|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
5.7.2011 10:57:46   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Ja u štiklama od 12cm hodam ko u patikamauser posted image

svaka čast, moj maksimum je nekih 5-6 cm za vjenčanja i posebne prilike...user posted image , ali u tome dobro hodam, ne popikivam se i ne smeta me da cijelu noć plešem user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 226
5.7.2011 12:31:18   
danery
ojla,eto mene...ima koga uopće? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 227
5.7.2011 12:35:24   
mariola
Ej draga evo mene. Udrvenila sam se već na ovoj stolici. Vani je ružno vrijeme pa mi se nije dalo izlaziti, evo maloprije stala kiša i razvedrava se. Na jesen ćemo malo na otok Rab pa gledam hotele.
Šta vi?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 228
5.7.2011 12:39:34   
danery
evo bejb ćori,ja malo tipkam....bile vani,malo u parku,malo se vozikale....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 229
5.7.2011 12:43:20   
mariola
Ja gladna ko vuk.user posted image  Novčanik mi ostao u torbi za plažu. Jutros sam skužila kad sam došla kupit marendu, žena mi dala pa ću joj sutra dati, znamo se a sad bi opet nešto pojela al nemam ni lipe za otić do dućana. sanjam o krokijuuser posted image  imam tu u ladici neku čokoldau ali mi je pretamna i gorka pa mi je fuj. Kopam dalje po ladicama, ništa nema user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 230
5.7.2011 12:46:33   
danery
user posted image user posted image ja pasem neke grancereale kekse,nisu loši user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 231
5.7.2011 12:48:11   
mariola
ih da loši, sve bi mi sad bilo dobro osim ove fuj čokoladeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 232
5.7.2011 12:51:38   
danery
user posted image user posted image user posted image kako si nisi zalihe pripremila,ccc...još se nisi navikla da si user posted image ,ha user posted image
majke ti,kako ti nabadaš u štiklama od 12 cm?? ja bi se polomila na prvom koraku....bilo bi to super gledat,pad sa 2 m visine,kupiš kokice i gledaš user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 233
5.7.2011 12:55:33   
anaxx
ovdje se samo o hrani priča user posted image , ovo je više zalogajnica nego birc... sad moram i ja na marendu.... user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 234
5.7.2011 12:56:28   
mariola
Ahahaahahauser posted image user posted image
Pa ne znam, naučila samuser posted image
Gledam neki dan tri curice nekih 17godina sredile se mačke i odoše u grad i se na 10 cm a jadne ko ćorave kokoši nabadaju. Meni je to baš ružno vidjeti. Brate mili ako ne znaš hodati u štiklama ostavi ih domauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 235
5.7.2011 12:57:04   
mariola
IZVORNA PORUKA: anaxx

ovdje se samo o hrani priča user posted image , ovo je više zalogajnica nego birc... sad moram i ja na marendu.... user posted image

