|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlika u simptomima
8.12.2011 21:08:24   
Pokoyo
Ja mislim da se nemaš što brinuti...ako ti je odma pokazalo drugu crticu to je to,bez obzira što je blijeda,još ti je mala razina bete pa vjerojatno zato.   u svakom slučaju ponovi....i sretno,držim fige  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 176
8.12.2011 21:17:29   
jess
Andyca draga, odi sutra izvadi betu da se ne mučiš s jačinom crtica i da se ne opterećuješ, sutra je petak, a do nedjelje, ponedjeljka je još daleko, a ti si budeš samo razbijala glavu što je i o tome razmišljala, ovako ćeš odmah znati jel sve u redu i što možeš očekivati. Ja se nadam samo najboljem !
Meni danas u trgovini popodne bilo tolko mučno da sam morala izaći na zrak.
Pokoyo, bole me križa i prepone, mišići na nogama i rukama, što mi se nije događalo prijašnjih mjeseci, a imam i žućkasti iscjedak, on mi se znao pojaviti prije user posted image prijašnjih mjeseci,danas mi je tek 8dpo, do prije dva dana nikakvi simptomi, a sad čudo kolko ih je. Cice osjećam da su pune i bole na dodir,al nisam primijetila da si bile natečene, više su napete

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 177
9.12.2011 9:31:21   
LorVer
Andy ne znam kolko te mogu utjesiti ali i kod mene je prvi test pokazao samo laganu drugu crticu, a vec drugi dan je bila ona druga jasno vidljiva. zato ne brini nego uzivaj, sve ce biti u redu.user posted image user posted image user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 178
9.12.2011 19:01:07   
andydea
LorVer nekako mi je sad lakše...hvala ti....meni je bitno da menge nema....samo se bojim da ga opet ne izgubim kao prije 3mj.zakašnjelom mengom,a test bio pozitivan....to me strah...glava me užasno boli danima,umorna sam i iscrpljena....i dalje imam gusti bijeli iscjedak...bol i kao grčenje kukova....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 179
9.12.2011 19:25:51   
mala pcelica
andy malo uspori ,nemoj se previse naprezati user posted image
ja sam prvo kupila onaj test od 20kn i uradim ga a ono druga crtica na jedvite jade vidljiva,odem do ljekarne i pitam zenu sta misli dal je to to ,ona se odvalila smijati i kaze da kako ona misli da jeste...da bi bila sigurna uzmem jos jedan test od 100 kn i dodjem kuci i u radim kad ono ogromni plavi plusić user posted image tako da mislim da je test ok nema veze sto je crta blijeda...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 180
10.12.2011 17:42:51   
andydea
Curke evo da javim nove simptome....užasno mi je zlo...od jućer navećer,ali ne mogu povraćati...cice su mi napete,imam jake glavobolje ali ne konstantno(obično u većernjim satima)...križa me bole i kao da me u par navrata grči maternica....još sam na ovoj temi,jer nekako još ne vjerujem da sam trudna...mislim zabrinuta sam....sutra ujutro ću ponoviti test,i nadam se da ću se onda razuvijeriti....držite mi fige....mada osjećam se ko trudnica user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 181
11.12.2011 6:40:17   
andydea
Eto imam simptome TRUDNICEuser posted image i velikiuser posted image .....to želim od srca svima vama....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 182
11.12.2011 10:13:08   
Hladna
Cestitam Andy user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 183
11.12.2011 13:18:00   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andydea, od user posted image ti čestitam na user posted image !
Sad se opusti i uživaj u maloj bubici koja se razvija u tebi. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I javi kako su ti cure reagirale kad si im rekla da će postati velike seke. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 184
11.12.2011 13:47:16   
Riza
Draga Andy....još jednom čestitam....tako sam sretna zbog tebe..a evo sada i ti možeš predahnuti jer....TRUDNA SIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uljepšala si i moj dan..
šaljem tebi i tvom anđelu puno pusa i zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 185
11.12.2011 17:17:52   
andydea
Hvala vam cure ...vi ste najbolje i bez vas ovo ne bi uspijela....curkama kao i svima(obitelji)reći ćemo za Božić...mislim da će im to biti najljepši poklon....user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 186
11.12.2011 18:28:36   
Pokoyo
Znala sam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam i uživaj u predivnih 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 187
12.12.2011 19:57:34   
Pokoyo
Evo ja čitam ovaj članak i nemogu prestat plakat http://www.24sata.hr/sudbine/rodila-je-na-straznjem-sjedalu-tata-pregrizao-pupcanu-vrpcu-245901 Gledaju me na poslu kao da sam luda user posted image  Hormoni mi divljaju,a danas je MM bio cijeli dan doma tako dam sam se probudila u 11 i opet spavala od 14 do17,nesjećam se kada sam toliko,i sada bi bez problema opet u krevet user posted image

Čovjek koji nema puno želja, lako ostvaruje svoj cilj.

