tome...Lako je kad hrpa vas protiv jedne,jel da? Nemojte misliti da sam citajuci ankete i neke teme sjedila iza kompa i smijala se, nego, upravo suprotno- zgražala sam se.... Nisam mogla vjerovati da, ovdje na rr, postoje takozvane pametne,profinjene dame,zene i majke, koje se bave tuđim zivotima, stalnim izazivanjem na tenzije i zustre rasprave...Mislila sam si „Bože, zar je ovim zenama toliko dosadno u zivotu???“ Ovim „otkrivanjem“ zelim samo da znate da sam ja,pod vama znanim imenom „andela1“, samo zena i majka kao i sve vi, ovdje dolazim radi tema koje me trenutno zanimaju zbog djeteta, a ne jer mi je dosadno i jer se zelim svađati..(i popovati o vjeri) Mogla bi svasta napisati za određene osobe ovdje, ali, nisam ja tako loša, i ne zelim na takav način griješiti.. Nisam ja takva čudakinja kao sto vas većina misli. neznam zasto vam nekima smeta moja ili bilo cija vjera, neznam cemu stalno ankete o tome, zasto stalno izazivanje kad se dobro već zna da toj temi nikad kraja i da svatko ima svoj stav, ma tko sto rekao... Kad sam tek pocela postati, zbog razlicitijeg razmisljnja od vecine, osjetila sam da nisam dobrodošla i da se ne isplati raspravljati jer se sve izjave izvrću i krivo shvaćaju. ne planiram se vise javljati ovdje, ocekujem sad paljbu, al nema veze...(bar izbacite frustracije..) I da!, osjećam se vrlo počasćeno sto je čak i ANKETA otvorena u moje ime. Zelim svima svako dobro sada i zauvijek, cuvajte zdravlje, vase anđele, i obitelj-to je najvaznije ! E da, i jos važnije; BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!
|
|
|
|