ti bar kuna imašuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 236
5.7.2011 12:58:36   
anaxx
e da si bliže vodila bi te na neku finu marendicu, a ovako...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 237
5.7.2011 13:01:42   
danery
user posted image user posted image user posted image kod anaxx vrijedi ona NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADITI user posted image user posted image
uči se,mariola....user posted image
mene mm neki dan udavio kupovinom ssandala....ajme kakve je gaaaadne kupioooooooo user posted image user posted image user posted image
kud ima papak 46,ko hobit,kud je bijel ko sir,tu kupio neke musavo-krem boje,izgledaju kao aligatorska glava na njegovoj nozi,kao da je neku prepariranu aždaju obezglavio i natakao na sebe user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 238
5.7.2011 13:05:08   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa i si luda, krepajemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anax, pojedi ti duplu porciju svejednouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 239
5.7.2011 13:06:45   
cuba
Ej cureuser posted image  odma ste me nasmijale sa kombinacijom spize i štikliuser posted image user posted image
Ja u pauzi. R spava, prijateljica uspavljuje svoju malenu a mm i njen muž otišli kupiti sve što treba za ručak.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 240
5.7.2011 13:09:43   
danery
pa daaa,aj zamisli kak je meni bilo i to još sa bejb s njim  user posted image
ženo,ona baca dudu i ciči,a on natakao jedne sandale,a u svakoj ruci drži po još jedan model i tipka me tim stopalom koje je obuo i tapka ko balerina s noge na nogu,pruža papčiće onak ko koza i sam se sebi divi KOJE SU LJEPŠE user posted image user posted image user posted image
a ja riknut od smijeha na to,jer je obuo neke bakreno-zlatnog odsjaja....samo sam rekla PA MALO SU GEJ,AL SU OKEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da viš kako ih je brzo šutnuo user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 241
5.7.2011 13:09:50   
mariola
ej cuba, vi to cjelodnevno druženje imateuser posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ja našla jedan jogurt u frižideruuser posted image user posted image user posted image user posted image  preživit ću do ručka (valjdauser posted image )
Uvijek imam nešto za prigrist a danas me baš snašlo i velika glad i prazne ladice i nema novčanikauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 242
5.7.2011 13:12:38   
danery
hebate,mariola,kako je krenulo,ti ćeš još i gaće izgubit pa kopat po ladicama ili krast sa štrikova user posted image user posted image user posted image ajme ja sam zaboravna,al ovo je van mojih moći i tooootalno iznad moje razine senilnosti user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 243
5.7.2011 13:12:40   
mariola
A ludačouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja mrzim ići s mm kupovat cipele, za njega mislimuser posted image
Svaki put mu kažem da bi ih ja do sad bar pet kupila u svakom dućanu mi se barem jedne sviđaju.
Cuba oće muški i kuhat? Šta kuhate?
Ja zaboravila izvadit meso pa ću karbonaru.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 244
5.7.2011 13:13:22   
cuba
Da, mislili su ostati samo sat vremena dok joj muž ode po nalaze u bolnicu ali di će se vraćati ponovno u Sinj kod njegovih sa malenom a već joj je bilo i vrijeme za spavati. Pa smo organizirali ručak, popodne idemo na kavu i u igraonicuuser posted image user posted image

Naletušice šta zbilja gay nije okejuser posted image user posted image user posted image
mariola ti si danas onda u gadnom problemuuser posted image user posted image user posted image  ajde reci ženi u pekari da si trudna dat će ti i gratisuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 245
5.7.2011 13:14:04   
mariola
Ja sam u trudnoći smotanija pet puta više nego inačeuser posted image
Ev srknula ja jogurtuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 246
5.7.2011 13:15:26   
cuba
Nego kako nego će kuhatiuser posted image user posted image user posted image  ja sam za mališe spremila juhicu i meso a oni neka odrade ostatakuser posted image
Nemam pojma šta spremaju, mm me samo pitao jel imamo krompira i salateuser posted image  valjda će neko meso doniti. A s obzirom da njih dvojica mogu vola pojesti mislim da će mi i ražanj nataknuti nasred kuhinje danasuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 247
5.7.2011 13:15:52   
danery
jbg,mm gej očito nije okej user posted image user posted image
jesam ja vama rekla da se na njega zaljepio neki lik s mog faxa dok smo tek hodali user posted image user posted image user posted image
majko mila,udana sam za sex bombu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 248
5.7.2011 13:17:35   
danery
evo budno derle user posted image idem pomalo,dovršit ručak pa dalje na igranac user posted image
pozz svima user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 249
5.7.2011 13:17:43   
anaxx
ajme cure još sam tu, šef me nešto "hitno" trebao... a vi ste lude totalno... user posted image user posted image user posted image  ne mogu se odlijepiti od rr,
danery, bravo za šoping user posted image user posted image , pozdrav....

< Poruku je uredio anaxx -- 5.7.2011 13:18:12 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!