zvončica1 -> RE: Razlika u simptomima (1.12.2011 14:44:04)
|
Curke pozdrav svima ovdje...imam problemčić i ne znam što da mislim. Ovako ide priča...prije 3 mjeseca sam pila bbromergon tablete jer sam imala povišen prolaktin iako sam prije 4 godine prestala dojiti, nalazi ok, vjerojatno zbog stresa, e sad nakon tih bromergona menga mi se unormalila, konačno i dolazi točno svakih 28 dana što je prije bilo svaka 2 tjedna. prošli mjesec menga tako dođe i traje 3 dana,(i nije bilo tako puno krvi) što mi je bilo čudno jer inače me davi 5-6 dana. e sad MM i ja smo se mazili i nakon toga sam malo krvarila,tj. točkice krvi ništa strašno, i sad eto menga kasni 1-2 nije puno, simptomi kao kad trebam dobit jedino što me baš trbuh ne boli kao inače, malo cicke i ojačan apetit (kojeg inače nemam), jako sam slabe građe.. s obzirom na sve ovo bi mi bilo 3. dijete i bila bi sretna ali nisam sigurna šta je ono krvarenje bilo i dali je moguće da mi je bromergon sve sredio i napokon mogu zatrudnit. prolaktin me mučio i kad smo prije 2 godine pokušavali, nikako, a sad... molim vas da mi netko nešto kaže jer sam očajna, a mislim da mi je još rano za test.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|