|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Plaza..."
5.7.2011 8:47:33   
Bebys
mariola R voli djecu kaze za sve koje vidi MAMA IDI (vidi) BIBI...toje je beba
ali nije svijesna da sam trudna jer nemam stomaka a vidit cemo kada beba dodje...za sada mi je to sve tesko jer je R jako jako ziva i tesko djete...ali ok valjda ce do tri godine sebi doci bar malo...
trenutno ima crtice koje gleda pa je ok

e da zaboravila sam reci...dok se ja sada ne zaposlim necemo vise tako luksuzno na more i u hr. JER CE STANARINA I TROSKOVI BITI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 201
5.7.2011 8:49:05   
Bebys
i sto mi je najgore od svega imam samo jednu SEKU i ona ima vec preko 30 godina i sada se ove jeseni udaje A JA NEMOGU DOCI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 202
5.7.2011 8:49:44   
cuba
Bebys jako mi je drago da je ovog puta sve u redu, neka tako ostane i do krajauser posted image  Znači još malo pa i uzvuser posted image user posted image
Točno znam kad spominješ selidbu šta to znači i vjerujem da ti je teško ali opet dobro biti će vam puno udobnije i to ćete riješiti prije velike trudnoće da si mirnauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 203
5.7.2011 8:51:04   
Rebeka
Napuštam vas, ako preživim-javim se, a ako ne-znači da su me sredili svjetski...
Uživajte danas

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 204
5.7.2011 8:52:00   
cuba
Joj Rebeka, pazi se, ustroji mališane neka oni tebe paze a ne ti njihuser posted image user posted image
Sretno ti sa njima, pišemo se :-**

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 205
5.7.2011 8:53:13   
cuba
Bebys šta baš nikako ne možeš ići na sekinu svadbuuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 206
5.7.2011 8:54:54   
mariola
Bebys koliko dugo već živite gore? Šta ti tm radi? A i ti si mislila neki posao tražiti pa si ostala user posted image
Pa jel govoriš R da će dobiti seku ili brata? Tonija kad pitaš di je beba on pokaže moj trbuh ljubi ga i maziuser posted image
Cuba ma R će ti biti dobar u jaslicama. Znaš da su on i T isti pa možeš po T zaključit da neće biti problemauser posted image
T se jutros bunio jer su njegove tete na go. Jedva čekam kad će se vratiti...
Seka se konačnospremila i odustala od pira što mi je isto olakšanje da se ne moram mislim oće mi se počet porađat u autuuser posted image
Kupili su kinedrbet, namjestili ga u L sobu, kupila as, kolica ima od L, ko nova su, jako malo korištena skoro nimalo. robicu nešto od male nešto novo i spremna je. Još nikako da je nagovorim da za koji dan mora i torbu za rodilište spremituser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 207
5.7.2011 8:58:24   
mariola
Bebys ajoooooj baš mi je žaouser posted image  pa zar na sekinu svadbe ne možešuser posted image
A ja sam se dok sam studirala toliko seljakala da će mi danas sutra kad budemo renovirali stan teško past čak i radi tog gušta seliti se privremeno u drugi stan.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 208
5.7.2011 9:09:31   
Bebys
mm radi i solidnu placu ima ali ZA OVE TROSKOVE OVDJE...TAMAN KOLIKO CE NAM TREBATI BEZ VISKA DA NEKUDA IDEMO...jer su ovdje stanarine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da te glava zaboli...

seki u svatove nemogu jer je IZNENADA ODLUCILA..a ja nemogu tako kad se neko sjeti doletiti...
prvo trudna sam stomak ce mi biti tada vec velik
drugo selimo se..nema sanse da se nekuda maknem sada
a i ono najgore od svega predala sam dokumente za neke stvari ovdje rijesavam i necu dobiti nazad putovnicu do bozica mozda jer je guzva sa tim papirima i sporo ide...a i trebam zavrsiti neki tecaj jos bi R u vrtic sada u jesen a ja sa stomakom da iskoristim da zavrsim nesto sto mi treba kasnije za posao..

tako da NEMA SANSE DA NEKUDA IDEM DO GODINE U LJETO....i to sama moram skupiti od love koju cu dobivati za djete...da uopce idem u hr...na ljeto...

a sta da im radim tako mi je baja moj napravio isto u 4 mj oni odluce svatove...to je meni nemoguceuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 209
5.7.2011 9:09:44   
anaxx
jutro cure...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 210
5.7.2011 9:12:51   
modesty blaise
jutro i od mene....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 211
5.7.2011 9:16:19   
cuba
Ma da i ja se nadam da će prihvatiti jasliceuser posted image  jučer je već ko mali šerif jurišaouser posted image
Ajde neka se seka napokon spremila za drugu bebuuser posted image  jel se L veseli malom braciuser posted image
Jesi dobila one slobodne dane za svadbu?
Bebys tako to ide u životu, nažalost. Sada misli na svoju obitelj, nova bebica je tu, čeka vas još dosta posla. A seka je isto mogla misliti na tebe, zna da si daleko i da ti nije tako zgodno doći, nemoj se bediratiuser posted image

anaxx i Mb jutrouser posted image
Mb jel vi krećete danas na put?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 212
5.7.2011 9:17:37   
Bebys
jutro vama koje ste dosle..i ja vas pozdravljam moram ici...bog

