MissMolly -> RE: Razlika u simptomima (30.7.2012 14:58:57)
|
Nemam pojma zašto. Sumnjam na stres [sm=zmeden.gif] Teško mi izvade krv i odgađala sam vađenje hormona – ali evo, pripremam se da 07.08. idem vaditi na 22. dan ciklusa, a držim figu u džepu da hormone za 3-5. dan ciklusa neću ni trebati vaditi. Oduvijek (nakon prestanka pijenja kontracepcijskih) sam imala 28+, ali došle bi nakon 30-32 dana. Onda, prva tri ciklusa nakon poroda pila sam oko 6 mjeseci kontracepcijske tablete Yaz. Nakon prestanka, ciklusi su varirali 30 - 50 dana, ali ispad od 50 dana svaki drugi mjesec. Na ginekološkom pregledu gin (ne moja redovita) mi je propisala na 3 mjeseca terapiju Duphaston tabletama (ali spolne hormone mi nisu tada kontrolirali). Nakon ta tri mjeseca Duphastona mjesečnice su još manje redovite - prosječno 42 dana, ali bude i 60+ dana. Kako želimo biti roditelji opet, zadnja tri ciklusa radim ovulacijske testove - od tri ciklusa (42,42,46 dana), sva tri sam imala ovulaciju prema trakicama, još mi je u zadnjoj na gin pregledu rečeno: da je fiziološki sve u redu, te da je O bila sigurno (žuto tijelo?) - i taj zadnji ciklus sam ostala trudna, međutim 46 dana od dana zadnje M imala sam spontani. E sada, da li je stres uzrokovao poremećaj ili što, ne znam još. Muči me zašto sam pristala piti Duphaston – prvi dio ciklusa je meni produljen (O ide 27.dan, odnosno 22.dan od kada pratim), pa ne znam zašto sam morala piti Duphaston? Soc. gin se ni ne javlja na telefon, ako nisam T, nema šanse da dođem na red prije sljedeće godine, a da bi privatnog pitala, čekam plaću[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|