mala pcelica -> RE: BB kuca. Marijana pobijednica! (27.6.2011 16:47:55)
|
IZVORNA PORUKA: mm1209 Meni je drago da je pobjedila, a s kim se j... s kim ne baš me briga, a vi koji kažete da su igrali svi prljavo, pa naravno to i jest svima cilj kad dođu u kuću da taktiziraju da bi osvojili pare! Samo je jako tužno da se ju onako izviždali, a svi oni imaju malo više grijeha na svojim leđima samo se za to ne zna jer to dobro skrivaju...Ne kažem da ju podržavam u svemu, ali barem im je sve dane kuhala i pospremala, a oni joj ne žele ni čestitati, još jedan dokaz da su taktizirali... Brendon mi je super, mogao je i on pobjediti...[sm=smiley1.gif] I još jedno, nemojte me krivo shvatiti, ja jednako cijenim i Srbe, Bosance, Hrvate, ma sve, nemam nikakve stvari protiv, ali pogledajmo iskreno: Da je pobjedio netko iz Srbije onda bi Hrvati svi pljeskali, a obzirom da je Marijana Hrvatica svi su je izviždali, nije to bilo samo zbog njenog ponašanja u kući, već zbog ovoga...nažalost ponašali su se kao pravi balknaci....tužnooo Možda sam u krivu, i još jednom ponavljam, stvarno mi je svejedno iz koje je države pobjednik, ali ocito nekima nije... da je tako kao sto ti mislis onda bi izvizdali i horvata,a on je dobio ogroman pljesak kad je izlazio,prema tome nisi u pravu
|
|
|
|