Pilić -> RE: Razlika u simptomima (10.11.2011 5:41:42)
|
Ej draga, oprosti što se ništa ne javljam ali sam u komi... Trebala bih spavati a prodajem zjake. Zvala sam ti ja ginekologicu u ponedjeljak zbog tih bolova. Veli neka dođem na pregled, pregleda me i kaže nije upala jajnika niti mjehura i pošalje me vaditi betu, beta na kraju pozitivna tako da sam za sada trudna ali je jako niska i kaže mi ginekologica da se ne rastužim ako bude spontani ili da bi mogla biti i vanmaterična i pošalje me opet vaditi betu. Za sat i pol idem vaditi krv. Rekla je da treba biti duplo veća tako da sam do 14h, kad ću ići po nalaze, u neizvjesnosti. Žao mi je što nećemo skupa napraviti test, sad mi je žao što sam uopće išla k njoj, što nisam potrpila bol i pričekala da vidim što će biti s mengom jer ak bi bio spontani, ne bi vjerovatno ni znala a ovak već dva dana muku mučim i strahujem. Držite fige da beta naraste!!!! A tebi Andydea, želim da sutra ne dođe menga, mislit ću na tebe i držati fige da si mi trudna i da test bude pozitivan kad god ga odlučiš napraviti. I sve ostale cure koje to očekujete, od srca vam želim [sm=nosecka.gif]!
|
|
|
|