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 213
5.7.2011 9:20:56   
anaxx
Bebys, gdje točno ti živiš, ako nije tajna?
Naravno da ćeš prvo misliti na sebe i svoju obitelj... paziti na bebu koja stiže... i tvoja sestra čini isto, zato nemoj se uzrujavati, već ćete vi to proslaviti u neko bolje vrijeme!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 214
5.7.2011 9:25:29   
cuba
Cure idem pomalo. Upravo su nam se javili prijatelji da će doći sa malenom za pola sata. Idem malo pospremiti i dovesti sebe u red s obzirom da sam još u noćnoj oblekiuser posted image
Pozdrav svima, guštajte mi, puse klincima :-***user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 215
5.7.2011 9:28:17   
mariola
Bebys slažem se s curamauser posted image
Ajde uživajteuser posted image
Jutro spavalicamauser posted image
L se veseli bratu, ne može ga dočekatiuser posted image user posted image
anax kako dečki? mb putujete?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 216
5.7.2011 9:31:55   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Bebys slažem se s curamauser posted image
Ajde uživajteuser posted image
Jutro spavalicamauser posted image
L se veseli bratu, ne može ga dočekatiuser posted image user posted image
anax kako dečki? mb putujete?

mariola moji dečki su ok. jućer smo im napunili bazen na terasi pa su uživali... nije više popodne bilo vrijeme za na more... danas je u vrtiću bilo sve ok, bez suza... user posted image
kako ste vi... kako je T u vrtiću... vidim da kod vas pada od jućer... tu je jutros nešto počelo...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 217
5.7.2011 9:34:20   
Bebys
IZVORNA PORUKA: anaxx

Naravno da ćeš prvo misliti na sebe i svoju obitelj... paziti na bebu koja stiže... i tvoja sestra čini isto, zato nemoj se uzrujavati, već ćete vi to proslaviti u neko bolje vrijeme!

3000 km daleko od Osijeka grad na sjeveru Svedske...kada udjes u SWE jos 1000 km najmanje do mene...user posted image pozzzzzzzzzzzzzzzz

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 218
5.7.2011 9:38:51   
mariola
Cuba nema mi šefice sutra dolazi pa ću sutra znat jel me pušta na go ili ću se ja sama pustit na bolovanjeuser posted image
Anax bili smo mi jučer na plaži super je bilo, noćas je počelo padati i još uvijek pada mada puno manje nego jutros. Ne vidim trenutno Lošinj pa ne znam jel nam dolazi razvedravanje od tamouser posted image
T mi je dobro, malo mi kašljucauser posted image  a i jutros se bunio na vrtić jer mu nema njegovih teta. Al dala sam mu neku igračku pa mi je rekao da mogu ićiuser posted image
mm i ja danas idemo u Zd, moramo nekih stvari kupovat za kuću. A i snimila sam u aveniji mode u mercatoru od guessa jedne dobre sandale pa čekam kad će ih snizit malo da ih kupimuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 219
5.7.2011 9:40:17   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Bebys

3000 km daleko od Osijeka grad na sjeveru Svedske...kada udjes u SWE jos 1000 km najmanje do mene...user posted image pozzzzzzzzzzzzzzzz

mislila sam točno na ime mjesta/grada gdje živiš, jer ove jeseni vjerovatno idemo do svojih prijatelja u Skillingaryd, Vaggeryd pa me zato zanima...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 220
5.7.2011 9:44:34   
Bebys

IZVORNA PORUKA: Bebys

mislila sam točno na ime mjesta/grada gdje živiš, jer ove jeseni vjerovatno idemo do svojih prijatelja u Skillingaryd, Vaggeryd pa me zato zanima...
800km jos ili cak 900 gore prema sjeveru...ali sada neznam vise kada se preselimo gdje cemo biti...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 221
5.7.2011 9:46:05   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

A i snimila sam u aveniji mode u mercatoru od guessa jedne dobre sandale pa čekam kad će ih snizit malo da ih kupimuser posted image

ej, tu smo slične (samo nam je izbor različit user posted image )... ja sam neki dan, nakon dugo snimanja user posted image , kupila cipelice u Camel-u snižene s 829.00kn na 285.00kn... prvo su bile snižene 30%, pa još 50% user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 222
5.7.2011 10:02:04   
mariola
Ove moje su 1350kn pa se nadam barem na 1000kn da ih spuste danasuser posted image
Idem zavirit na stranice da vidim jel spominju šta taj popustuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 223
5.7.2011 10:12:40   
anaxx
ovo su meni već druge koje sam tako u istoj trgovini snimila i kad ih tako spuste ne mogu da ih ne uzmem...  user posted image  uz to su super udobne... nisam ja za štiklice...user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 224
5.7.2011 10:29:50   
mariola
Ja u štiklama od 12cm hodam ko u patikamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!