glagla -> RE: Razlika u simptomima (28.9.2012 0:00:51)
|
Evo da napišem i ja neke simptome koje mi sada ne daju mira. Trudim se ne mislit na njih , ali ne mogu pa evo da podjelim to sa vama drage moje .. Po sluzi sam pretpostavila da mi je plodni dan bio 12 dc..13ti i 14ti dc nisam imala ljepljivu sluz,al imali smo odnose 13 i 14 dan (trudili smo se [sm=smiley1.gif] i to dobro) . 16ti dan dobivam booool ,užasno me bolilo,toliko da sam taj dio dana morala hodat savinuta ili samo ležat. Nakon toga dobivam iscjedak bijele boje (bez mirisa). Sada mi je 20ti dan i još imam taj iscjedak,stomak kao da imam nekakav pritisak,bradavice lagano osjetljive. Mislim dali je neko ima slično iskustvo i vidio [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley1.gif] . I imam još jedno pitanje...u 4 misecu mi je [sm=hudicek1.gif] kasnila 10 dana,imala sam sve simptome trudnoće ,metalan okus u ustima,mirisi su mi smetali,povračalo mi se...Kupim test dva dana nakon šta mi je kasnila,ono test negativan . nakon 10 dana dobijem obilnu i bolnu vješticu,punu ugrušaka,ali bio je tu i neki sivi komad ne znam čega.. sad pretpostavljam možda je bila biokemijska,al test je bio negativan. Dali je moguće ako je i bila biokemijska da test pokaže negativno? ili je i kod biokemijske isto pozitivan?
|
|
|
|