Hladna
|
andydea ja bi ti savjetovala da se ljepo opustis i ne razmisljas uopste o simptomima, ja sam prethodni mjesec imala sve moguce simptome, muka mi je bilo, temperatura na vecer bila i do 37,4 , bolovi u trbuhu, u krizima, umor, stalno pisanje, povecan apetit, gadenje odredene hrane, a cim sam ugledala minus na testu istog trena su svi simptomi nestali... Ja mislim da se sve mi previse opterecujemo simptomima i od tolike zelje tjelo nam i salje neke simptome koji su tu samo zbog nase zelje i tada nam tjelo nije opusteno vec smo cjele napete zbog pracenja svake sitnice i onda se na kraju razocaramo.. Opusti se addydea, ne razmisljaj o tome i vidjet ces da ce se uloviti.. Ja sam sa sinom ostala trudna bez da smo radili na bebi , nismo ni pazili ni radili na tome, nisam imala bas nikakve simptome, nisam ni pratila jer nisam tad opce ni planirala ni razmisljala o tome, cak ni kad mi je kasnila dan dva opce nisam ni pomislila na trudnocu, al negdje peti dan kad je kasnila nekoako sam bila sigurna da sam trudna -tako je i bilo a nisam imala nikakve simptome, dosli su tek nakon 2 tjedna ..... Tako da opusteno, uzivaj, zabavljaj se sa svojim muzem ... Ja sam isto 3 mjeseca stalno u tome hoce li se uloviti ili ne i odustala sam, sad vise ne zelim stalno razmisljat hoce li ili nece jer ako cu svoje tjelo stalno drzat u grcu i razmisljat stalno jel je il nije od toga nista, a i dragi je vec pomalo nervozan jer ja odma poslje seksa po internetu trazit simptome, mjerila temperature, a toga do sad nije bilo.. Tesko nam je svima cekat , velika je to zelja i tesko je ne obazirat se i ne mislit na to, ali da bi lakse zatrudnile moramo uzivati u svakom danu, raditi stvari koje smo radile i kad nismo planirale bebu, opustit se i samo dozvolit da se desi... Takvo je moje misljenje nakon prve bebe koja je dosla najednom i sad nakon kratkog i neuspjesnog truda.. Andy dea saljem vibrice
|