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 188
13.12.2011 20:11:46   
Larisa37
Pozdrav svim trudilicama!
Čitam vas vec danima ali danas me bas ulovila neka depra, onak prava pms-ovska i trebam nekoga tko me razumije.
Trudimo se al nas bebac nikak da se uhvati :(
Zadnju m sam imala 23.11. I u vrijeme plodnih dana smo sebas dali u akciju. Sljedeća treba doci 17. Ili 18.12. No, vrag mi nije dao mira i danas sam popiskila test i - negativan!
Nisam planirala raditi test tak rano ali s obzirom da imam masu simptoma malo sam se rano ponadala. I jedno pitanje: nikada u životu me kicma nije rasturala ko jucer i danas. Da li vam se to događalo?

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 189
13.12.2011 20:14:58   
Pokoyo
jess kakva je situacija kod tebe,ima li simptoma user posted image

Larisa,pričekaj bar da ti kasni jedan dan,i ja se suzdržavam da napravim test a nadam se da neće doći user posted image  15.12,možda ti je malo rano....mene isto full leđa bole,imaš li kakve druge simptome...nadam se da jesi user posted image  samo se ne živciraj i pričekaj još malo

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 190
13.12.2011 20:27:21   
Larisa37
Uh, to čekanje nas pojede!
Od ovulacije su mi cicke ogromne, al mi bradavice nisu potamnile, grudnjaci svi kao da su premali. Umorna i spavala bi stalno! I jucer dragi i ja hodamo po ducanu, ja jedva idem kak me leđa bole i odjednom skuzim da je nest izletilo, odjurim u wc mislec kak je m uranila a ono gaćice mokre od bijelog iscjetka. Danas ista stvar. Ne znam sta bi to moglo značiti??? A imam i lagana grceve povremeno, ko da cu procurit. A ti?

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 191
13.12.2011 20:33:38   
Pokoyo
Po svemu sudeći imaš dosta simptoma user posted image  i mene leđa ubijaju,jajnici a pogotovo lijevi,sise su mi ogromne a bradavice duplo veće kao da nisu moje user posted image  i to već petnaestak dana,i iscjedak imam....sačekaj još malo,držimo ti fige da i ti imaš najljepši Božićni poklon user posted image user posted image user posted image  još samo par dana user posted image user posted image

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 192
13.12.2011 20:48:42   
Larisa37
Hvala ti oduser posted image user posted image
Držim fige da cim prije ugledas plusic!!
Ak bude kakvih promjena, javim! A treba izdrzati jos par dana!

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 193
13.12.2011 21:13:57   
jess
Djevojke drage evo i mene, nikak da nađem vremena da se javim. user posted image
Ja sam vam sva neka zbunjenauser posted image , obično već tri ili 4 dana prije user posted image meni stiže brljanje, a meni je danas već 13 dpo i nema ničeg, osim povremenih grčenja i to vrlo kratko, inače ovak nemam nikakvih simptoma,osim što mi zna popodne biti malo mučno. user posted image
Gledam testiće i mislim si dal da ga popišam ili ne? user posted image Bojim se da se budem opet razočaralauser posted image .
Da pišam ili ne, 13-ti dan mi je ha curke kaj mislite?

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 194
13.12.2011 21:27:18   
Pokoyo
Larisa i ja tebi držim fige user posted image  javljaj promjene svakako,svi se veselimo novim user posted image  user posted image user posted image

Jess,i ja sam u istoj dilemi,možda da sačekaš do 15,jeli ti tada ne treba doći ako se dobro sjećam?

I ja bi napravila,al me strah malo...

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 195
13.12.2011 21:31:23   
jess
Baš sam u dilemi, meni lutealna faza šeta od 12 do 16 dana, tak da sam okvirno uzela 15-ti dan, ali jedino što mi je čudno to je da sam već trebala početi brljati, a toga neeeemaaaaa...i to mi mami smješak na lice. Sad mi je prekasno za piškiti na t., ujutro jedino, al neizvjesnost bu me ubila.

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 196
13.12.2011 21:31:53   
jess
Pokoyo, a da mi jedan popiškimo sutra ujutro??

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 197
13.12.2011 22:01:35   
jess
I prijavljujem još jedan simptom, obilan bijeli iscjedak, nema spottinga, a sise i dalje bole i bole i napete jako....maby babyuser posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 198
13.12.2011 22:30:55   
Pokoyo
Jeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  maby baby  user posted image user posted image user posted image  ja sam za,sutra ujutro??

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 199
13.12.2011 22:44:08   
Pokoyo
E i ja zaboravih još nešto dodat,zadnjih nekoliko dana gore mi stopala,za poludit,uvečer idem spavat i nemogu zaspat od vrućine,a grijanje neradi,otkrijem se,pa pođem malo pod tuš ali baš ne pomaže...to mi je bilo u prvoj trudnoći,ali pošto je bilo ljeto pripisivala sam to užasnim vručinama pa sam pokušavala spavat sa stopalima zamotanim u mokrom ručniku user posted image user posted image user posted image  baš je bilo veselo

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

iskrenost
troubled

jeste li iskreni na forumu? lako se sakriti iza nicka, iza ekrana, lako je izmisliti potpuno novi identitet

istina, istina i samo istina! (82%)

ponekad nešto "uljepšam" (14%)

ni mama me ne bi prepoznala da vidi što pišem (1%)

divno je što mogu biti netko drugi, tko god poželim (1%)

novi nick i novi identitet najmanje jednom mjesečno (1%)

Broj svih glasova: 146

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!