Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 28.7.2011 22:00:43
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 28.7.2011 22:57:46
|
|
|
|
ELISABETH
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 7:24:46
|
|
|
|
semperdrito
|
jeeeeeeeeeeeej! čestitam vam i želim ti mirnu i ugodnu trudnoću!
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 7:55:38
|
|
|
|
Puli
|
Javljamo se udvoje Srcek kuca, od srca čestitamo,miruj i mazi bušu da mrvica naraste u veliku bebolinu
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 8:24:23
|
|
|
|
galebica
|
Hvala cure, super ste podrska, ne znam kako bih da vas nisam citala, nekad se smijala, nekad na neki post pllakala, uglavnom, druzimo se i dalje A mogle smo i na sladoled Nego, u onom silnom strahu zaboravih doktorici spomenuti da obrati paznju na nalaz urina gdje pise da ima dosta bakterija. pa mene mozda stomak boli od urinarne infekcije, a ne maternica ili jajnici? Inace sam sklona tim infekcijama i bez antibiotika ne prolaze, a sad nemam pojma sta smijem uzimati pa pijuckam caj, utoplila se toliko da mislim da cu krepati od vrucine( inace sam uvijek gola, ali bas gola, samo gacice i potkosulja kad sam u kuci, a sad gacice poduplala ). Poslala sam poruku kolegi ginicu da ag pitam, pa sad cekam odgovor uz uvin H( blagi, jer ne znam smijem li i toga piti). Hm, smijesno, nikad mi nije bilo muka, sve one dane dok sam strahovala i molila Boga da osjetim te proklete/blazene muscine:) a sinoc me probudise u pola 3, morala sma ustati da nesto malo gricnem i skuham sebi caja Macka me tako blijedo gledala, vjerovatno je mislila: ma koji vrag se ti sad motas po kuci, ovo je MOJE vrijeme, hahahaha.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 8:32:46
|
|
|
|
vila_7
|
galebice eto vidis da je sve OK! Nego nemoj se zafrkavati nego lezi i miruj ako moras, i nema ovaj put pizze na planini! (sad bih trebala onaj smjesko sto prijeti prstom )
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2011 8:50:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 9:48:09
|
|
|
|
galebica
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 galebice eto vidis da je sve OK! Nego nemoj se zafrkavati nego lezi i miruj ako moras, i nema ovaj put pizze na planini! (sad bih trebala onaj smjesko sto prijeti prstom ) Nema A bila je dobra, uhhhh, ta pizza ima poseban okus, ma kud mi je spomenu Zapravo, mogla bi bilo kakva sad, u stvari...gladna sam a mame mi jos nema da mi donese/pripremi dorucak( aham, sad sam malo pi.dava )
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 9:56:24
|
|
|
|
larousse
|
za . A što se tiče ovoga: IZVORNA PORUKA: galebica Poslala sam poruku kolegi ginicu da ag pitam, pa sad cekam odgovor uz uvin H( blagi, jer ne znam smijem li i toga piti). meni su savjetovali ne uvin h čaj nego brusnicu, encianovu, jače koncentriranu, imaš u dm-a i u ljekarnama to kupiti. Samo pazi i sa tim čajem, do 2 litre dnevno. Mene mučile upalice kroz trudnoću, uzela bi brusnicu, pijuckala dva dana i super. Još jednom čestitke i drži se!!!
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 10:10:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Ne pij uvin čaj ni pod razno!!!Medvjetka u uvinom čaju izaziva kontrakcije maternice i uvin čaj je ZABRANJEN u trudnoći.Kupi brusnicu i naljevaj se do mile volje.Moguće da te trbuh boli i od toga kaj piješ uvin
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 13:08:20
|
|
|
|
Juanita
|
tako je NE uvin čaj!! brusnica čaj ili sok, ili imaš kupiti u skoro svakom supermarketu NEoljuštene zobi, i nju kuhaš dvije žlice na 8 dcl i to možeš piti koliko želi.. uklanja bakterije iz mjehura sigurno.. potpuno neškodjivo. meni je isto u prvoj T bilo kroz cijelu T urinarnih infekcija, kroz ovu drugu hvala Bogu nemam.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 16:49:30
|
|
|
|
ruwenzor
|
IZVORNA PORUKA: Juanita tako je NE uvin čaj!! sretno!!!!
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 29.7.2011 17:47:04
|
|
|
|
heda
|
navijam za malo srce nek samo i dalje tako snažno kuca
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 30.7.2011 14:05:04
|
|
|
|
galebica
|
A ne, cajeve vise ne pijem, javio mi se gin i rekao da smijem manju dozu ampicilina, i zaista bolovi su manji. Umjesto caja pijem vodu, mnooogo vode. E da, toliko sma zeljela ove mucnine, ali mislim da sam u ova dva dana nadoknadila sve za svih 6 tjedana Nije mi ni tesko, samo se nasmijesim kad me pocnu bas muciti:) I uzmem papati nesto malo, naravno.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 31.7.2011 11:11:17
|
|
|
|
lilia
|
Sretno i od mene.
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 31.7.2011 15:05:37
|
|
|
|
m600
|
o kako lijepe vijesti baš sam sretna
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 31.7.2011 16:47:12
|
|
|
|
galebica
|
Kako tek ja Heh, mada mi s edanas strasno islo na planinu, odlucila sma da se jos malo mrcinim po krevetu i ne mrdam nikud
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 8.8.2011 8:23:12
|
|
|
|
galebica
|
Par tjedana mira, prije nekoliko dana sam pobjesnila( moja tema: grizem i na muhe lajem), jednostavno toliko nervozna sam bila da nisam mogla uticati na to. Prije dva dana lagani bolovi pri dnu stomaka, onako kao na pocetku ali mnogo manji, kao pred menstruaciju...jucer grudi ne bole, mucnine svakako nisam ni imala neke vrijedne pomena, a jutros: opet malo smedje. Jedna kap dok sam se prala, ali sasvim dovoljno da me opet uzbuni i digne paniku. KOntrola je tek u cetvrtak, bolova nemam...grudi i dalje ne bole, muka i dalje nije, ah, da napomenem, jucer sam trebala dobiti mengu po terminu...moze li to imati nekog uticaja? I dalje sam na utricima i progesteronu...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 10.3.2012 21:44:24
|
|
|
|
galebica
|
A valjda je red da se javim Jos smo u komadu, i cekamo par dana, ali cini mi s eda on vis ene zeli cekati, tako me udara da sve odskacem od kreveta...naravno da nisam mirovala onako kako su mi predlagali, ali jesam po potrebi, sto je znacilo nekad ne ustati tri dana, a nekad se ne smiriti tri dana...zavisno od problema. I bila sma oprezna, jako...nisam radila nista osim sto sam se kretala( apsolutno nista ). Uglavnom javim se kroz desetak dana, nadam se, sa lijepim izvjestajem:)
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 11.3.2012 10:12:02
|
|
|
|
ruwenzor
|
drago mi je da ste ok koliko još?
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 19.4.2012 11:35:04
|
|
|
|
galebica
|
Da se galebica javi, krvarim ko nedoklana krava, a bebach se valjuska oko mene i zahebava sve okolo :D Vec mjesec dana smo kod kuce, bio je carski i sve je proslo ok( osim ovog krvarenja koje se evo javilo prije dva dana...nidje veze, ako nastavi moracu posjetiti ginica jer je jako obilno).Ali bitno da je Amin sretno izasao i da s njim sve u redu
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!