anaxx -> RE: BB kuca. Marijana pobijednica! (28.6.2011 10:13:59)
|
sve razmišljam da li se javiti ili ne na ovoj temi, pa na kraju ipak evo par riječi... iako je ponekad bolje biti tiho... ne podržavam to što je napravila, ali da joj je brak funkcionirao super vjerovatno ni nebi... mislim da je za raspad braka potrebno dvoje... mislim da se naivno zaljubila u kretena koji ju je iskoristio misleći da će na taj način pobijediti ( ili si barem osigurati popularnost i karijeru), je išla je predaleko jer je bila svima pred očima, ali da li je bitno zadite li nešto javno ili tajno ako time nekog povrijedite... svašta se danas radi (i puno gore stvari ) pa se to ne osuđuje jer nismo vidjeli... mislim da je stvarno vjerovala u tu ljubav... namještaljka i gluma? moj prijatelj plovi s njezinim mužem, s njegove strane nije bilo dogovara tipa "Idi i pod svaku cijenu osvoji nagradu", on je bio u šoku u početku... sad više ni on ne zna što bi rekao... kaže da po njoj misli da se stvarno zaljubila... sve u svemu meni je žene na kraju žao i nadam se da će si uspjeti srediti život kako najbolje zna za dobrobit sebe i svojih najmilijih, a posebno male Korine...
|
|
|
|