|
Cetvrti tjedan, krvarenje 19.7.2011 12:46:50
|
|
|
|
galebica
|
Ovako, par dana nakon izostanka menge, uradila sma kucni test, pozitivan. Nakon toga pocinjem osjecati laganu napetost u donjem dijelu stomaka, te povremene bolove( vise kad se krecem), te odlucim otici kod gina, koji je rekao da sam suvise rano dsla, te uopste nije reagovao na pomen bolova( iko sam ranije imala vec dva spontana, u petom tjednu oba). Umjesto toga, napisao je nalaz, endometrij jako zadebljan, cavum prazan( dakle, ne vidi nsita), i narucio me za 10 dana na kontrolni UZ. Naravno, uradim odmah bolnicki test, i on pozitivan. Ok, odme malo na more, kupala se, brckala, kao da mi je godilo, uvecer osjetim kako mi nesto skvasi kupaci...dodjem u kupatilo, crna fleka, obrisem se, crvena krv. Istusiram se, presvucem, ponovo obrisem, opet crveno. Naravno, odmah dodjem kuci i legnem, to je bilo sinoc. Danas osjetim lagane bolove ako se vise krecem, kao pred menstruaciju su ali dosta blazi. Mirujem, i cekam popodne, kad ce gin otvoriti privatnu ordinaciju( onim mesarima u bolnicu vise ne idem, jer cekas po pola dana i na raju te i ne obrade kako treba). Ali, tako tesko je cekati do 17 sati...ima li ko iskustva s ovim? Sta bi gin mogao reci, mislim da je za implantaciju kasno i da je trebalo biti vec ranije, ali opet, ko zna... Da, smedji iscjedak je tu, ali ne izlazi sam, vec kad piskim i obrisem se, tad ga ugledam, ili ako brisem onako, tek da vidim, smedje je...
|
|
|