Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 11:08:46
|
|
|
|
m600
|
meni je to pretjerano mislim da se dijete od 10 godina ima itekako čime zabavljati od pijenja koje kakvih shakeova i dizanja utega nek to radi kad bude imao 18
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 11:10:30
|
|
|
|
njanja
|
slažem se s m600... ako se već treba baviti sportom, mogli su ga dati na plivanje ili atletiku koje su idealne za djecu te dobi
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 11:18:27
|
|
|
|
anaxx
|
ma i ja se slažem da je bolje da se dijete prvo naigra, a kasnije nek bira što mu paše, ali pitam se da li bi tako rekli i da je umjesto sporta i tih silnih mišića u prilogu bilo dijete koje recimo s 10 god. savršeno svira klavir? talent je jedno i drugo i za jedno i za drugo trebaju sati rada.... umjesto igre...
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 11:34:15
|
|
|
|
Mašaaa
|
Nadam se da uživa u tome. Da ne radi to samo zato što starci traže od njega. Talenata i radnika je bilo uvijek. Važno je ne pretjerivati.
|
|
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 11:38:49
|
|
|
|
cuba
|
Zavisi. Od moje bivše šefice malena (sada kreće u prvi srednje) se od svoje treće godine bavi gimnastikom. I u tome je i više nego izvrsna. Osvaja medalje, prva mjesta gdje se god okrene. Sljedeće godine ide na prvenstvo kao predstavnica Hrv. Ali to dijete je od 1-8 raz oš bilo odličan đak, sve 5,0. Trenira svaki dan po 5h, sada ljeti ujutro od 8-20h. Ali, nju to ispunjava. Ona se u toj dvorani osjeća bolje nego igdje drugdje ili radeći bilo što drugo. Osobno mi je draže kad djeca treniraju gimnastiku, atletiku ili neki drugi sport nego vidjeti 10-godišnjaka sa napumpanim mišićima.
|
|
RE: Da li je ovo pretjerano? 19.7.2011 12:11:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mislim slično cubi.. nekak bi opravdala malu "encklopediju" kaj ima 8 godina i maturira ili nekog malog glazbenika..nego ovo iz članka..ali ko zna možda je i to sve "mučenje"
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!