uspavana -> RE: Mala Marta - veliki borac (16.8.2011 15:35:23)
|
evo mene opet - sutra je kontrola očiju (još jedna), pa ću poslije pregleda pričati s oftalmologicom. Doktorica (odjelna) je danas spominjala neko eksperimentalno liječenje (koje je nama već spomenula oftalmologica ako ova operacija ne pokaže željene rezultate)...tako da molimo da Martine oči budu dobre i zdrave!! Stanje s crijevima i želucom je još uvijek isto... do kraja tjedna će vjerojatno opet ponavljati uzv i rentgen pa će pasti odluka.... Ali ima i dobrih vijesti - ductus botali - šum na srcu koji je prije 3 tjedna bio jako velik i doktorica je rekla da će to trebati kirurški zatvarati se zatvorio sam od sebe skoro do kraja [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Tako da je doktorica rekla da neće trebati zatvarati, da je to riješeno (da se šum više skoro uopće ne čuje) - presretna sam!! još jedno Božje čudo!![sm=smiley1.gif] Hvala vam na lijepim riječima!! Zakon ste!!! I cvrčak hvala na postu - vidjela sam taj članak jučer... i mi jedva čekamo da stavim neke sličice koje će Marta nacrtati za svoje tete s raje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|